- Konu Sahibi CADISILA87
- #2.281
Ben illede düğün diyenlendenim zemuszemus nikahları sevmem oldum olası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece nikah bana da itici geliyo.Ben gelinliğimle saatlerce doya doya salınmalıyım ortalıkta yaa :))
kızlar bende 2010 haziran ayı geliniyim şimdiden stres başladı çok aceleciyim,kuruntuluyum sanaırım düğüne kadar baya bi yıpranıcam.Mobilya derdine düştüm ,düğün yeri derdine düştüm belkide benim gibi acele eden yoktur aranızda bu arada düğün yerini tuttuk sayemde:) Kır düğünü olcak ama haziran 19 yağmur yağarsa diyede korkuyorum işin açıkçası biraz rahatlamaya ihtiyacım varr
kızlar bende 2010 haziran ayı geliniyim şimdiden stres başladı çok aceleciyim,kuruntuluyum sanaırım düğüne kadar baya bi yıpranıcam.Mobilya derdine düştüm ,düğün yeri derdine düştüm belkide benim gibi acele eden yoktur aranızda bu arada düğün yerini tuttuk sayemde:) Kır düğünü olcak ama haziran 19 yağmur yağarsa diyede korkuyorum işin açıkçası biraz rahatlamaya ihtiyacım varr
Slm hoşgeldin aramıza sen baskın çık kaydirigubbakcemile3 nişanlının doğum günü ne zaman çok arası varmı
Slm cnm hoşgeldin aramıza bendede var aynı stres sürekli kafamda saçma sapan şeyler kuruyorum.Düğün yerini bizde tuttuk cnm bende yağmur yağmasından korkuyorum kır düğünü değil bizim ama gelinliğim heba lucak korkusu var :sinifsinif: nisan ayı yağmurlu olur genelde inş. yağmaz senağlama
a.s.hoşbuldumm.baskın çıkıcamda diyor ne heveslisin evlenmeyekaydirigubbakcemile3onunki bendende önde şubat 6
Ben önce sadece nikah yapayım diyordum da
gelinliğime yazık olur diyerekten nikah sonrasında da kır düğünü istediğimi anladım
Yalnız öyle çok patırtılı,gürültülü istemiyorum
all bi evlenmeye daha meraklı grup.
Bu sana bağlı canım kış düğünü istersen onun doğum gününde yap :lepi:[/QUOTE]
Aşk olsun sana sen kapalı yerde yapıyon düşünüyon ya ben napim tuttuğumuz yerde bir restorant var ama kaç kişi sığar bilemiyorum:)
ne sevgiisi yaaaaaa..bırak kandırma kendini...
all bi evlenmeye daha meraklı grup.
ne sevgiisi yaaaaaa..bırak kandırma kendini...