2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar bende 2010 haziran ayı geliniyim şimdiden stres başladı çok aceleciyim,kuruntuluyum sanaırım düğüne kadar baya bi yıpranıcam.Mobilya derdine düştüm ,düğün yeri derdine düştüm belkide benim gibi acele eden yoktur aranızda bu arada düğün yerini tuttuk sayemde:) Kır düğünü olcak ama haziran 19 yağmur yağarsa diyede korkuyorum işin açıkçası biraz rahatlamaya ihtiyacım varr

Sadece nikah bana da itici geliyo.Ben gelinliğimle saatlerce doya doya salınmalıyım ortalıkta yaa :))

ya cnm neden itici gelsin,bende nikah istiyorum,nikahtan sonra eğlence olabilir yemekte yenebilir,şuan için bunu düşünmek içimden gelmiyor,çünkü düşün düşün içime sıkıntılar bastı,baştan gençler eğlenmeye gider diye konusuyoduk nişanlımla,şimdi hemen eve gidelim yada balayına çıkalım diye tutturuyor kaydirigubbakcemile3:utangac:

kızlar bende 2010 haziran ayı geliniyim şimdiden stres başladı çok aceleciyim,kuruntuluyum sanaırım düğüne kadar baya bi yıpranıcam.Mobilya derdine düştüm ,düğün yeri derdine düştüm belkide benim gibi acele eden yoktur aranızda bu arada düğün yerini tuttuk sayemde:) Kır düğünü olcak ama haziran 19 yağmur yağarsa diyede korkuyorum işin açıkçası biraz rahatlamaya ihtiyacım varr

canım hepimiz senin gibiyiz,buna acelecilik denirse bizde aylardık acele ediyoruz :))
merak etmeee

Son düzenleme:
ajikalim itici derken yanlış anlama,nikah olsun tabi ama hemencik nikahtan soonra bitmesin herşey biyerlere eğlenmeye gidelim yemek yiyelim filan istiyorum ben :)

Ben önce sadece nikah yapayım diyordum da

gelinliğime yazık olur diyerekten nikah sonrasında da kır düğünü istediğimi anladım

Yalnız öyle çok patırtılı,gürültülü istemiyorum

Slm hoşgeldin aramıza sen baskın çık kaydirigubbakcemile3 nişanlının doğum günü ne zaman çok arası varmı[/QUOTE]

a.s.hoşbuldumm.baskın çıkıcamda diyor ne heveslisin evlenmeyekaydirigubbakcemile3onunki bendende önde şubat 6

Slm cnm hoşgeldin aramıza bendede var aynı stres sürekli kafamda saçma sapan şeyler kuruyorum.Düğün yerini bizde tuttuk cnm bende yağmur yağmasından korkuyorum kır düğünü değil bizim ama gelinliğim heba lucak korkusu var :sinifsinif: nisan ayı yağmurlu olur genelde inş. yağmaz senağlama

Slm hoşgeldin aramıza sen baskın çık kaydirigubbakcemile3 nişanlının doğum günü ne zaman çok arası varmı

a.s.hoşbuldumm.baskın çıkıcamda diyor ne heveslisin evlenmeyekaydirigubbakcemile3onunki bendende önde şubat 6[/QUOTE]

Bu sana bağlı canım kış düğünü istersen onun doğum gününde yap :lepi:

:)sağolun kızzlarr peki sizler neler düşünüyosunuz düğün mekanı için daha doğrusu neler yapıyorsunuz şu anda mobilya felan bakmaya başladınız mı?

Slm cnm hoşgeldin aramıza bendede var aynı stres sürekli kafamda saçma sapan şeyler kuruyorum.Düğün yerini bizde tuttuk cnm bende yağmur yağmasından korkuyorum kır düğünü değil bizim ama gelinliğim heba lucak korkusu var :sinifsinif: nisan ayı yağmurlu olur genelde inş. yağmaz senağlama

a.s.hoşbuldumm.baskın çıkıcamda diyor ne heveslisin evlenmeyekaydirigubbakcemile3onunki bendende önde şubat 6

Bu sana bağlı canım kış düğünü istersen onun doğum gününde yap :lepi:[/QUOTE]

Aşk olsun sana sen kapalı yerde yapıyon düşünüyon ya ben napim tuttuğumuz yerde bir restorant var ama kaç kişi sığar bilemiyorum:)

Ben önce sadece nikah yapayım diyordum da

gelinliğime yazık olur diyerekten nikah sonrasında da kır düğünü istediğimi anladım

Yalnız öyle çok patırtılı,gürültülü istemiyorum

Ama öyle deme yaa senin günün dağıtabildiğin kadar dağıt valla nişanımda gönlümce oynadım düğünde de aynı şeyleri hissedermiyim bilemiyorum ama:)Bence gönlünce eğlenebilceğin bir cemiyet yap

Günaydın kızlarr

Bu sana bağlı canım kış düğünü istersen onun doğum gününde yap :lepi:[/QUOTE]

Aşk olsun sana sen kapalı yerde yapıyon düşünüyon ya ben napim tuttuğumuz yerde bir restorant var ama kaç kişi sığar bilemiyorum:)

Canımcım kır düğünleri için en iyi ay bence haziran ayıdır genelde sıcak olur yağmur yağmaz sen içini ferah tut kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Ya bu lusiiii kesin erkek,diğer topiği de bu ne kötü giyim falan diye sinir etmiş

Erkekse psikolojisi bozuk kadınsa patavatsız diye nitelendirilebilir. naniknanik

Neyse biz kervanımızı yürütelim boşverin delikafadulden

Back