2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Fotoğraflarına bakmıştım canım çok mutlusunuz.Allah bozmasın.

Bu arada mobilyaları nereden alacaksınız.

sağol canım çok teşekkürler cümlemizi:Saruboceq: mobilyalara bakcaz bilmiyorum ki mlatepe-kartal civarı bakcas bide yavuztürkde biyer varmış babam yatak odası için bakmış oraya

Zaman yaklaştıkça topik doldu dahada dolacak inş. kaydirigubbakcemile2
Bende bu ayın 24ünde 1yıllık nişanlı olucam öncesindede 6 aylık sözlülük vardı 24 nisan 2010 da allah kısmet ederse evlenicez kaydirigubbakcemile3

desene aramızda 3 ay olacak Allah ın izniyle kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
neyse beyaz eşya derdini geçen sene hallettik bi önümüzde büyük iş mobilyalarımız kaldı zaten ev çok büyük değil kiracı var şimdi o çıkınca eve biraz tadilat yapıcaz sonrada yavaş yavaş yerleştiricez

ama en ufak bişi bile alsa insan çok mutlu oluyo nebilim anlatılacak gibi değil dimi kızlar

bizimde durum aynı canım allah herkesin yardımcısı olsun yaaa çok zor elbet ama çok çok güzel şeyler borca girip onları ödemesi bile anlamlı kıymetini biliyosun herşeyinin

Üsküdar ümraniye o taraflarda eyüpoğlu koleji filan var sanırım,umarım iyi olur canım senin için..
Yaa koltuk takımı 4 milyar civarı tutuyoo belki koltukları Zebranodan yemek takımını başka yerden alırız çünkü ben en çok koltuklarına bayıldım kızlar...

Bizimki karışık..Bizimkiler nikah istiyo nişanlımın ailesi ise nikah+düğün istiyo..Bize kalsa nikah olsun yemekli düğün yapazağınıza bize araba alın diyoruz babasına :) Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor anlayacağınız..

Bizimki karışık..Bizimkiler nikah istiyo nişanlımın ailesi ise nikah+düğün istiyo..Bize kalsa nikah olsun yemekli düğün yapazağınıza bize araba alın diyoruz babasına :) Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor anlayacağınız..

:bbo: benimkide nikah yapalım sonra eş dost yemeğea gidelim diyo düğün salonuna verceğimiz parayla güzel bi balayı yapalım diyo düğün yaparsak balayına zor gidicezde ablam falan düğün olsun hayatında bi kere diyo ama bende düşünüyom kınayı büyük yapim diyorum düğün gibi amann her kafadan bi söz çıkıyo napcam bilmiyommkafamçokkarıştı

bence en mantıklısı nikah,bu devirde düğünmü olurmuş
bizde nikah yapıcaz kısmetse opuyorumnanaktan
haziran diye düşünüyoduk,nisana çektik şimdilik planlarımız bu şekilde inşallah bir değişiklik olmaz kızlarrrr

kızlar ya bişey sorcam şu alttaki geri sayım şeylerini nereden nasıl yaptınız,herkeste çeşit çeşit var
bende istiyorum

Back