2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Günaydın kızlarr

Dün aptal bilgisayarım gene bozuldu.Yapacak kadar sakin değildim

Şimdi yapabildğim için yeni gördüm mesajlarınızı.

Benim yatak konusunda baza mı olsun panel mi açıklık getirmişsiniz Teşekkürler

Bazalar çok rahat bir de içine eşya doldurulabiliyor ama görünüş bazında sanki daha

güzel...

Ben de ilk yatak odasını düşünüyorum sırnaşık şeysırnaşık şey

Bir de şu renk uyumu olmasa da olur demişsiniz de burda kime baksam

mutfağı uyumlu abes olmasın diye düşündüm.Yoksa renk cümbüşünü ben de seviyorum

Günaydın Kızlar,

Nasılsınız?Ben yine fena hasta oldum,dün sabah yine acildeydik.2 gün istirahat dedi doktor bende evdeyim bugün biraz sizinle laflıyım dedim fırsat varken..

Saol canım..Aman aman hemen C vitamini takviyesi yap kendine sıcak bişeyler iç artmasın rahatsızlığın.sana da geçmiş olsun..Ben katılamadım son günlerde sohbete..Kaçırdığım önemli şeyler var mı???

phenomen sen naptın güzelim ya,doktor bari vitamin hapları falan versin,güçten kuvvetn düşüyorsun
geçmiş olsun canımm

Saol bitanem..Valla noldu bana bilmiyorum,pekmez içiyorum fındık kuru üzüm vs yiyorum ama faydasız..Kaldıramıyorum bu tempoyu :( Bu gidişle kovulurum ya da kendim bırakırım işi gibi geliyo..

selamm bende 2010 gelin adaylarındanımm.diyorumki dogum günüme denk getirelim 10 nisan yapalım.yok diyor niye seninki olsun benimki olsun kıskançççç nişanlımm:mymeka:

Saol bitanem..Valla noldu bana bilmiyorum,pekmez içiyorum fındık kuru üzüm vs yiyorum ama faydasız..Kaldıramıyorum bu tempoyu :( Bu gidişle kovulurum ya da kendim bırakırım işi gibi geliyo..

Nerde çalışıyorsun ki dershane deme sakın :umursamaz: hiç iyi bir hatıram yok

dershanelere dair

Özel okulda çalışıyorum canım ve dershaneyle özel okulun pekbir farkı yok yoğunluk olarak :sinifsinif:

Valla ne demişler iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş delikafadulden

Ben de evlenince İstanbul'da özel okula girmek istiyorum.Bilirsin ki evlenince paraya

fazlaca ihtiyaç oluyor.

Maaşları ve çalışma şekilleri nasıl pek bir bilgim yok.Yarım gün mü hafta sonu var mı

gibi gibi acuk anlatır mısın?

merhaba 2010 gelinleri nasılsınız hazırlıklar başladımı?

Ben netten beğendiğim şeyleri not ediyorum. kaydirigubbakcemile3

Öyle sokak sokak gezmeyeyim diye burdan bakıyorum kim ne almış,kaça almış

öyle gidip alayım diyorum.

Mesela tost makinesi ve ekmek kızartmayı bu hafta sonu halletmeye çalışcam

Back