- Konu Sahibi CADISILA87
- #2.201
ben ben ben.:):)::bende 2010 yazında evlenenler arasındayım rabbimin izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyosunuz kızlarrrr
ben ben ben.:):)::bende 2010 yazında evlenenler arasındayım rabbimin izniyle
Mrb kızlarrr ben de geldim...Dün Arzumun lila rengi soprano max multi blender setini aldım.doğrama, rendeleme ve dilimleme, çırpma ve çubuk blender şeklinde 4 fonksiyonu var. Ve yine dün annemin d.günü olduğu için nişanlımla anneme arzum lila rengi çaycı aldık kahve makinesi hediyeli..Tabi annem bunu her zaman yaptığı gibi kullanmayıp benim çeyizime kaldırmayı tercih etti.(Gelen hiçbi şeyi kullanmıo bana saklıyo) Böylece hem blender hem çaycı almış oldum![]()
günaydın kızlar ben de 2010 geliniyim. ama 2010 dan önce nikah olucak.geçtiğimiz yaz nişan oldu.
Güle güle kullan ndrcn
Ben de bugün aynı lila renge baktım da hani nasıl takım olacak diye düşündüm.
O yüzden vazgeçtim.Acaba renk renk mi alsam :))
Bir de ben size bir akıl danışacaktım;ama gülmeyin
Şimdi düşündüm de yatak odaları artık komple mobilya
Komodinleri de yatağa yapışık olanlardan opuyorumnanaktan
Ya bunlar ileride çok ses çıkarmaz mı
O yüzden baza mı almak mantıklı
Merhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız bakalım?Ben yine hastalandım
Yağmurseli canım panel yataklardan bahsediyosun anladığım kadarıyla..Eğer kiracı olacaksanız tavsiye etmem canım heryere sığmıyo onlar..Ses konusunda bi sıkıntı yok ama,yani kullanan arkadaşlardan öyle bi şikayet duymadım :))
yağmurseli cnm benim tencere setim de karacanın kapakları lila olan takımıydı şimdi annem sağolsun çaycım ve blender ım da lila oldu:)
Ömrümün sahibi valla haklısın cnm yaa ilk defa böle bişi yaptım ama bi daha olmıcak çünkü kullanmıo yine bana yaradı:) Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim..Çok uğraştık nişanlımla ama yok kullanmıo..
Boşver cnm yaa uyacak die bişi yok ki benim de hepsi lila oldu ama ilginç şekilde tesadüf sonucu.Uydurmaya çalışmamıştım aslında :) Hem bence farklı renklerden bi kombinasyon da süper olur:) Allah hayırlısı ile kullanmamızı nasip etsin.bende misafirlik ve günlük yemek takımı,kahvaltı seti,çay seti,misafirlik tencere takımı, blender ve çaycıdan başka bişi yok şimdilik..
,