2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ben cok stresliyim yaa 22 günüm kaldı :)) yarın gidip evimin esyalarını yerleştircess biraz üzüntü biraz heycan garip duygular

cnim tez elden kurtulrsun inşallah strs yapsnda bişi pk değişmiyeceği yne oluck olanlar olduğu içn stres ypma yani bnde öyle diyrdm kesn bişi çıkıck kesn diye ama hrşey 4 4lüktü sninde öyle oluck cnim :jeyyar:

oooo başka şehirmi...akannehir

yok anam benim yüregim kaldırmaz üzülmekte haklısın..hep derim evlenmek bekar evinden ayrılmak zor düşünürüm hatta zaten evlenince hayat degişiyor..şehir degiştrmek uff ne zor....
benim annem bana çok yakın ama onu çok özlüyorum ya...
allah sana kolaylık versin cnm..büyük cesaret.....seninki..

saol canım benim allahtan öle aman aman bi uzaga gitmiorum2 saatlik bi yol ama olsn genede gurbet işte adı üstünde :1no2:

Kıslarrrr napıyonuz bakiiiimm
Anca bitirebildim işlerimii
Ya ben zayıflamışım çok yaaa ne alyansımı takabiliyorum ne tek taşımııı
Dönüp duruyo ikiside sinir oldum çıkardım hepsini bugün bekar takılıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bekar takılıyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Yaaa bütün haftasonu aklımdaydı acaba napıyo diyee şuan 2 günlük evliiii :teytey:
Oyy oyyy merak etmişti deŞeniz
ayyy kızlarr super evlendi yaaa kaydirigubbakcemile3
heee kıs evlendim sorma :roflol::roflol:
Haftasonu benimde aklıma geldi, tam yatağı falan serdik doloplar yerleşti, 20 günde giymeyeceğim giyim eşyalarını falan götürdük yerleştirdik.
süper aklıma geldi, naptı acaba diye
iyi şeyler yaşadı süper sagolun düşündügünüz için beboshayallersmileŞeniz
aynen öyle oluyor arse....kaydirigubbakcemile3
Superin gelmesine çok az kaldı şenlenir buralar kaydirigubbakcemile3
a.s.a.s.
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…