- Konu Sahibi CADISILA87
- #21.221
saol supercim yaa valla bi moral oldu ki sorma.. kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O müdavimlerden biri de bendimmm kaydirigubbakcemile3
Günaydın kıslarrr
Bugün fırsat buldum giriyim dedim
Dün eşyalarımı götürdüm evde iş bitmiyooo
Birüsürü ütü yaptım gardolabı yerleştirdim yatak oda tamamen bitti
Mutfağa sadece mutfak masası alıcam o bekliyo bide kilim
Perde işleride seçtim siparişini verdim aşırı şıklarrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
Salonumda eksikler var halletmeye çalışıyorum
Bugün ankastrelerim takılıcak
Banyoya bi kaç aksesuar alıcam
Oyyy yoruldumm
öyle tabi al al bitmiyor kıs..bitecek merka etme..
kıs ben alıştım artık kasmıyoruım kendimi.. dün çok iyiydikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Afferim benim arkadaşımaa yürüüü kim tutar seniiii:dance:
Darısı başıma kaydirigubbakcemile3
Arse naptı aacaba ayy haftasonu hep aklım ondaydı yağmurda yağmadı hava süperdiii çok şükürr:dance:
ee madem calışmıyosun ev işlerini hallet cnm..ay ben rahat edemem öyle...balayında aklım evde kalırdı şahsen...herşey birtcek düğün ertesi gün kafa dinlemelislin cnm
evet şanslıydı...
hani demiştim ya ilkgün benden kan gelmedi diye..
dün kan geldi dedm herhalde hasta oldum..ertesi sabah kalktmki hastalık falan yok.
acaba aşkım diyo yeniöi bozduk o ne kanınydı diyor..o günün akşamıda ilkten acıdı sonra acımadı dvem ettik:roflol::roflol::roflol:
şuanda çalışıyorum cnm bnm evin zaten önemli kısmı mutfakta yerleşti... kına günümde son iş günüm.. düğün gecesi balayına çıkcaz yoksam bende aynen aklım ewde kalırdı.. bi yatak odası kalıyo onu da bayağı yerleştridm zaten.. bu kıyafetleri ütüleyip katlama meselesini bırakcam düğünden sonraya... aaaa süpercim gören bni tembel sancak... :O
kaydirigubbakcemile3Yok canım şöyle bi durum var ilk gece bozulmuş olabilir ama tam yırtılma olmuyomuş bazen
Zamanla alıştığı için tam bozulmuştur dün gecede onun kanı gelmiştir bence
İlk yaptığında acımaz mı yaaaa mutlaka acır eyvahedigeldismile
Bakalım arse napmışşş kaydirigubbakcemile3
Öyle deme ama gerçekten zor oluyo sonraya bırakma
Düğünde zaten yorgunluk oluyo bide dönüşte onlarla boğuşma yat dinlen kocana yemek yap gez eğlen ev işine girme direk derim ben :hulya:
:roflol::roflol::roflol:ayol öyle desene şekerim..ütüyü tabiiki bende yapmadım ev yordu beni o sen son işler..vakti olan yapıyor..tabi...guclubacismileşuanda çalışıyorum cnm bnm evin zaten önemli kısmı mutfakta yerleşti... kına günümde son iş günüm.. düğün gecesi balayına çıkcaz yoksam bende aynen aklım ewde kalırdı.. bi yatak odası kalıyo onu da bayağı yerleştridm zaten.. bu kıyafetleri ütüleyip katlama meselesini bırakcam düğünden sonraya... aaaa süpercim gören bni tembel sancak... :O
kaydirigubbakcemile3Yok canım şöyle bi durum var ilk gece bozulmuş olabilir ama tam yırtılma olmuyomuş bazen
Zamanla alıştığı için tam bozulmuştur dün gecede onun kanı gelmiştir bence
İlk yaptığında acımaz mı yaaaa mutlaka acır eyvahedigeldismile
Bakalım arse napmışşş kaydirigubbakcemile3
kızlar yaw ben sanırım vajinusmusla karşı karşıyayım :bbo:[/QUO
canım kasma kendini ya..
sexle ilgili şeyler oku rahatlayabilirsn:sm_confused: