- Konu Sahibi CADISILA87
- #21.181
ben cok stresliyim yaa 22 günüm kaldı :)) yarın gidip evimin esyalarını yerleştircess biraz üzüntü biraz heycan garip duygular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo başka şehirmi...akannehir
yok anam benim yüregim kaldırmaz üzülmekte haklısın..hep derim evlenmek bekar evinden ayrılmak zor düşünürüm hatta zaten evlenince hayat degişiyor..şehir degiştrmek uff ne zor....
benim annem bana çok yakın ama onu çok özlüyorum ya...
allah sana kolaylık versin cnm..büyük cesaret.....seninki..
Kıslarrrr napıyonuz bakiiiimm
Anca bitirebildim işlerimii
Ya ben zayıflamışım çok yaaa ne alyansımı takabiliyorum ne tek taşımııı
Dönüp duruyo ikiside sinir oldum çıkardım hepsini bugün bekar takılıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kıslarrrr napıyonuz bakiiiimm
Anca bitirebildim işlerimii
Ya ben zayıflamışım çok yaaa ne alyansımı takabiliyorum ne tek taşımııı
Dönüp duruyo ikiside sinir oldum çıkardım hepsini bugün bekar takılıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bekar takılıyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
AYYY AKŞAM NE YAPSAM DERDİNİZDE BAŞLADI DİMİİİkaydirigubbakcemile3
ayy evet kızlarr :):) alahtan aşkım anlayışlı kolay şeyler yap diyor
Oyy oyyy merak etmişti deŞenizYaaa bütün haftasonu aklımdaydı acaba napıyo diyee şuan 2 günlük evliiii :teytey:
heee kıs evlendim sorma :roflol::roflol:ayyy kızlarr super evlendi yaaa kaydirigubbakcemile3
iyi şeyler yaşadı süper sagolun düşündügünüz için beboshayallersmileŞenizHaftasonu benimde aklıma geldi, tam yatağı falan serdik doloplar yerleşti, 20 günde giymeyeceğim giyim eşyalarını falan götürdük yerleştirdik.
süper aklıma geldi, naptı acaba diye
aynen öyle oluyor arse....kaydirigubbakcemile3ya balayı olunca değişiyomuş, biz bayanlar için değişmiyomuş ama erkekler için çoookkk değişiyomuş. benim balayına giden arkadaşlarımdan duyduğum şöyleki...
kocanız sürekli sizinle başbaşa yatakta olmak istiyomuş, sahile gitseniz bile 1 saat sonra hadi gidelim triplerine başlıyolarmış, sürekli onlarla ilgilenmenizi bekliyolarmış.
Superin gelmesine çok az kaldı şenlenir buralar kaydirigubbakcemile3
a.s.a.s.
[