2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

darısı bekarlara o eyaz gelinlği giymek çok güsel kıslar..
prenses olmak çok güsel..hiç çıkarmak istememiştimmmm:gitme:

Ben provada bile içim kalıyo kadın çıkarırken
Bitmiş haliyle naparım bilemiyorum
Allahtan bi kaç saat giymicem hem İstanbulda Hem nişanlımın memlekette çift taraf düğünün avantajı biraz hevesimi alırım belkim:teytey:

Pozisyon da deniyolarmış aştın sen kendini aştınn ilerleme var sende :roflol::hooray:
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır diyelim mecazi anlamda :roflol:

sen super in yapamadık edemedik demesine ne bakıyosun, kesin o yakında bu işin eğitmenliğini bile yapar kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versin...eee tabi kısım herşey köprü açılana kadar....

sevişmede 10 numara oldugum söylüyor eşim...:kedi:...çıldırtıyomuşum hhee:hooray:

Ben provada bile içim kalıyo kadın çıkarırken
Bitmiş haliyle naparım bilemiyorum
Allahtan bi kaç saat giymicem hem İstanbulda Hem nişanlımın memlekette çift taraf düğünün avantajı biraz hevesimi alırım belkim:teytey:

hele bir de sacını yapıyorsun oww çok hoş oluyor uçuyor insankaydirigubbakcemile4

denemeliymişiz napalım..cesaret lazım anam...

biz işyerinde bi bayan dediki 1 hafta kaçtım yatmadım eşimle dedi..
ardan bi ay gecti..artık ben ister oldum dedi..

alışırsın dedi...:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: Bencede cesaret lazım atak yapmak lazım sonra adamı soğutma Allah korusun kaydirigubbakcemile3
Hergün antremandan önce ısınma turları atın canımm daha çok rahatlarsın belkimde :hooray::roflol:

sen super in yapamadık edemedik demesine ne bakıyosun, kesin o yakında bu işin eğitmenliğini bile yapar kaydirigubbakcemile3

Evettt benim daha vaktim var ben gidene kadar büyük aşama kaydetmiş olcak pozisyonları bile anlatcak bize kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versin...eee tabi kısım herşey köprü açılana kadar....

sevişmede 10 numara oldugum söylüyor eşim...:kedi:...çıldırtıyomuşum hhee:hooray:

Yıkıldım burda gülmekten Allah seni napmasın kızz bak bu gittikçe açılıyo köprüleri açmış adamı çıldırtmış sonu çok fena olacak :roflol::roflol::roflol:
Sen biraz daha nazlanırsan direk üstüne atlıcak alıştıra alıştıra çıldırt bari :roflol:

[Evettt benim daha vaktim var ben gidene kadar büyük aşama kaydetmiş olcak pozisyonları bile anlatcak bize kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol:

kıslar ilk gece bacaklarınızı düm düz yatarken yapmayın öyle çok acırmış söyliyim hee...

büyük bir abla söyledi bugün

Kızlar ben çıkıyorum kuaförde randevum varr
Muhabbeti kaçırıyorum ama yarın devam edicem kaldığım yerden görüşürrüsssssopuyorumnanaktan

:roflol: Bencede cesaret lazım atak yapmak lazım sonra adamı soğutma Allah korusun kaydirigubbakcemile3
Yıkıldım burda gülmekten Allah seni napmasın kızz bak bu gittikçe açılıyo köprüleri açmış adamı çıldırtmış sonu çok fena olacak :roflol::roflol::roflol:
Sen biraz daha nazlanırsan direk üstüne atlıcak alıştıra alıştıra çıldırt bari :roflol:

neyse konuyu fazla açmıyım herkes okuyor ayıp olmasın:roflol::roflol::asigim:

ben anlamıyorum şu grafik ekleden ögrencm bigün

dur tane tane anlatayım çok kolay yaparsın..

google imageshack yaz..direk açılan sayfada yükleme kutucuğu var sağ kısmında browse yazan kutucuk var tıklıyorsun onu.. senin bilgisayarındaki resmi seçiyorsun ve ' şimdi yükle ' kutucuğunu tıklıyorsun..resim açılınca aşağısındaki linlkler çıkıcak ..doğrudan link yazan kımın karşısındaki linkin hepsini kopyala ( Cltrl + C ) sonra kk daki msj penceresini aç grafik ekleme kutucuğuna bas ordaki url yazısını sil ctrl+ v Tuşuna bas ve msjı gönder de

günaydın hatunlar. nasılsınız. ben yarın memlekete eve gidiyorum artık size düğün dönüşü sanırım 22 temmuzda falan yazarım artık....

Back