2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bak mesela oda yoookkk :roflol: :roflol:
annemin kullanmadığı küçük toz torbalı vardı evi temizlerken götürmüştük,şimdilik o var. aceleye getirmek istemiyorum karar veremedim. tatilden döndükten sonra bakarım diye düşünüyorum

İyi süper o zaman boşver kafan sakinken güzel inceleyerek alırsın idare etsin yeter zaten evde duran biri değilsinki sıkıntıdan her gün süpürge açasın kaydirigubbakcemile3
Bende almadım daha :emir_bebek:
Bide çamaşır kurutmalığım yok onuda almadım kaydirigubbakcemile2
Zaten bi saldım kendimi görmeniz lazım hiçbişe aldığım yok uzun zamandır bi çok şey eksik ama kafa olarak o kadar yoruldumki önceden çok heves ediyodum deli gibi her akşam biyere atıp alıyodum bişeyler şimdi amannn boşver anne alırım sonra diyorum :teytey: Hiççç umrum değil kafa yoramam olur yavaş yavaş diyorum büyük eşyalarım alındıya onlar ufak tefek halledilir düğünden sonrada .
Mesela daha banyo setide almadım şu fırçalıkları felan naptın sen bulabildinmi :dance:

İyi süper o zaman boşver kafan sakinken güzel inceleyerek alırsın idare etsin yeter zaten evde duran biri değilsinki sıkıntıdan her gün süpürge açasın kaydirigubbakcemile3
Bende almadım daha :emir_bebek:
Bide çamaşır kurutmalığım yok onuda almadım kaydirigubbakcemile2
Zaten bi saldım kendimi görmeniz lazım hiçbişe aldığım yok uzun zamandır bi çok şey eksik ama kafa olarak o kadar yoruldumki önceden çok heves ediyodum deli gibi her akşam biyere atıp alıyodum bişeyler şimdi amannn boşver anne alırım sonra diyorum :teytey: Hiççç umrum değil kafa yoramam olur yavaş yavaş diyorum büyük eşyalarım alındıya onlar ufak tefek halledilir düğünden sonrada .
Mesela daha banyo setide almadım şu fırçalıkları felan naptın sen bulabildinmi :dance:

aynen öyle oluyo zaten son dönemde. boşver hiç kendini yormaya değmez. sevgilim dediki haftasonları çıkar yavaş yavaş ne eksikse sakince alırız. ohh bee ne gerek varmış bu kadar gerilmeye.
ben metal renklilerden aldım tuvalet fırçalığıyla çöp kovasını. ama lavabo başına olanlara uçuk pembe buldum emiönünden camdan onu aldım fırçalık falan.

gelin çiçeğimi eklemeye çalışıyorum ama becerebilecekmiyim bakalım

aynen öyle oluyo zaten son dönemde. boşver hiç kendini yormaya değmez. sevgilim dediki haftasonları çıkar yavaş yavaş ne eksikse sakince alırız. ohh bee ne gerek varmış bu kadar gerilmeye.
ben metal renklilerden aldım tuvalet fırçalığıyla çöp kovasını. ama lavabo başına olanlara uçuk pembe buldum emiönünden camdan onu aldım fırçalık falan.

Bende Eminönünde bulamadım Şark hana felan bakmıştım basitler vardı :sm_confused:Yine dolanırım oralarda gözüme çarparsa alıcam benimde banyom pembe

benim yaptırdığım gelin çiçeği hiç istediğim gibi olmadı, bende gerçek çiçek yaptırdım.
ama nikahtan sonra sizce gerçek çiçeğimi gençlere atsam, yapma çiçeğimi ?
resimdeki gerçek çiçeğim ve çok hoşuma gitti , sapları kısalacak tabi.

Bende öyle kendimi süslüyorum püslüyorum kendime bakım yapıyorum sositososito
Üstüme başıma bişeler alıp duruyorum :dance:

Bu arada çiçeklerin fotoğrafını göremedimmm :sm_confused:

Kızlar nikah için giriş müziği bulamadım yardımcı olurmusunuz bana ....
Hareketli yabncıda olabilir türkçe de ama ruhsuz bişey olmasın hareketli olsun :dance:

Benim sözümde video hazırlanmıştı söz fotoğraflarımızla ona Rihannadan Teamo'yu koymuştuk herkes çok beğenmişti ama en yakın arkadaşlarımdan biri nikahında kullandı şimdi onu kullanamıcam malesef :sm_confused:

Kızlar nikah için giriş müziği bulamadım yardımcı olurmusunuz bana ....
Hareketli yabncıda olabilir türkçe de ama ruhsuz bişey olmasın hareketli olsun :dance:

Benim sözümde video hazırlanmıştı söz fotoğraflarımızla ona Rihannadan Teamo'yu koymuştuk herkes çok beğenmişti ama en yakın arkadaşlarımdan biri nikahında kullandı şimdi onu kullanamıcam malesef :sm_confused:

ya ben dans müziği olarak Ferhat göçer üzüm istiyorum. sevgilim bana üzüm gözlüm der,bide sözleri çok güzel geliyo bana.ne çok yavaş nede çok hızlı.
bide karar veremedim kenan doğulu - gelinim giriş müziğimi olsun,pasta müziğimi :uhm:

Back