- Konu Sahibi CADISILA87
- #21.001
mrb kızlar ben geldim...Şafak 4 ![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar ben geldim...şafak 4 :d
Günaydın gelinlerrrr
Bugün canlılık bekliyorum sizden, bakın gitmeme şurda 2 gün kaldı
kaydirigubbakcemile3
günaydın cümleten
arse heyecan dorukta heralde şu an
ALLAH cc yardımcın olsun inş.
zaman çok çabuk geçiyor
ben 1 ayın nasıl geçtiğini hiç anlamadım koşturmaktan
valla kızlar kopardım hatları artık sanki herşey birbirine karışmış gibi :hulya:
ne yapacaktım veya ne yapıyodum hiçbirşey hatırlamıyorum akannehir
akşam çıkışta dişçiye randevum var, sonra kuaförde provam var nolacak bilmiyorum :umursamaz:
sağolım, şuan en büyük paniğim yağmur başka hiçbirşey aklıma gelmiyo dersem yeridir :çok üzgünüm:
Bi kerem gözümden kaçmadııııı Dişçi değil Diş Hekimi lütfennnklava: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
amannn beeee, bu kelimelere takılan insanlardan olduğuna inanmıyorum. eğer öyleyse tek bu noktada aynı değiliz demektir :roflol:
İnşallah bişey olmaz canım zaten yağsada gelip geçiyo denk gelmez inş senin düğün vaktine ..
Gelse bile yetkilelerin bi düşündüğü vardır mutlaka çünkü bunu gözardı edemezler Temmuz Ağustos düğünü olsa tamamda Haziran için hep risk var zaten
inş. yagmaz kır dügünü üstelik dimi....
kıslar benim şansım iyi gitti sayılır..
geldiler aldılar beni..salona girdik ardından yagmur başlamış...
ablamda diyo dışarda kalanlar düşünsün...:))) napalım diyo..ıslanmadım etmedim yane..
dügünden sonra çay bahçesine gittik..yine o gün yagmur yagıd..arkadaşımda diyo bereketli gelinsin ondan yagdı diyo...
birde çaglayanda miting vardı..gec gelen oldu..biz insanlaın huzuruna 9 da çıktık yahu
moralmann eksilerdeyimmmmmmmm :hulya:
dün akşam diş doktoruna gittim kaydirigubbakcemile3
dişlerime bakım yaptık,temizlik falan, ordan çıktım kuaföre gittim saat 10 a kadar ordaydım.saçımı dip boya yaptım,saç provamı yaptım,manikür,pedikür yaptım. komple ağdayıda kına günü yapıcaz kaydirigubbakcemile3
ya kapalı alanları varmış oraya alırız diyolar ama zaten tek düşündüğüm o değilki, fotoğraflar falan nolacak :çok üzgünüm:
sağol tatlım hihoyyytsıhhatlet olsun diyim o zaman![]()
Yok be canımmm ben kendimde diyorum dişciyim diye :roflol:
Okulda çok kızarlarda hemen düzeltirler başka dişçiye gittim böyle dediler doktor hanım felan dediklerinde dişçi değil diş hekimi diyip hemen keserler önünün hastanın hocalar felan :roflol:
Ordan kalma bi durum yanikaydirigubbakcemile2
Valla fotoğraf işi düşündürücü bi durum gerçekten ama bekleyip görmekten başka çare yok fotoğrafçınızlada konuşursunuz bi yol bulunur mutlaka :Saruboceq:
İnş yanılıyolardır arsecim ...
Kızlar ben daha gelinlik ayakkabımı ve gelin el çiçeğimi almadım yaa kafamçokkarıştı
üzülme tatlım benimde hala ayakkabım yok :hooray:
inşallah bugün forum istanbula gidicez sevgilimin gömleği tadilattaydı onu alıcaz, bende o arada bakarım diye düşünüyorum