- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #20.861
anladim cnim nyse bn bu konuyu birz daha araştırıyim pre.yle zor değil ama hem o anda onunla uğrşmak zorluyo bi de bnde bi korku bşladı snki o zaman pre.yle olnca yni acıyomuş acıycakmış gbi düşünüyorm düşündüğm içnde kendimi kasıyorm kastığm içnde acıyabiliyo tbi geriçekme de ne kadr koruycak bi fikrm yok bn en iyisi pre. alışiyim snırım benneyaptımki
Bilmiyorum hap çok yan etkileri var, ben çok zorda kalmadıkça kullanmak istemiyorum. doktorumda tavsiye etmiyo zaten sakın dedi. doğru düzgün korun diyo :hulya:
Günaydın gelinlerrrrr
:roflol: :roflol: :roflol:
kanka alışırsın bunlaraaaaaa :roflol: benim başıma aynıları gelmedimi biliyosun :roflol:
son hafta bunların hepsine gülerek bakıyosun çünkü okadar çok aksilik çıkıyoki, ama hepsi düzeliyo ve yoluna giriyo herşey. hiç canını sıkma rahat ol, stres yapma
Günaydın canımGÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN:dance:
Kızlar bugün gelinliğimi almaya gidiyorum, bakalım ne çıkacak eyvahedigeldismile
Lindadrk gelin çiçeğini gelinlikçime yaptırıyorum, biliyosun benim papatyadan taç olacaktı onu yaptılar gördüm gerçek çiçeğe benziyo,yani yapay duranlardan değil,dedim aynısından el çiçeğimi ve damatlığın yaka çiçeğinide yapın. yapacaklardı bakalım nasıl olacak
Kızlar evdeki avizeleri lambaderleri felan nerden aldınız ben onları tamamen unuttum yaaa bide o iş çıktı şimdi alsanaalsanasmile
tatlım biz bauhause dan aldık, zaten bizim evin hertarafı spot ışık. lambaderleri aldık bide hobi odası,yatak odası aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?