2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

anladim cnim nyse bn bu konuyu birz daha araştırıyim pre.yle zor değil ama hem o anda onunla uğrşmak zorluyo bi de bnde bi korku bşladı snki o zaman pre.yle olnca yni acıyomuş acıycakmış gbi düşünüyorm düşündüğm içnde kendimi kasıyorm kastığm içnde acıyabiliyo tbi geriçekme de ne kadr koruycak bi fikrm yok bn en iyisi pre. alışiyim snırım benneyaptımki

hımmm anladımm benn kaydirigubbakcemile3
banada sanki öyle geliyo,ama bakalım 1 haftam kaldı karar vermem gerekkkkkk mafoldumben

hımmm sıkıntılı işler bunlar yaaaaaaaaaaa

bende dr la falan konuştum kadın doğum dr u yanında çalışan bi arkadaşla konuştum evli arkadaşlarımla konuştum hepsi hap dedi bende hapa başladım yasmine

Bilmiyorum hap çok yan etkileri var, ben çok zorda kalmadıkça kullanmak istemiyorum. doktorumda tavsiye etmiyo zaten sakın dedi. doğru düzgün korun diyo :hulya:

Bilmiyorum hap çok yan etkileri var, ben çok zorda kalmadıkça kullanmak istemiyorum. doktorumda tavsiye etmiyo zaten sakın dedi. doğru düzgün korun diyo :hulya:

banada dr dedi ilk etapta dedi hap kullanmanı tavsiye ederim dedi. benim arkadaşım 5 senedir kullandı şimdi hamile hemde bıraktıgının 1 ay sonra onun 77 sülaleside hap kullanıomuş hiç bi sıkıntısını görmemiş

Günaydın gelinlerrrrr

Günaydınn cnm
Dün yemek masam ve ünitem geldi masamın ayaklarını yanlış renk getirmişler ben gümüş demiştim dore gelmiş ay varya heryerden bişe çıkıyo şaka gibi hep mi terslikler beni bulur kaydirigubbakcemile3
Yarın salon duvar kağıdı ve boya olucak delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:
kanka alışırsın bunlaraaaaaa :roflol: benim başıma aynıları gelmedimi biliyosun :roflol:
son hafta bunların hepsine gülerek bakıyosun çünkü okadar çok aksilik çıkıyoki, ama hepsi düzeliyo ve yoluna giriyo herşey. hiç canını sıkma rahat ol, stres yapma

Kızlar bugün gelinliğimi almaya gidiyorum, bakalım ne çıkacak eyvahedigeldismile
Lindadrk gelin çiçeğini gelinlikçime yaptırıyorum, biliyosun benim papatyadan taç olacaktı onu yaptılar gördüm gerçek çiçeğe benziyo,yani yapay duranlardan değil,dedim aynısından el çiçeğimi ve damatlığın yaka çiçeğinide yapın. yapacaklardı bakalım nasıl olacak

kaydirigubbakcemile3Valla yaaa zaten olmasa şaşardım kaydirigubbakcemile3
Kafam o kadar doluki hiç bişe demedim adamlara nişanlım diyoki valla ben onlar kutudan çıktığında sen basıcaksın çığlığı diye çok telaş yaptım diyo kaydirigubbakcemile3
Dediki adamlara heh tam bizim hatunluk iş yaptınız bence kaçın :roflol:

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN:dance:
Günaydın canım

Son düzenleme:

Ayyyy hadi bakalım nasıl olcakk hayırlı olsun mutlulukla giy inş opuyorumnanaktan
Fotoğrafını çekersin artıkınnn
Evinide çekmedin hiç zaten çok merak ediyodummmkaydirigubbakcemile3

31 temmuz 1 agustos dügünüm vebenneyaptımki benim ayagım alçıdaa.ev yerleşmedi eksiklerim var benim halletmem gereken.

Kızlar evdeki avizeleri lambaderleri felan nerden aldınız ben onları tamamen unuttum yaaa bide o iş çıktı şimdi alsanaalsanasmile

tatlım biz bauhause dan aldık, zaten bizim evin hertarafı spot ışık. lambaderleri aldık bide hobi odası,yatak odası aldık

Gidiyim bakıyım bende bari yaa salona istiyorum lambaderlerden ?
Ne kadar vermek lazım onlara hiç bi bilgim yok oluru nedir cnm onların anormal bişey beğenmiyim yine kaydirigubbakcemile3 Atlarım hemen ben çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…