- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
- #20.901
:))))))))))))))) dügün kınayı özet gectim manyaktı koptuk eglendik...ama ,ilk gece benim için zor ve stresliysi kıslar...... üüüü atlttık ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))))))))))))) dügün kınayı özet gectim manyaktı koptuk eglendik...ama ,ilk gece benim için zor ve stresliysi kıslar...... üüüü atlttık ama
yok illaki cımbızla alıcaz lafı kızın ağzından kaydirigubbakcemile3
kız süperrrr evlendin dilinimi yuttun, kızken bülbül gibi şakıyodun kaydirigubbakcemile3
tırsdım ya beni korku saldı ...aşkum şaşurdu..zaten....
ama siz kasılmayın he..ben çok kasıldım...
önce kına şekerimkıslar fotolar noldu yüklemedinizmi daha meraktan ölcez super gelin fotolarını da istiyoruz bek tamam yerimbenseni
eyvahedigeldismile:sinifsinif: İnşallah bende kendimi sakinleştirebilirim yaaa
Eşinin anlayışlı felan olmasıda bi işe yaramıyo mu yaa
Naptın sen ne dedin o anda nasıl hissettin kendinii :gitme:
önce kına şekerim
tamam anlayışlı olabilir ama morali çok bozuk oluyordu ilk geceden sonra tekrar girmeye çalıştı ama beceremedim ben...şuan benim beklmede kıslar aşkım üzgün cesaret toplamamı bekliyoboshayallersmile
ayyy anammmm ben zaten korkağın tekiyim, kesin kasarım kendimi.
super bile kastıysa ki o hepimizden rahat görünüyodu ohaoldumsmile
Biliyomusun ilk o geldi aklıma
Biz burda tırsak tırsak yazıyoduk super hep bize relaxxxx relaxxx rahat olun kıslarr diyodu :sinifsinif:
O bile böyle diyosa ben kesin ayvayı yemiş bi insanım diyorum şuandan itibaren kaydirigubbakcemile3
kızlar ne kadar kasmayın fln dersenizde tırsıyorsunuz kasıyorsunuz korkuyorsunuz valla aslında bunları sölemek istemezdim ama o an oluyor
ama benim kocacımmm no stres no sorun
ne kızma ne bozulma ne surat asma güldürdü birde beni anlayışlı kocacım
sende bir terslik yokmu yani ? senin nasıl olduki ?:uhm:
sende bir terslik yokmu yani ? senin nasıl olduki ?:uhm:
rahat olya kasma kendini şimdi...kıslar detaylara giremirumki şuan anlatım size forumdaayyy anammmm ben zaten korkağın tekiyim, kesin kasarım kendimi.
super bile kastıysa ki o hepimizden rahat görünüyodu ohaoldumsmile
ürktüm ya bozarken hiçte acımadı ama hatta zevk aldım kıslar:roflol:Oyyyy kötü olmuş yaa ..
Neyse bozmayın moralinizi daha çoook zamanınız var sen biraz rahatlat kendini herşey yoluna girer inş
Canın felan mı yandı yoksa daha hiç bişe olmadan mı kasmaya başladın sen kendini ??