2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

:))))))))))))))) dügün kınayı özet gectim manyaktı koptuk eglendik...ama ,ilk gece benim için zor ve stresliysi kıslar...... üüüü atlttık ama

yok illaki cımbızla alıcaz lafı kızın ağzından kaydirigubbakcemile3

kız süperrrr evlendin dilinimi yuttun, kızken bülbül gibi şakıyodun kaydirigubbakcemile3

tırsdım ya beni korku saldı ...aşkum şaşurdu..zaten....
ama siz kasılmayın he..ben çok kasıldım...

eyvahedigeldismile:sinifsinif: İnşallah bende kendimi sakinleştirebilirim yaaa
Eşinin anlayışlı felan olmasıda bi işe yaramıyo mu yaa
Naptın sen ne dedin o anda nasıl hissettin kendinii :gitme:

kıslar fotolar noldu yüklemedinizmi daha meraktan ölcez super gelin fotolarını da istiyoruz bek tamam yerimbenseni
önce kına şekerim
eyvahedigeldismile:sinifsinif: İnşallah bende kendimi sakinleştirebilirim yaaa
Eşinin anlayışlı felan olmasıda bi işe yaramıyo mu yaa
Naptın sen ne dedin o anda nasıl hissettin kendinii :gitme:

tamam anlayışlı olabilir ama morali çok bozuk oluyordu ilk geceden sonra tekrar girmeye çalıştı ama beceremedim ben...şuan benim beklmede kıslar aşkım üzgün cesaret toplamamı bekliyoboshayallersmile

önce kına şekerim

tamam anlayışlı olabilir ama morali çok bozuk oluyordu ilk geceden sonra tekrar girmeye çalıştı ama beceremedim ben...şuan benim beklmede kıslar aşkım üzgün cesaret toplamamı bekliyoboshayallersmile

Oyyyy kötü olmuş yaa ..
Neyse bozmayın moralinizi daha çoook zamanınız var sen biraz rahatlat kendini herşey yoluna girer inş
Canın felan mı yandı yoksa daha hiç bişe olmadan mı kasmaya başladın sen kendini ??

ayyy anammmm ben zaten korkağın tekiyim, kesin kasarım kendimi.
super bile kastıysa ki o hepimizden rahat görünüyodu ohaoldumsmile

Biliyomusun ilk o geldi aklıma
Biz burda tırsak tırsak yazıyoduk super hep bize relaxxxx relaxxx rahat olun kıslarr diyodu :sinifsinif:
O bile böyle diyosa ben kesin ayvayı yemiş bi insanım diyorum şuandan itibaren kaydirigubbakcemile3

kızlar ne kadar kasmayın fln dersenizde tırsıyorsunuz kasıyorsunuz korkuyorsunuz valla aslında bunları sölemek istemezdim ama o an oluyor

ama benim kocacımmm no stres no sorun

ne kızma ne bozulma ne surat asma güldürdü birde beni anlayışlı kocacım

Biliyomusun ilk o geldi aklıma
Biz burda tırsak tırsak yazıyoduk super hep bize relaxxxx relaxxx rahat olun kıslarr diyodu :sinifsinif:
O bile böyle diyosa ben kesin ayvayı yemiş bi insanım diyorum şuandan itibaren kaydirigubbakcemile3

aynen kankaaaa delikafadulden
şuan tırlatmış durumdayım.
bugün imam nikahı kıyılacakmış akşam, kaçsammı acaba yol yakınken :roflol:

kızlar ne kadar kasmayın fln dersenizde tırsıyorsunuz kasıyorsunuz korkuyorsunuz valla aslında bunları sölemek istemezdim ama o an oluyor

ama benim kocacımmm no stres no sorun

ne kızma ne bozulma ne surat asma güldürdü birde beni anlayışlı kocacım

sende bir terslik yokmu yani ? senin nasıl olduki ?:uhm:

supercim canım moralini bozma sen kendini hazır hissettiin anda mutlaka olur insan ne kadar da rahat olsa illaki kasar kendini eminim ki biz de kasıcaz hepimiz aynıyız muhakakak ki çünkü zaten ilk gecede öle rahat olmaması normal bişi ama eminim ki çok az bir zamanda yeni duruma alışacaksınız ve daha rahat olucaksınız bitanem

Evet sen ne yaptın nasıl olduu neler hissediyosunuz o an ayyy anlatsanızaa
Kapı kapandı herkes gitti bi başınıza kaldınız ben nerdeyim demediniz mi hiçç ne düüşündünüz naptınız hemen
Oturdunuz mu muhabbetmi ettiniz
Oyyy sıcak bastı beni yaa çok az vaktim kaldııı kalbim yerinden çıkcak gibi :sinifsinif:

ben ilk gece acı olacağıan hiç inanmazdım korkmazdım..

ama oluyormuş korkuyorsun kasılıyorsun canın yanıyor yapamıyorsun bırakıyorsun..

terslik denmez zatende.. eşim çok anlayışlıydı..

ne kızdı ne surat yaptı ne moralini bozdu...beni bekledi yanii birde beni güldürmek için elinden geleni yaptı..

balayında odadan çıkmazsınız diyenler çok oluyordu.. hiç öyle olmadı beni hiç bunaltmadı..
rahat rahat tatil yaptık.. kend dedi seni 3 gün rahat bırakıcam diye

ayyy anammmm ben zaten korkağın tekiyim, kesin kasarım kendimi.
super bile kastıysa ki o hepimizden rahat görünüyodu ohaoldumsmile
rahat olya kasma kendini şimdi...kıslar detaylara giremirumki şuan anlatım size forumda
Oyyyy kötü olmuş yaa ..
Neyse bozmayın moralinizi daha çoook zamanınız var sen biraz rahatlat kendini herşey yoluna girer inş
Canın felan mı yandı yoksa daha hiç bişe olmadan mı kasmaya başladın sen kendini ??
ürktüm ya bozarken hiçte acımadı ama hatta zevk aldım kıslar:roflol:
her detaya giremiyorum ...şmdi...forumdayız ne biliym...

ilk geceden sonra girdirmedim oraya
aşkımda şaşırdı zaten korktuguma senin yapmadıgını sölesem inanmazlar bana dedi..

kızlar acı olmasmı hiç tabi olur ben doktora gittim adet düzensizlii için doktor önce ultrasonla baktı sonra da alttan sadece elleriyle hafif açıp baktı o bile nasıl acıdı ya acı olmazmıu hiç ben de korkuyorum bu konuda o yüzden bence bu konuyu kapatalım herşey olucana varsın kimse ölmedi biz de ölmeiz diip rahatlatalım kendimizi çare yok

Back