2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kizlaaaaar gldim yine geçen gün yazamadım şimdi yazıyım ben hep bi aksilik olcak diye düşünüyodum düğünde ve ilk gecede özellkle neyseki hiç bi aksilk olmadı rüya gibiydi ya onca zahmete deydi sormak istediğniz bişiler varsa cvplarım kizlaaar herkez mutlu olsn hihoyyyt

ayyy canım dün halıları hallettik,akşam çıktım işten koşa koşa gittim. eve getirdikleri olmamıştı,boyutlarıda uymamıştı.neyse beğendik,bugün tekrar getirecekler. artık uysada oldu uymasada oldu

Ayy çok şükürr o da bitti desene kaydirigubbakcemile5
Şimdi eksik ne kaldı senin ?
Gelinliği felan aldın mı ?
Nasıl olmuş boshayallersmile

cuma günü alıcam gelinliği tatlım, geçen c.tesi gittim son provaya çok içime sindi,bana göre harika olmuş boshayallersmile
evde hergün bir eksik çıkıyo ne bileyim hala süpürgem yok mesela kaydirigubbakcemile3

Kızlar akşam koçtaş a gidicem. benim düğüne 1 hafta kaldı ama benim alimde hala çarşaf gibi liste var, akşam gidip biraz daha alalım bakalım kaydirigubbakcemile3

Kızlar akşam koçtaş a gidicem. benim düğüne 1 hafta kaldı ama benim alimde hala çarşaf gibi liste var, akşam gidip biraz daha alalım bakalım kaydirigubbakcemile3

Son güne kadar bitmicektir eminimki bizim telaşımızkaydirigubbakcemile3
Bende gelinlik provasına gidicem ordan Ikeaya uğrayabilirim

yaaaa benim en geç yarın regli olmam gerekkk zamanı geldi, bugün olmalıydım ama şimdilik tık yok belirtiside yok kaydirigubbakcemile3

yaaaa benim en geç yarın regli olmam gerekkk zamanı geldi, bugün olmalıydım ama şimdilik tık yok belirtiside yok kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tam biticek üzerine evlenicen aman dikkat et heee
Tam yumurtlama dönemine denk geliyo kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…