2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

oley kıslar şimdi izin formumu doldurdum

1 haz.başlıyor20sinde bitiyor....

21 haziranda görüşük yine...3 hafta izin oley yandan yandankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Ohh ne güzelll bende bugün konuştum 1 ay izinliyimmmm ben daha çok yandan yandannn yapmalıyım ohhh ohhhhh kaydirigubbakcemile3:dance::teytey::dance:

Ohh ne güzelll bende bugün konuştum 1 ay izinliyimmmm ben daha çok yandan yandannn yapmalıyım ohhh ohhhhh kaydirigubbakcemile3:dance::teytey::dance:

oh yandan yandan kaydirigubbakcemile2

aynen resmen 1 ay sayılır benimkide 3 hafta yokumboshayallersmile

bu arda evliliğe alışmış olurz dinleriz:hulya:

ayyy enişte beni yakalamasın o zaman kesin öldürür alsanaalsanasmile

bizde izin yazılarını verdik bakalım nolacak. benimde 1 ay ama biz öyle toptan kullanamıyoruz malesef 3 parçaya bölüyolar veya en iyi ihtimalle 2 parçaya bölüyolar.

kızlarrr ben geldim pek giremiyorum topiğeee

off sııntı ve streslerdeyimmm gerginimm günler geçioo gidioo

sadece 17 gün kaldıı artık bu gününede saymazsak daha iyi/B]

lındark sen çeyizini ne yaptn götürdnmü

Yok canım evde hepsini hazırladım akşamdan akşama . Hurçlara felan yerleştirdim ortada yayıntı kalmadı. Kırılacaklarıda ufak kolilere koydum yerleştirdim. Şuan evin temizliği olduğu an gitmeye hazırlar kaydirigubbakcemile3 Mobilyaların gelmesinede az kaldı. Beyaz eşyalarıda sipariş ettik onlarda 1 haftaya kalmadan gelir benim işim esas o zaman başlıyo sizden tarih olarak biraz geride olduğum için anca artık. kaydirigubbakcemile5

iyi yineden ama ..

hurç süper ya bir sürü kıyafet aldı içine..doldurdum da doldurmuştum..
yerimseniben

Günaydın bu arada herkese ...
Ayy kıslarr dua edin bugün dedem hastaneden çıksınn yazık babacım 1 aydır yanında kalıyo hem bizden uzakta düğün işlerine koşturamıyo ona üzülüyo hemde babasına. Baba oğul mahvoldular hastane köşelerinde mafoldumben:Saruboceq:

Allah şifa versin, çok geçmiş olsun

gelinler bişi sorucam sizlere damatrlıkları nerelerden aldınız bi de benim gelinliim krık beyaz kreme yakın gömleği ya da yeleği krem seçsem takım siyah olsa nasıl olur sizce

gelinler bişi sorucam sizlere damatrlıkları nerelerden aldınız bi de benim gelinliim krık beyaz kreme yakın gömleği ya da yeleği krem seçsem takım siyah olsa nasıl olur sizce

ben yelegi kırık beyaz alldırdım canım..daha dogrusu kemik renk aldırdım benimki kemik rengi ondan takımda siyah aldık..gri falan olmaz yanelmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…