- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #20.301
oley kıslar şimdi izin formumu doldurdum
1 haz.başlıyor20sinde bitiyor....
21 haziranda görüşük yine...3 hafta izin oley yandan yandankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
Ohh ne güzelll bende bugün konuştum 1 ay izinliyimmmm ben daha çok yandan yandannn yapmalıyım ohhh ohhhhh kaydirigubbakcemile3:dance::teytey::dance:
Evetttt bulmam mııı nişanlımı delirttim ama bunu aklına sokanı bi bulursammm diyip durdu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evimizin en değerli parçası bu diyo gülüyo alırken kaydirigubbakcemile3
Bu olmasa düğün olmıcaktı diyip dalga geçiyo benle kaydirigubbakcemile3
lındark sen çeyizini ne yaptn götürdnmü
Yok canım evde hepsini hazırladım akşamdan akşama . Hurçlara felan yerleştirdim ortada yayıntı kalmadı. Kırılacaklarıda ufak kolilere koydum yerleştirdim. Şuan evin temizliği olduğu an gitmeye hazırlar kaydirigubbakcemile3 Mobilyaların gelmesinede az kaldı. Beyaz eşyalarıda sipariş ettik onlarda 1 haftaya kalmadan gelir benim işim esas o zaman başlıyo sizden tarih olarak biraz geride olduğum için anca artık. kaydirigubbakcemile5
allah şifa versin güselim..
Günaydın bu arada herkese ...
Ayy kıslarr dua edin bugün dedem hastaneden çıksınn yazık babacım 1 aydır yanında kalıyo hem bizden uzakta düğün işlerine koşturamıyo ona üzülüyo hemde babasına. Baba oğul mahvoldular hastane köşelerinde mafoldumben:Saruboceq:
günaydın gelinler
Allah şifa versin, çok geçmiş olsun
gelinler bişi sorucam sizlere damatrlıkları nerelerden aldınız bi de benim gelinliim krık beyaz kreme yakın gömleği ya da yeleği krem seçsem takım siyah olsa nasıl olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?