2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Hadi gözün aydın canımm çok sevindim sizler yavaş yavaş azalttınız işleri sıra bana geliyo sanırsam kaydirigubbakcemile3
Ne marka aldın şimdi sen ??
Bu arada tahlil sonuçlarını sormayı unuttum ne çıktı dün bilmiyorumkismile

sağol tatlım. bosch aldık.
tahlil sonuçlarında B12 eksikliği çıktı. doktor senin bu eksikliğe göre soyadını bile hatırlamaman normal falan dedi :roflol:
takviye verecekmiş. 31 mayıs da zaten diğer doktorada kontrole gidicem o zaman reçete yazacak.

bunları sürünce hemen koyulaşıyormuşsun ..
solaryuma gerek yok..
ay sürsemmi acaba ??*kaydirigubbakcemile3 dermişim hazır dügün öncesi

kaydirigubbakcemile3 Bişey dicem çok şaşırcan bendede var o kaydirigubbakcemile3
Normalde 800lü değerlerde olması gerekirken benim 160 mı 120 mi öle bişey çıkmıştı 6 ay boyunca iğne oldum haftada 1 kere . Çok iyi gelmişti ama cidden kendime gelmiştim çok şükür şimdi çok iyiyim :Saruboceq:
Beyaz eşyalarında hayırlı olsun sende Bosch'cular grubuna katıldın kaydirigubbakcemile5
Kodlarını yazsana bana bi ara bakiim bende

bunları sürünce hemen koyulaşıyormuşsun ..
solaryuma gerek yok..
ay sürsemmi acaba ??*kaydirigubbakcemile3 dermişim hazır dügün öncesi

aın süreyim deme acayip kötü yapıyo, resmen amele yanığı gibi oluyo, duş alıyosunya bir kısmı çıkıyo bir kısmı kalıyo falan felaket yani.

ayyy hastalığımız bile aynı :roflol: :roflol: :roflol:

Kodlarını alayım yazarım şimdi hatırlayabilirsem bakıp ekleyeyim

yok yok sürmem canım aman korkarım zaten öyle şeylerdennn

lindadrk kodlarını hatırlamıyorum ama bunlara benziyolardı. p.tesi kodlarına bakar yazarım

lindadrk kodlarını hatırlamıyorum ama bunlara benziyolardı. p.tesi kodlarına bakar yazarım

Yok canım uğraşma hiç ben zaten çoğunun kodunu fotoğrafı görünce tanır hale geldim kaydirigubbakcemile3
Çok güzelmiş hepsi güle güle kullan inşallahh

kıslar çeyizi götürdüm sonunda :hulya:kaydirigubbakcemile3

bu hafta mobilyalar ve perdem gelicek diger herşey tamam....

ay resmen dügünüm haftaya cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…