- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #20.081
gülme yaaaaaa:gitme:
beyaz eşyalar alınmış, yarın sabah getiriyolarmış zemuszemus
kayınvalidem sağolsun bana kıyak yapmış opuyorumnanaktan
çamaşır mak. ve bulaşık mak. kararsız kalmıştım. iki çeşit vardı orjinal Alman bide türk olan. aralarında fiyat farkı çoktu ama Alman olanlar daha sağlam oluyo o yüzden karar verememiştim. kayınvalidem Alman olanları almış. Kesin görümcemin haberi yoktur, o olsaydı aldırmazdı kaydirigubbakcemile3
gülme yaaaaaa:gitme:
Hadi gözün aydın canımm çok sevindim sizler yavaş yavaş azalttınız işleri sıra bana geliyo sanırsam kaydirigubbakcemile3
Ne marka aldın şimdi sen ??
Bu arada tahlil sonuçlarını sormayı unuttum ne çıktı dün bilmiyorumkismile
:bbo:Olur canım bu aralar dalgınlığına gelmiştir. Değiştirmede sorun varsada kullanan biri vardır mutlaka ver ablana kuzenlere felan canın saolsun
git değiştir aldığın yerden nolacakki :sm_confused:
sağol tatlım. bosch aldık.
tahlil sonuçlarında B12 eksikliği çıktı. doktor senin bu eksikliğe göre soyadını bile hatırlamaman normal falan dedi :roflol:
takviye verecekmiş. 31 mayıs da zaten diğer doktorada kontrole gidicem o zaman reçete yazacak.
:bbo:
bizim şirkete ait bir ürün netten sipariş etmiştik..
sagol canım neysebildiğim kadarıyla internetten alınanlarıda değiştirebilirsin :uhm:
bunları sürünce hemen koyulaşıyormuşsun ..
solaryuma gerek yok..
ay sürsemmi acaba ??*kaydirigubbakcemile3 dermişim hazır dügün öncesi
kaydirigubbakcemile3 Bişey dicem çok şaşırcan bendede var o kaydirigubbakcemile3
Normalde 800lü değerlerde olması gerekirken benim 160 mı 120 mi öle bişey çıkmıştı 6 ay boyunca iğne oldum haftada 1 kere . Çok iyi gelmişti ama cidden kendime gelmiştim çok şükür şimdi çok iyiyim :Saruboceq:
Beyaz eşyalarında hayırlı olsun sende Bosch'cular grubuna katıldın kaydirigubbakcemile5
Kodlarını yazsana bana bi ara bakiim bende
ayyy hastalığımız bile aynı :roflol: :roflol: :roflol:
Kodlarını alayım yazarım şimdi hatırlayabilirsem bakıp ekleyeyim
lindadrk kodlarını hatırlamıyorum ama bunlara benziyolardı. p.tesi kodlarına bakar yazarım
Yok canım uğraşma hiç ben zaten çoğunun kodunu fotoğrafı görünce tanır hale geldim kaydirigubbakcemile3
Çok güzelmiş hepsi güle güle kullan inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?