Merhaba arkadaşlar ,
hesaplara göre temmuz 24 gibi ikizlerimiz dünyaya gelecekmiş vaktimizi paylaşımlarımızı sıkıntılarımızı sevinçlerimizi sorunlarımızı hep burada paylaşalım istedim ovakte kadar..
Yapmamız gereken test günleri aşılar nelerdir onları bilen arkadaşlar varsa paylaşalım takip altında ilerlemiş olalım bizlerde :)
mehabalara.s.
ben de temmuz gibi bekliyorum doğumu inaşallah sağlıkla
ben de dr umun yazdığı testleri yaptırdım pazartesi lontrolüm var sonuçları göstericem
benim inanılmaz mide bulantılarm oluyo sizlerin de varmı ben de biraz endişeleniyorum yiyemediğim için :1no2:
gokcek ikili test tam olarak ne zaman yapılıyo canım 11. hafta mı ?
Merhaba arkadaşlar ,
hesaplara göre temmuz 24 gibi ikizlerimiz dünyaya gelecekmiş vaktimizi paylaşımlarımızı sıkıntılarımızı sevinçlerimizi sorunlarımızı hep burada paylaşalım istedim ovakte kadar..
Yapmamız gereken test günleri aşılar nelerdir onları bilen arkadaşlar varsa paylaşalım takip altında ilerlemiş olalım bizlerde :)
Peki arkadaşlar cinsiyetini nezaman öğreniyoruz bilginiz varmı çünkü kimisi 16 haftalıkken diyor kimiside 20 haftalıkken diyor bide bu karından su alma olayınıgenelde herkesden istiyolarmış diye duydum doğrumu?benim başta akıntılarım kahverengiydi doktor normal dedi ama şimdi beyaz akıntılarım oluyor sizdede öğlem?i bazen çok oluyo bazen hiç olmuyo şimdi pazartesi doktora gidicem exrta bir bilgi öğrenirsem sizlerlede paylaşırım kendinize iyi bakın.
Merhaba yakamozcum, benim bildigimde 16.haftada ögrenebiliyoruz cinsiyetlerini :)
Karından su alma olayıda üçlü test esnasında kan tahlili sonucunda olumsuz bir sorun çıkarsa öyle yapıyorlar herkeze uygulanmıyor , birde benimde akıntım oluyor renksiz su gibii sürekli çamaşır değiştiriyorum yada günlük pedlerden kullanıp sık aralıklarla onu degiştiriyorum canım.. Doktor neler diyecek bizlede paylaşırsın canımi bizde yışbaşı öncesi gidecegiz kontrole heyecanla o günü bekliyorum kaydirigubbakcemile2
canımm bende 15 haftalık hamıleyım benımde akıntım cokk oluyordu sonraları buna kaşıntıda eslık etmeye basladı doktorum gunluk pedı onermıyor gunde ıkı kere camasır değiştirmenin yeterlli oldugunu soyledı
senıde uyarmak istedim :)
11-14 haftaları arası sanırım. benim 12. haftamın bittiği gün çağırdı. Yani dolu dolu 3 aylık olacak.Heyecanla bekliyorum :)
Benim 2 hafta inanılmaz midem bulandı, kusmalarım da oluyordu. Kafamı kaldıramıyor, hiçbirşey yiyemiyordum. 2 gün önce kendiliğinden geçti, bende niye geçti diye endişelendim :)
Neler yiyip içiyorsunuz arkadaşlar ? Varmı rutin yaptıgınız bişeyler ?
ardakadaşlar Allah kısmet ederse bende temmuz başı doğum yapıcam doktorum ilk muayenede megadyn diye bir vitamin verdi aranızda düzenli vitamin kullanan varmı sentetik olduğu için tedirginim biraz