Merhaba arkadaşlar, ancak evimize gelebildik 3 gündür hastanede yatıyorduk. Sizleri korkutmak istemem bünyeden bünyeye göre degişiyordur oyüzden endişelenmeyin sakın.. Ama tedbirinizi alın diye anlatmak istedim. Kanamam başladı 3 gün önce sabaha karşı uyandım sanki idrarımı kaçıyor gibiydim hemen lavaboya yetiştim baktım iç çamaşırım oldugu gibi lekelenmişti. hemen eşimi uyandırdım doktorumuzu aradık oda hemen hastaneye gidip ultrasona girmemizi söyledi.. Gittik hastaneye serum verdiler birde rahimi kalınlaştırıcı igne vurdular.. Sadece tuvalete kalkarak 3 gün geçirdim kızlar bugün 4. gün eve çıktı çok şükür lekelenmelerin çok çok azaldı. Haftayada dinlenmem için rapor verdi doktorumda.. Şunun içiin anlatıyorum kızlar size hiç hamile degilmiş gibi gelmesin çok çok dikkat edin kendinize... Ben çok yormuşum kendimi farkında olmadan.. mümkün oldugunca her fırsatta uzanın dinlenin ayakta kalmamaya özen gösterin...
Bebişlerimin saglı yerinde kalp atışları normal çok şükür kızlar.. 12. haftayı doldurduk 13. haftadan gün almaya başlayacagız inşallah.. Salı gününe tekrar kontrolümüz var.. ikizlerde ikili üçlü test yapılmayınca ense kalınlıkları ölçülecek oyüzden bu haftayı sizlerde kaçırmadan takip edin doktorunuza gidin..
Buarada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldinizz diyorumm biraz toparlanayım, yakında listemizi çıkaracagım arkadaşlarr :) Birbirimizi oradan takip etmek daha kolay olur :) Sevgilerimle..[/QUOTE
çok geçmiş olsun.insan 12 hafta olunca düşük tehlikesi bitti tamam artık filan zannediyor ama demek ki öyle düşünmemek lazım. neyse ki kazasız atlatmışsın.çok sevindim. çok geçmiş olsun tekrar dikkat et kendine. ne de olsa ikiz annesi olacaksın bizim 2 katımız kadar dikkat etmen gerekir.