2010 temmuzda doğum yapacak anne adayları

arkadaşlar peki göbekleriniz belirginleşmeye başladımı benim hamilelikten öncede göbeğim olduğu için tam anlayamıyorum göbekmi bebekmi kaydirigubbakcemile3 ben 14. haftaya girdim doktorun dediğine göre temmuzun 1 dedi ama 1hafta oynayabiliyomuş tarih

Benim belirginleşmeye başladı yakamozcum :lepi: böyle göbüşü içime dogru çekiyorum kımıldamıyor bile kaydirigubbakcemile3 Buaralar aranızda aşeren varmı kızlarr merak ettim. Ben bugün şehri fethettim erik bulabilmek için kafamçokkarıştı

kızlar nerdesiniz napıyosunuz doktora giden yokmu neden kimse bişiy yazmıyor artık?

kızlar nerdesiniz napıyosunuz doktora giden yokmu neden kimse bişiy yazmıyor artık?

Yakamozcum merhaba ben bu cuma akşama gidecegim kontrole.. İnşallah iyidir bebişlerimiz, merakla ve heyecanla bekliyorum cumayı.. yorgunluk dışında hamilelik belirtisi olmayınca halada içimdelermiş gibi gelmiyor bazen inanmıyorum :CüvCüv: Sanki hala başkası yaşıyormuşda ben izliyormuşum gibi hissediyorum.. Hareketler başlayınca degişecek bu duygumda inşallah :roflol:

Yakamozcum merhaba ben bu cuma akşama gidecegim kontrole.. İnşallah iyidir bebişlerimiz, merakla ve heyecanla bekliyorum cumayı.. yorgunluk dışında hamilelik belirtisi olmayınca halada içimdelermiş gibi gelmiyor bazen inanmıyorum :CüvCüv: Sanki hala başkası yaşıyormuşda ben izliyormuşum gibi hissediyorum.. Hareketler başlayınca degişecek bu duygumda inşallah :roflol:

Canım inşallah çok güzel haberler alırsın inşallah bende bekliyorum haberini opuyorumnanaktan bende senin gibiyim aşırı uyku isteği mide yanması dışında hiçbişey hissetmiyorum Hareketlerini hissetmeye bir başlasak ozaman çok güzel olur heralde. yanlız Windycim dün akşam noldu biliyomusun aniden bir sıtma geldi bana göğüslerim nasıl sızladı anlatamam hamileliğimden beri acıyodu ama çok değildi göğüslerim ama dün o sıtmadan sonra çok acıdışuan hala acıyor sende varmı böle bir değişiklik galiba dedim göğüslerimde değişime uğruyor. şimdi kaç haftalıksın Windy?

kızlaarr valla bi çoğun uza katılıyorum bende hala hamilemiyim değilmiyim hiç farkında diilim ne mide bulantısı nede göbek çıkması nede hareketleri hiç bişi hissetmiyoruuummmm biraz daha büyüyüp hareketlenseydi keşkeee sadece tek değişiklik acayip şekşlde göğüslerim hassaslaştıı çoook hemde iç çemeşırım bile acıtıyo kimi zaman

kızlaarr valla bi çoğun uza katılıyorum bende hala hamilemiyim değilmiyim hiç farkında diilim ne mide bulantısı nede göbek çıkması nede hareketleri hiç bişi hissetmiyoruuummmm biraz daha büyüyüp hareketlenseydi keşkeee sadece tek değişiklik acayip şekşlde göğüslerim hassaslaştıı çoook hemde iç çemeşırım bile acıtıyo kimi zaman

Canım Allah kolaylık versin sen kaç haftalık oldun şimdi?bende göbek çıktı.hissediyorum ama şu hareketleri nezaman hissetcez acaba?boshayallersmile

ben de ayni sekilde cok fazla bir sey hissetmiyorum.. Mide bulantisi mide yanmasi asiri yorgunluk, sanki hastaymisim ya da hasta olacakmisim gibi hissettiriyor o kadar.. Bir de bu hafta bel agrisi basladi cok fena.. Aksamlari bel agrisindan duramiyorum..

1 hafta once gittim doktora, tam kan ve tam idrar tahlili ile beraber toksoplasma testleri falan istedi.. Hala yaptiramadim..:KK43: Bir de 2 hafta sonra tekrar gidecegim ve ense plisine bakacak..

Ama gorunen o ki simdilik hersey yolunda.. Aslina bakarsaniz cok da dikkat edemiyorum kendime ama bebis gayet iyi buyuyormus...İnsallah boyle gider hep..

Insalah herkesin bebegi sagliklidirr..

merhaba arkadaşlar ben de 11+3 günlük hamileyim. temmuz 22 görünüyor muhtemel doğum tarihi. aranıza ben de katılabilir miyim?

BEN DE10 TEMMUZ DEDı DOKTOR BUgünde bebek takviminde hesapladım yine 10 temmuız
ama keşke BıRAZ ÖNCE GELSE 28 HAZıRAN GıBı EŞıMıN DOĞUM TARıHıNDE KUCAĞINDA OLSA HEDıYE OLUR NE GÜZEL....

Merhaba arkadaşlar, ancak evimize gelebildik 3 gündür hastanede yatıyorduk. Sizleri korkutmak istemem bünyeden bünyeye göre degişiyordur oyüzden endişelenmeyin sakın.. Ama tedbirinizi alın diye anlatmak istedim. Kanamam başladı 3 gün önce sabaha karşı uyandım sanki idrarımı kaçıyor gibiydim hemen lavaboya yetiştim baktım iç çamaşırım oldugu gibi lekelenmişti. hemen eşimi uyandırdım doktorumuzu aradık oda hemen hastaneye gidip ultrasona girmemizi söyledi.. Gittik hastaneye serum verdiler birde rahimi kalınlaştırıcı igne vurdular.. Sadece tuvalete kalkarak 3 gün geçirdim kızlar bugün 4. gün eve çıktı çok şükür lekelenmelerin çok çok azaldı. Haftayada dinlenmem için rapor verdi doktorumda.. Şunun içiin anlatıyorum kızlar size hiç hamile degilmiş gibi gelmesin çok çok dikkat edin kendinize... Ben çok yormuşum kendimi farkında olmadan.. mümkün oldugunca her fırsatta uzanın dinlenin ayakta kalmamaya özen gösterin...
Bebişlerimin saglı yerinde kalp atışları normal çok şükür kızlar.. 12. haftayı doldurduk 13. haftadan gün almaya başlayacagız inşallah.. Salı gününe tekrar kontrolümüz var.. ikizlerde ikili üçlü test yapılmayınca ense kalınlıkları ölçülecek oyüzden bu haftayı sizlerde kaçırmadan takip edin doktorunuza gidin..
Buarada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldinizz diyorumm biraz toparlanayım, yakında listemizi çıkaracagım arkadaşlarr :) Birbirimizi oradan takip etmek daha kolay olur :) Sevgilerimle..

Merhaba arkadaşlar, ancak evimize gelebildik 3 gündür hastanede yatıyorduk. Sizleri korkutmak istemem bünyeden bünyeye göre degişiyordur oyüzden endişelenmeyin sakın.. Ama tedbirinizi alın diye anlatmak istedim. Kanamam başladı 3 gün önce sabaha karşı uyandım sanki idrarımı kaçıyor gibiydim hemen lavaboya yetiştim baktım iç çamaşırım oldugu gibi lekelenmişti. hemen eşimi uyandırdım doktorumuzu aradık oda hemen hastaneye gidip ultrasona girmemizi söyledi.. Gittik hastaneye serum verdiler birde rahimi kalınlaştırıcı igne vurdular.. Sadece tuvalete kalkarak 3 gün geçirdim kızlar bugün 4. gün eve çıktı çok şükür lekelenmelerin çok çok azaldı. Haftayada dinlenmem için rapor verdi doktorumda.. Şunun içiin anlatıyorum kızlar size hiç hamile degilmiş gibi gelmesin çok çok dikkat edin kendinize... Ben çok yormuşum kendimi farkında olmadan.. mümkün oldugunca her fırsatta uzanın dinlenin ayakta kalmamaya özen gösterin...
Bebişlerimin saglı yerinde kalp atışları normal çok şükür kızlar.. 12. haftayı doldurduk 13. haftadan gün almaya başlayacagız inşallah.. Salı gününe tekrar kontrolümüz var.. ikizlerde ikili üçlü test yapılmayınca ense kalınlıkları ölçülecek oyüzden bu haftayı sizlerde kaçırmadan takip edin doktorunuza gidin..
Buarada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldinizz diyorumm biraz toparlanayım, yakında listemizi çıkaracagım arkadaşlarr :) Birbirimizi oradan takip etmek daha kolay olur :) Sevgilerimle..[/QUOTE
çok geçmiş olsun.insan 12 hafta olunca düşük tehlikesi bitti tamam artık filan zannediyor ama demek ki öyle düşünmemek lazım. neyse ki kazasız atlatmışsın.çok sevindim. çok geçmiş olsun tekrar dikkat et kendine. ne de olsa ikiz annesi olacaksın bizim 2 katımız kadar dikkat etmen gerekir.

X