2010 temmuzda doğum yapacak anne adayları

benımde 8 haftalık oldu
27 temmuz dogum tarıhı +10 - 10 gunde olabılır dedıler
hayırlısı bakalım hangı dr a va hastaneler kontrollere gıdıyorsunuz memnunmusunuz
ben central hosp. gıttım ultrasonla baktılar ve 400 tl lık test ıstedıler

bende allah nasip eder o günleri görürsek temmuz annesi olacağım temmuzun 28 çok mutluyum çokkkkkkkkk allah herkese nasip etsin bulantılarla uğraşıyorum ve ağrılarım oluyor bulantı özellikle gece yatırmıyor beni

merhaba arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim kısmetse ağustosun başı gibi bebişimize kavuşucaz bu ilk gebeliğim doğrusu tecrübesizim yazdığınız bi çok belirtiler aynen bendede var bu beyaz akıntı bende yeni başladı ondan önce normaldi demek o da olağan bir durummuş:) bide ben ilk gebeliğim olduğu için biraz doğum korkum var umarım hepimiz için herşey yolunda gider. bende de bu aralar kasıklarıma doğru bir basınç oluyo sizde de aynı şey oluyomu yada oldumu?

merhaba arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim kısmetse ağustosun başı gibi bebişimize kavuşucaz bu ilk gebeliğim doğrusu tecrübesizim yazdığınız bi çok belirtiler aynen bendede var bu beyaz akıntı bende yeni başladı ondan önce normaldi demek o da olağan bir durummuş:) bide ben ilk gebeliğim olduğu için biraz doğum korkum var umarım hepimiz için herşey yolunda gider. bende de bu aralar kasıklarıma doğru bir basınç oluyo sizde de aynı şey oluyomu yada oldumu?

Hoşgeldin aramıza emelcim, hayırlı olsun bebişin :asigim: Benimde ilk bebeklerim :roflol:
İnşallah hayırlısıyla birbirimize destek olarak atlatacagız bu dönemide.. Birde benimde karnıma basınç var gibi bazen az nefes alamıyorum gibi bile oluyo.. ozaman yedigim şeyler şişkinlik yaptı patlıcam diye yorumluyorum.. Bugün kontrole gittim doktora 2.5 cm olmuş kuzucuklarımın boyu.. :nazar: Sizde ölçtürdünüzmü arkadaşlar nasıl çıkıyor değerler ? Doktor bugün annesi bak kalp atışına dediya bayıldım sevindim içten içe kendi kendime :asigim:

[QUE=windy;10563488]Merhaba yakamozcum, benim bildigimde 16.haftada ögrenebiliyoruz cinsiyetlerini :)
Karından su alma olayıda üçlü test esnasında kan tahlili sonucunda olumsuz bir sorun çıkarsa öyle yapıyorlar herkeze uygulanmıyor , birde benimde akıntım oluyor renksiz su gibii sürekli çamaşır değiştiriyorum yada günlük pedlerden kullanıp sık aralıklarla onu degiştiriyorum canım.. Doktor neler diyecek bizlede paylaşırsın canımi bizde yışbaşı öncesi gidecegiz kontrole heyecanla o günü bekliyorum kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

Windy cim merhaba dün yazıcaktım ama uykudan kafamı kaldıramadım pazartesi doktordaydım aynı zaman da aşıda vuruldum grip için üstümden yük kalktı özele gittik biz bu 2li test için bu uzmanlık alanını taşıyan farklı doktor oluyomuş ve onun bakması gerekiyormuş oda bazı günler geliyormuş sonradan şunu sordum bu testi yaptırırsam sonuç kötü olursa herhangibi bir tedavi oluyomu dedim doktor yok hayır dedi tedbir değil teşhis amaçlı dedi ve ayrıca 13haftadaymışım yaptırmak içinde çok az günüm kalmış dedi yaptırmamayı düşünüyorum biraz araştırdım bu sitede yaptırmayan bayanlar var çoğu kişi ağır tepkiler göstermişler yapılması gerekir diye ama kendi mantığımı koydum ortaya hani sonuç hiçbirşeyi değiştirmiycek.Ne olursa olsun ben bu çocuğu istiyorum sonuçta öle işte canım

Bencede iyi olmuş canım kafanı bulandırmaya gerek yokkii Dogruluk oranı bile % 60 mış. Benimkilerde ikiz oldugu için ikili ve üçlü testler yapılmayacakmış. Ama doktorumuz ense kalınlıklarına çok önem veriyor. O nedenle sende ona dikkat et ölçtürmeyi unutma.. Ondada belli olabiliyor. Allahım esirgesin hepimizden.. Sağlıklı sıhhatli alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallahh hihoyyyt

slm kızlar....bende 14 haftalık hamileyim iikili tarama testi yaptırmadım.ense kalınlığı 0,9 çıktı doktor gayet iyi dedi.memlekete gitmedim cizrede oturuyoruz malesef burdaki şartlar farklı.bende 3 lü tarama testi yaptırıcam işim allaha kalmış yani.bu arada miğdemden çok çekiyorum burda yanlızım zor geçiyor.serum filan takılıo hastanede ama miğde bulantımı geçirmiyor ne yesem nakavutt.zor zorr ama bebişim için katlanıyorum..temmuzda inşllh epudural normal doğum yapıcam hayırlısı ..:emir_bebek::eek:

slm kızlar....bende 14 haftalık hamileyim iikili tarama testi yaptırmadım.ense kalınlığı 0,9 çıktı doktor gayet iyi dedi.memlekete gitmedim cizrede oturuyoruz malesef burdaki şartlar farklı.bende 3 lü tarama testi yaptırıcam işim allaha kalmış yani.bu arada miğdemden çok çekiyorum burda yanlızım zor geçiyor.serum filan takılıo hastanede ama miğde bulantımı geçirmiyor ne yesem nakavutt.zor zorr ama bebişim için katlanıyorum..temmuzda inşllh epudural normal doğum yapıcam hayırlısı ..:emir_bebek::eek:

canım öncelikle hayırlı olsun a.s.
mide bulantıları ben de çok çekiyorum kafamı kaldıramıyorum yanın da hep tuzlu kraker bulundur miden bulandığında hemen ye bana o biraz iyi geldi başının altına da 2 yastıkla yatmayı dene benim de sürekli bu yönde şikayetim var allah yardımcımız olsun
ense kalınlığı hangi aralıkta olmalıymış bi bilgin var mı ben de 2 hafta sonra yaptırıcam
inşallah bebişleimizi sağlıkla kucaklarız

arkadaşlar bu ara da çatlaklar için bişey kullanmaya başladız mı
ben 3. ayda başlamayı düşünüyorum ama bazaları ne kadar erken başlarsan okadar iyi diyorkafamçokkarıştı

Bencede iyi olmuş canım kafanı bulandırmaya gerek yokkii Dogruluk oranı bile % 60 mış. Benimkilerde ikiz oldugu için ikili ve üçlü testler yapılmayacakmış. Ama doktorumuz ense kalınlıklarına çok önem veriyor. O nedenle sende ona dikkat et ölçtürmeyi unutma.. Ondada belli olabiliyor. Allahım esirgesin hepimizden.. Sağlıklı sıhhatli alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallahh hihoyyyt

peki bu ense kalınlıda 14. haftaya kadar ölçülmek zarundaymış bunu normal doktor ölçe biliyomuymuş Doktoruna sordunmu canım neden önem verdiğini?ben zaten yaptırmıycam derken 2li test ten yani ense kalınlığından bahsetmiştim ikisi aynı şey değilmi?

slm canım mide bulantıların geçmiyomuş o yüzden bu hiç bir yan etkisi olmayan kola takılan bileklik var eczanede satılıyor 30 ytl fiyatı sigorta ödemiyor ama çok iddialı banada doktorum tavsiye etti ilaç vericekti ama muhakkak her ilacın yan etkisi oluyor dedi ama bunu dene kadın kendi hamileliğindede kullanmış adınıda veriyim sana dur pi-si bant bileklik olması lazım bir araştır

slm canım mide bulantıların geçmiyomuş o yüzden bu hiç bir yan etkisi olmayan kola takılan bileklik var eczanede satılıyor 30 ytl fiyatı sigorta ödemiyor ama çok iddialı banada doktorum tavsiye etti ilaç vericekti ama muhakkak her ilacın yan etkisi oluyor dedi ama bunu dene kadın kendi hamileliğindede kullanmış adınıda veriyim sana dur pi-si bant bileklik olması lazım bir araştır
sağol canım inşlh burda bulabilirim .:gitme:

canım öncelikle hayırlı olsun a.s.
mide bulantıları ben de çok çekiyorum kafamı kaldıramıyorum yanın da hep tuzlu kraker bulundur miden bulandığında hemen ye bana o biraz iyi geldi başının altına da 2 yastıkla yatmayı dene benim de sürekli bu yönde şikayetim var allah yardımcımız olsun
ense kalınlığı hangi aralıkta olmalıymış bi bilgin var mı ben de 2 hafta sonra yaptırıcam
inşallah bebişleimizi sağlıkla kucaklarız

canım sağolasın seninde bebişin hayırlı olsun.
canım tuzlu kraıker ilk 2 ayımda çok yediğim için şimdi yiyemiyorum.ama sağol tavsiyen için evet kafam yüksek olduğu zaman daha iyi hissediyorum.ense kalınlığı benim 0.9 çıktı doktor tam normal şekilde dedi bilmiorum ki pek bii bilgim yok canım öğrenirsen özelden msj atarım sana.
bu arada çatlaklar için ne kullanıcaz badem yağı filan föss.sakın kullanmayın ..vereliniortak:teselli:

Merhaba sibsin hoşgeldin aramıza yerimseniben Bir avazda kurtarsın Allahım hepimizi

Bende kullanıyorum megadyn sürekli olarak.. Hatta doktorum ilk decavit yazmıştı vitamin hapı oda, eczacı tanıdıgımızdı megadyn onunda eşdegeri bir vitamin oldugunu hatta ondan daha iyi oldugunu söyleyip ondanda verdi bana... Ben geceleri yatmadan önce alıyorum. Decaviti alırken vitamini aldıktan sonra 45 dakika bişey yiyip içmezseniz iyi olur demişti. Oyüzden de geceleri almak daha rahat oluyor.

Amin windy inşallah...
Daha dün yeni muayene gittim doktor ense kalınlığının ölçtü ultrasonda normal görünüyor herşey dedi ama yinede kan tahlili yapılıyor ikili test dedikleri olay İnşallah ordandan hayırlı sonuçlar alırız.kalsiyum,demir ve magnezyum yazdı vitamine devam etmeye gerek yokmuş artık ama kalsiyumun gebeler için kategorisi c bazı tanıdıklarım kullanmamış kafam karıştı biraz ama kış olduğu için kullanıcam büyük ihtimalle Rabbim bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...bu arada çatlak için 4. aydan sonra krem yazacakmış

Merhaba

Ben de 10 haftalik hamileyim. Insallah Temmuz 23-25 gibi anne olacagim..:)

Mide bulantilarim benim de cok fazla oluyor. Bulanti yuzunden yiyemiyorum, yemedigim icin midem daha cok bulaniyor.. Henuz bir cozum bulabilmis degilim.. Ama genel olarak tuzlu seyler yiyebiliyorum.. Cok sevdigim tatliyi gormek bile istemiyorum suan..

Domuz gribi ile ilgili ben de biraz arastirma yaptim. Benim doktorum mutlaka ol diyor. Soyledigine gore 12. haftadan once asi olamiyormusuz.. 12-20. haftalar arasi adjuvansiz asi, 20.. haftadan sonra adjuvanli asi yapiyorlarmis. Henuz karar veremedim ben de..

Henuz hic test yaptirmadi bana doktorum. Pazartesi gunu tekrar gidicez. Belki o zaman ister..

Herkesi simdiden tebrik ediyorum.. Insallah bu donem saglikli ve problemsiz gecer, bebeklerimizi en kisa zamanda saglikli bi bicimde aliriz kucagimiza..:))

Tuubiscim hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile2 inşallah hayırlısıyla atlatırız bu hayatımızın en güzel dönemini alkisalkisalkis

bende 9+1 günlük hamileyim temmuz sonu doğum ikinci çocuğum olucak allahın izni ile

arkadaşlar bu ara da çatlaklar için bişey kullanmaya başladız mı
ben 3. ayda başlamayı düşünüyorum ama bazaları ne kadar erken başlarsan okadar iyi diyorkafamçokkarıştı

şimdiden duştan sonra ya da gece yatarken ufka ufak bebe yağı sürmeye başlayın göbişinizze ve bacaklarınızın üst kısmına bencee ben daha 1 kere sürdüm ama ilerleyen aylarda daha çok sürcem

arkadaşlar peki göbekleriniz belirginleşmeye başladımı benim hamilelikten öncede göbeğim olduğu için tam anlayamıyorum göbekmi bebekmi kaydirigubbakcemile3 ben 14. haftaya girdim doktorun dediğine göre temmuzun 1 dedi ama 1hafta oynayabiliyomuş tarih

X