- 18 Nisan 2009
- 1.254
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim kısmetse ağustosun başı gibi bebişimize kavuşucaz bu ilk gebeliğim doğrusu tecrübesizim yazdığınız bi çok belirtiler aynen bendede var bu beyaz akıntı bende yeni başladı ondan önce normaldi demek o da olağan bir durummuş:) bide ben ilk gebeliğim olduğu için biraz doğum korkum var umarım hepimiz için herşey yolunda gider. bende de bu aralar kasıklarıma doğru bir basınç oluyo sizde de aynı şey oluyomu yada oldumu?
slm kızlar....bende 14 haftalık hamileyim iikili tarama testi yaptırmadım.ense kalınlığı 0,9 çıktı doktor gayet iyi dedi.memlekete gitmedim cizrede oturuyoruz malesef burdaki şartlar farklı.bende 3 lü tarama testi yaptırıcam işim allaha kalmış yani.bu arada miğdemden çok çekiyorum burda yanlızım zor geçiyor.serum filan takılıo hastanede ama miğde bulantımı geçirmiyor ne yesem nakavutt.zor zorr ama bebişim için katlanıyorum..temmuzda inşllh epudural normal doğum yapıcam hayırlısı ..
Bencede iyi olmuş canım kafanı bulandırmaya gerek yokkii Dogruluk oranı bile % 60 mış. Benimkilerde ikiz oldugu için ikili ve üçlü testler yapılmayacakmış. Ama doktorumuz ense kalınlıklarına çok önem veriyor. O nedenle sende ona dikkat et ölçtürmeyi unutma.. Ondada belli olabiliyor. Allahım esirgesin hepimizden.. Sağlıklı sıhhatli alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallahh hihoyyyt
slm kızlar....bende 14 haftalık hamileyim iikili tarama testi yaptırmadım.ense kalınlığı 0,9 çıktı doktor gayet iyi dedi.memlekete gitmedim cizrede oturuyoruz malesef burdaki şartlar farklı.bende 3 lü tarama testi yaptırıcam işim allaha kalmış yani.bu arada miğdemden çok çekiyorum burda yanlızım zor geçiyor.serum filan takılıo hastanede ama miğde bulantımı geçirmiyor ne yesem nakavutt.zor zorr ama bebişim için katlanıyorum..temmuzda inşllh epudural normal doğum yapıcam hayırlısı ..
sağol canım inşlh burda bulabilirim .:gitme:slm canım mide bulantıların geçmiyomuş o yüzden bu hiç bir yan etkisi olmayan kola takılan bileklik var eczanede satılıyor 30 ytl fiyatı sigorta ödemiyor ama çok iddialı banada doktorum tavsiye etti ilaç vericekti ama muhakkak her ilacın yan etkisi oluyor dedi ama bunu dene kadın kendi hamileliğindede kullanmış adınıda veriyim sana dur pi-si bant bileklik olması lazım bir araştır
canım öncelikle hayırlı olsun a.s.
mide bulantıları ben de çok çekiyorum kafamı kaldıramıyorum yanın da hep tuzlu kraker bulundur miden bulandığında hemen ye bana o biraz iyi geldi başının altına da 2 yastıkla yatmayı dene benim de sürekli bu yönde şikayetim var allah yardımcımız olsun
ense kalınlığı hangi aralıkta olmalıymış bi bilgin var mı ben de 2 hafta sonra yaptırıcam
inşallah bebişleimizi sağlıkla kucaklarız
arkadaşlar bu ara da çatlaklar için bişey kullanmaya başladız mı
ben 3. ayda başlamayı düşünüyorum ama bazaları ne kadar erken başlarsan okadar iyi diyorkafamçokkarıştı