• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 temmuz anneleri bebişlerimizin gelişimlerini paylaşalım...

:maşallah bebişine))
desteksz oturabılıyormu? şşrdım erkn değilmi
yurutecte erken sankii:26:

walla canım oturuyor bizimki :1:
biz görümcemle aynı gün doğum yaptık , onun bebeği de daha oturamıyor..bebekten bebeğe değişiyor yani..ama benimki normalin üzerinde hareketli :66:

[FONT="Ar[B][/B]ial Black"][/FONT]
merhaba kızlar..ya benım kızım tam 6 aylık oldu..8 temmuz dogumlu.bugun kontrolu vardı.
gecen ay 6600du boyu da 67.bugun yıne 6600 cıktı.:(( cok moralım bozuldu.ek gıdalara gectık.corba,yogurt,meyve hep yıyor..iştahlı da.almaması ımkansızdı.dr bıkac kez ölçtu..tartısı
bozuk galıba.hıc ıcıme sınmedı.pazartesı bsk dr a gıdecegız.ıns yanlıs ölçmustur..
bız en az 7200 dur fln dıye dusunmustuk.
bu arada yenı dıslerımız de gelecek galıba.3.ve 4. dişlerımız..bakıyorum da galıba erkek bebısler daha yapılı ve agırlar..hep kılolar fazla maasallah.ıns bızımkıler de kılo alır.gercı 6.ayın tum gorevlerını basarıyla yerıne getırıyor:)) sanırım emekleyecek artık bı on gun ıcınde.cok hareketlı.

merhaba kızlar..ya benım kızım tam 6 aylık oldu..8 temmuz dogumlu.bugun kontrolu vardı.
gecen ay 6600du boyu da 67.bugun yıne 6600 cıktı.:(( cok moralım bozuldu.ek gıdalara gectık.corba,yogurt,meyve hep yıyor..iştahlı da.almaması ımkansızdı.dr bıkac kez ölçtu..tartısı
bozuk galıba.hıc ıcıme sınmedı.pazartesı bsk dr a gıdecegız.ıns yanlıs ölçmustur..
bu arada yenı dıslerımız de gelecek galıba.3.ve 4. dişlerımız..bakıyorum da galıba erkek bebısler daha yapılı ve agırlar..hep kılolar fazla maasallah.ıns bızımkıler de kılo alır.gercı 6.ayın tum gorevlerını basarıyla yerıne getırıyor:)) sanırım emekleyecek artık bı on gun ıcınde.cok hareketlı.

kıyafetle alakalı olmasın canım?
belki geçen sefer daha kalın giydirmişsindir.
benim kızımda zayıflardan. 6.ay kontrolümüzde 7 kg çıktı.okadar yemesine rağmen fazla almıyor kilo.ama maşallah hareketleri ayına göre fazlasıyla iyi.o yönden rahatız hiç olmazsa

Son düzenleme:

belkide çok hareketlidir benim kızım gibi ondan almıyordur.

digital tartılar bazen yanlış gösteriyor gerçi.

ama ibreli tartılarda ya da elle ayarlananlarda 1 kg fazla gösterebiliyor.

sağlıklı olsun sen kiloyu dert etme arkadaşım

allah allah benım oğlum nıye desteksz oturmuyo oturtuyorum duşuyo

benmkide desteksiz oturamıyor ama emeklemeye baya baya başladı. bütün gün sincap gibi bi orda bi burda oyun halısından çıkar, normal halıyı geçer, parkeye gider 1-2 yalar geri döner. bütün gün başında duruyorum gidip parkeyi yalamasın diye. kızımda biraz mikropluk varda. ne zaman odadan çıksam parkeye doğru gidiyor. ne var o parkede anlamadım.

benmkide desteksiz oturamıyor ama emeklemeye baya baya başladı. bütün gün sincap gibi bi orda bi burda oyun halısından çıkar, normal halıyı geçer, parkeye gider 1-2 yalar geri döner. bütün gün başında duruyorum gidip parkeyi yalamasın diye. kızımda biraz mikropluk varda. ne zaman odadan çıksam parkeye doğru gidiyor. ne var o parkede anlamadım.

ne güzel hareketli bebekleri çok severim :))
barış koca poposunu kaldırmaya üşeniyo
desteksiz oturamıyo gerçi desteklide olsa hemen yere atıyo hiç oturmak istemiyo
hep ayakta durmak istiyo
ellerinden tutunca yürüyo:52:
evin içinde iki büklüm dolaşmaktan belim ağrıyo :((

ya kızlar ya sızın bebeklerınz cok hareketlı yada benımkı tembell:(
yere bırakınca hemen donuyo ama donduğu gıbı kalıyo cırpınıyo ama emekleyemediği ıcın sıkılıp ağlıyo gerı duzeltıyorum bende
desteklı oturuyo desteksız tam oturamıyo sırtından hafıf tutmam lazım
ayaklarının ustunde durabılıyo artık ellerınden tutunca ama yurutmedımhıç
ama sızınkıler emeklıyo bıle maşallahh
gercı bız kıloluyuz 9200 kılomuz kaldıramıyoruz galıba...

ya kızlar ya sızın bebeklerınz cok hareketlı yada benımkı tembell:(
yere bırakınca hemen donuyo ama donduğu gıbı kalıyo cırpınıyo ama emekleyemediği ıcın sıkılıp ağlıyo gerı duzeltıyorum bende
desteklı oturuyo desteksız tam oturamıyo sırtından hafıf tutmam lazım
ayaklarının ustunde durabılıyo artık ellerınden tutunca ama yurutmedımhıç
ama sızınkıler emeklıyo bıle maşallahh
gercı bız kıloluyuz 9200 kılomuz kaldıramıyoruz galıba...

bizde emeklemiyoz boşver :))

:emir_bebek:ben sizinkileri okuyunca çok şaşırıyorum yaa kıslar benim oğlan daha canı isterse o da dönüyo siz emeklemekden bahsediyonuz nooluyo biz çok mu tembeliz nee

:emir_bebek:ben sizinkileri okuyunca çok şaşırıyorum yaa kıslar benim oğlan daha canı isterse o da dönüyo siz emeklemekden bahsediyonuz nooluyo biz çok mu tembeliz nee

benımkıde sadece donyo canım desteksz oturamıyo sadece bıkacsanıye okadar
donnce emeklemeye calışıyo ama sadece cırpınmakla kalıyo:)))her bebek farklıymış gercektennn

her anne çocuğunu mükemmel görmek ister belkide o düşünce ile bebeklerin yaptığı şeyleri çok fazla abartabiliyoruz mesela bugün ilk dişi çıktı evin içinde şenlik vardı sanki muhteşem mükemmel bişi yapmış gibi :1: benimkide henüz desteksiz oturamıyor oda oturamadığın değil fazla hareketinden eli ayağı durmuyo ki kıpır kıpır sonun da kaykılıyor henüz yürüteç te adım atmadı gerçi bende neredeyse hiç koymuyorum 1 haftada 2 defa koydum oda 5 er dakikalar halinde elinden tutunca ayağa kalkıp 3-4 saniye durabiliyor okadar

ayy bugun baska dr a gıttık cok sukur yavru kusum kılo almıs..7100gr olmus.
gecen hafta gıttıgımız dru artık degıstırme vaktımız gelmıs..hem bızımle yeterı kadar ılgılenmedı
hem cocugu kılo almayı bırakın bı de zayıflattı!
dogumdan berı drumuz degısmesın demıstık ama özel hastaneler para ıcın 1o dakıka bıle surmeden ılgılenmeden ölçuyor tartıyor tamam.yıne ne varsa devlette var.!

her anne çocuğunu mükemmel görmek ister belkide o düşünce ile bebeklerin yaptığı şeyleri çok fazla abartabiliyoruz mesela bugün ilk dişi çıktı evin içinde şenlik vardı sanki muhteşem mükemmel bişi yapmış gibi :1: benimkide henüz desteksiz oturamıyor oda oturamadığın değil fazla hareketinden eli ayağı durmuyo ki kıpır kıpır sonun da kaykılıyor henüz yürüteç te adım atmadı gerçi bende neredeyse hiç koymuyorum 1 haftada 2 defa koydum oda 5 er dakikalar halinde elinden tutunca ayağa kalkıp 3-4 saniye durabiliyor okadar

gercekten en ufak bir değişiklik acayip sevindiriyor..
hafta sonu oğluşumu oyun parkına oturtup önüne oyuncaklarını yığdım , bi de baktım baya baya çocuk gibi oynuyor..bi onu alıyor eline bir bunu..birbirine vuruyor...nası mutlu oldum , oğluşum büyümüş de oyuncaklarıyla oynuyor diye...

daha önce de söylemiştim,bizimki bayadır desteksiz oturuyor ama canı isterse dönüyor..bi de altını açtığımda ''popişi kaldır'' dediğimde bacaklarını kaldırıp ayak başparmağını ağzına sokuyor , ölüyorum o zaman:66:
babamız askerde ya , gerci tam askerlik sayılmaz öğretmen olarak yapıyor ama fark etmez sonuçta yanımızda değil . farklı hareketlerini ya fotograflıyorum yada videoya alıyorum , geldiğinde izlesin diye..:59:

erencim doğru söylüyon büyüdükçede adımlar ilk sözcükler geldikçe ev çok şenleniyor çok güzel anne baba olmak eşinin yanında oladığına üzüldüm az kalmıştır umarım bian evel sana ve oğluşuna kavuşur kocan

efe 8.500 gr ve 70 cm olmuş ek gıdalara iyiden iyiye geçtik ve devam maması 2 kullanıyoruz daha dişimiz yok canımız isterse popomuzu kaldırıp dönüyoruz o kadar emekleme yürüme konuşma falan yok...:1::1::1:

TOPRAK paşa 9.050 gr 73 cm ek gıdalara yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum halen anne sütü alıyor doktorum geçmesini ve alışmasını önerdi:51:

:nazar::9:kızlaaarrr adacım bugun emeklemenın ılk basamagını yaptı:)) oyuncagına uzanmak ıcın dızlerının ıttırdı bı hamle yaptı hepımız heyecanla ızledık:))cok guzel ve heyecan verıcı yahu..ınsan nasıl sevınıyor...
bı de dun de ust dıslerımız de patladı..ıns bır aydır olan huzursuzlugu gece uyanmaları sona erer...

Back
X