• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 temmuz anneleri bebişlerimizin gelişimlerini paylaşalım...

TOPRAK paşa 9.050 gr 73 cm ek gıdalara yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum halen anne sütü alıyor doktorum geçmesini ve alışmasını önerdi:51:

oh maşallah oğluma. :66:
evet canım kızımda anne sütü alıyor sadece biz yavaştan geçtik meyve pürelerine falan...

bugun kızımın aşıları yapıldı boyu 72 cm kılo 8000 gr sadece 100 gr almıs ama sorun yok normal kılosunda galıba cok kustugu ıcın fazla kılo almadı

selam..pazartesi aşımız vardı. kilomuz 8.200, boyumuz 69cm., baş çevremiz ise 42buçuk.. gayet iyi dedi hemşire maşallah, tüm kuzucuklarımıza da maşallah...
74umutcum seninki de gayet normal bence canım..

aşıdan geldik bizde
kızım 7,400 olmuş 800 gr almış kuşum boyuda 67 cm:nazar::nazar:
baş çevresini bilniyorum çünkü kızımı tutmakla meşguldum unuttum.:):52:hiç yerinde durmuyor.:83:

bız de asıları yaptırdık kılomuz 7200.boyumuz 68.kılomuz bıraz az ama hem emeklıyoruz hem de 6.dısımız de cıktı.cok huzursuz o yuzden kılo alamıyor sanırım...

bizde bugün ki ölçümlerde (yani 7 ay bi haftalık olarak )
9500 kilo 70 cm

6 ay 1 hafta olarak aşılarımızı olduk ve sağlık ocağının yaptığı ölçümde 9500 gr 73 cm:nazar: ama normal hastaneye gidince daha fazla ölçüyorlar anlamadım gitti:1:

10 gün önce aşılar için gitmiştik ,
9500 gr , 70 cm di bizim bebiş.
ilk dişimiz de 3 gün önce çıkmaya başladı.
baya huzursuz erencik :59:

selam kıslarrrr oğluşum 74 cm oldu kilosuda 10,5 kg yavrucuklarımız büyüyor yaaaa :))

Rüzgarımı en son 5 aylıkken götürdük doktora,
Allaha şükür gözlemlediğimiz kadarıyla herşeyi normal gittiği için biraz götürmeyelim dedik,
Evde ben ölçtüm kilosunu 9500 gr,
boy 76 cm
hatta tam hatırlayamadım 78 cm bile olabilir boya gitmiş biizm oğlan,
Eskiden hatırlyorum da topicin tombiklerinden di artık bir çoğuna göre benim oğlan zayıf bile,
ama çok hareketlendi,
sanırım bu yüzden,
ek gıdaya geçtik güzelce yiyor ama işte hareketlerden kaynaklanıyor galiba bu kilo alımının azlığı,
Aman sağlıklıya Allaha şükür kilosu da normal daha ne isteriz.

Artık çok rahat dönüyor,
Desteksiz oturuyor,
Geri geri emekliyor:)))
Maşallah bize hiç problem çıkartmıyor.

Rüzgarımı en son 5 aylıkken götürdük doktora,
Allaha şükür gözlemlediğimiz kadarıyla herşeyi normal gittiği için biraz götürmeyelim dedik,
Evde ben ölçtüm kilosunu 9500 gr,
boy 76 cm
hatta tam hatırlayamadım 78 cm bile olabilir boya gitmiş biizm oğlan,
Eskiden hatırlyorum da topicin tombiklerinden di artık bir çoğuna göre benim oğlan zayıf bile,
ama çok hareketlendi,
sanırım bu yüzden,
ek gıdaya geçtik güzelce yiyor ama işte hareketlerden kaynaklanıyor galiba bu kilo alımının azlığı,
Aman sağlıklıya Allaha şükür kilosu da normal daha ne isteriz.

Artık çok rahat dönüyor,
Desteksiz oturuyor,
Geri geri emekliyor:)))
Maşallah bize hiç problem çıkartmıyor.

maasallah canım benım kız daha 8 kusurlerde evın tum odalarını 5 dakıka da emekleyerek gezıyor buna kılo ne yapsın

maşallah ne güzelhareketli bizimde kontrole gitmemiz lazım ama havalar bu kadar kötü hastalarda çok en iyisi gitmemek diye düşünüyorum:26:

Back
X