TOPRAK paşa 9.050 gr 73 cm ek gıdalara yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum halen anne sütü alıyor doktorum geçmesini ve alışmasını önerdi![]()
oh maşallah oğluma.

evet canım kızımda anne sütü alıyor sadece biz yavaştan geçtik meyve pürelerine falan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TOPRAK paşa 9.050 gr 73 cm ek gıdalara yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum halen anne sütü alıyor doktorum geçmesini ve alışmasını önerdi![]()
bugun kızımın aşıları yapıldı boyu 72 cm kılo 8000 gr sadece 100 gr almıs ama sorun yok normal kılosunda galıba cok kustugu ıcın fazla kılo almadı
evet canım başladım ben artık yavaştanoh maşallah oğluma.
evet canım kızımda anne sütü alıyor sadece biz yavaştan geçtik meyve pürelerine falan...
sağol cnm benimmaş canım toprağa![]()
selam kıslarrrr oğluşum 74 cm oldu kilosuda 10,5 kg yavrucuklarımız büyüyor yaaaa :))
Rüzgarımı en son 5 aylıkken götürdük doktora,
Allaha şükür gözlemlediğimiz kadarıyla herşeyi normal gittiği için biraz götürmeyelim dedik,
Evde ben ölçtüm kilosunu 9500 gr,
boy 76 cm
hatta tam hatırlayamadım 78 cm bile olabilir boya gitmiş biizm oğlan,
Eskiden hatırlyorum da topicin tombiklerinden di artık bir çoğuna göre benim oğlan zayıf bile,
ama çok hareketlendi,
sanırım bu yüzden,
ek gıdaya geçtik güzelce yiyor ama işte hareketlerden kaynaklanıyor galiba bu kilo alımının azlığı,
Aman sağlıklıya Allaha şükür kilosu da normal daha ne isteriz.
Artık çok rahat dönüyor,
Desteksiz oturuyor,
Geri geri emekliyor:)))
Maşallah bize hiç problem çıkartmıyor.