Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oglum 5 temmuzda 37 haftalık olarak doğdu ve 3300 kiloda 50 cm boyundaydı kafa genişliği 54 tü şu anda 35 günlük ve maşallah 55 cm boyunda 5 kilo kafa ölçümü de 58 dedi hemşiremiz biraz hızlı büyüyo dedi kilosuna da çok almış 1 ayda ne yediriyon dedi ama valla sadece anne sütü ile ayda 1700 gr almış oğluşum...
sizlerde nasıl bu değerler paylaşalım istiyorum ...
benim kızımda 37 haftalık doğdu 2800 olarak 1 aylık oldu bugun olçüldük 4300 gr ve 52cm
bugün 2 aylık aşılarımız ve konturümüz vardı kilo 6.250 boy 59 cm baş 38![]()
1 ayda 1.450 gr almış maşalla kuzucuğuma
bugün 2 aylık aşılarımız ve konturümüz vardı kilo 6.250 boy 59 cm baş 38![]()
1 ayda 1.450 gr almış maşalla kuzucuğuma
canım bizim kuzular aynı gündogmustu bizim kontrol 16 eylül de cokmerak ediyorum kilosunu sen sadece anne sütü mü veriyosuj ben anne sütü veriyom senin kinin maşşallahı var allah nazarlardan korusun bebeklerimizi
hayır tatlım melesef anne sütü + mama veriyorum hele 4 gündür sadece mama veriyorum diş çektirdim antibiyotik kullandığım için sağıp sütümü döküyorum kesilmesin die zayıf olsun kilolu olsun farkmez sağlıklı olsun hepsi nazarlardan korusun allahım onları
gulcümm maşallah bulut kaana boyu uzun olucak herhalde anne baba uzun mu? allah nazarlardan saklasın hepsini
efe 5 temmuzda 3300 gr 50 cm doğmuştu şu anda 67 günlük aşılarımızı olduğumuzdaki kontrollerde efe 6100 gr 60 cm olmuş maşallah kuzuma...sadece anne sütü veriyorum mama vermek istemiyorum bakalım en az 4 aylık olana kadar...
benim bebgimde 37 haftalık dogdu 2400 boy 46 çok küçüktü ama şimdi 4500 oldu 13 temuzda dogdu iyimi sizce biraz tedirginimde
benim anne 1.70,baba 1.80 ..
56 cm doğmuşum,ama sıpalarım esas doğum tarihlerinde biri 48cm diğeri 50 cm idi..
Şu an ben 1.80 im eşim 1.84 cm...60 cm falan olmadı esas doğum tarihlerinde boyları yani..genetikse uzun olmaları gerekiyordun ama doğum boyları yanıltıcı olabiliyormuş..