"2010 şubatta bebeğim kucağımda" diyen anne adayları

selam arkadaşlar bende şubat25 falan inşallah sağlıkla oğlum olacak 785 gr geliyor sizinkiler nasıllar ?

Benimki 27.haftasında 1140tı..Seninki kaçıncı haftada o kilodaydı?
Doktor doğum pozisyonu almış,herşey iyi giderse normal doğum dedi.Bu vakitlerde doktora gidersen bununla ilgili bişeyler söyleyebilirler size de kızlar.Ayrıca bu aralar çatı muayenesi de yapabilir doktorunuz,bu da doğum şeklinin belirlenmesi için önemli rol oynuyor.

bende 27 haftalık hamıleyım kızım 20subatta dogacakmış beklıyoruz merakla normal mı sezeryna mı nezama bellı olcaka acaba cok merak edıyorum normla olsun dıye dua edıyorum

ben de 29+2 haftalık hamişim. oğlum ocak sonu şubat başı gibi geliyo inşallah. doktor normal olabilir dedi. ama ün kontrolde kilosu 1kilo 820gr dı. doktor toplu çocuk dedi. gelişimi 3 hafta önde gidiyomuş bakalım normal doğum olabilcek mi. ben de korkmaya başladım

Kilosundan ötürü sezeryan olma ihtimalin mi varakannehir o kadar da kilolu değil ya.Bende kilo alsın diye uğraşıyorum ama şimdi korktum bak CADIARZU

bende 27 haftalık hamıleyım kızım 20subatta dogacakmış beklıyoruz merakla normal mı sezeryna mı nezama bellı olcaka acaba cok merak edıyorum normla olsun dıye dua edıyorum

Allah kavuştursun bebeğine canım.Bende çok merak ediyorum ama herşey son anda netleşecek hele ki senin de benim gibi ilk doğumunsa:CüvCüv: Sancın falan var mı ? Bende yok hiç... Aslında ara ara sancı gelmesi iyiye işaretmişCADIARZU

Ben bugün itibariyle 27+6 haftalık hamileyim. Muhtemel doğum 14 Şubat. Benim tatlı kızım, prensesim; ona kavuşacağım günü iple çekiyorum.

slm bende 26+3 haftalık hamileyim kızım olacak allah nasip ederse.doğum şubatın sonu bir hafta önden gidiyor

Ben bugün itibariyle 27+6 haftalık hamileyim. Muhtemel doğum 14 Şubat. Benim tatlı kızım, prensesim; ona kavuşacağım günü iple çekiyorum.

ay canimm benimmm seninle ayni günüz! bende 14 subatta dogum yapcam insallah! kizimi yavrumu kucagima alcam! Allah hepimize kolaylik versin, yardimcimiz olsun!

benim doktora gittiğimde 24 haftalıktım ama dr da 1 hafta büyük çıkıyor normal doğum tarihi 2 mart aslında..........

benımde ılk dogum sansı deılde bazen sag tarafımda falan agrı oluyor gece ozellıkle tekmeledıkce fena oluyor ya 27+1 olduk bakalım benım kontrolum 8aralıkta belkı ozaman catı muayenesı de yapar bellı olur azçok herhalde bılemıyorum kı ınsan heyecanlanıyor zaman yaklastıkca benneyaptımki

arkadaslar bende 25 haftalık hamıleyım sezeryan ıstıyorum normal dogumdan korkuyorum allah yardımcımız olsun

bende sezeryandan korkuyorum prenses:) olur da bi aksilik çıkar da sezeryana alırlar diye ödüm patlıyor sen nasıl karar verdin sezeryana sırf korktuğun için mi?

merhaba kıslar... ben de şubat annesiyim.28+1 deyim bugün.Nasip olursa 15 şubat son günümüz kızımla.BAHAR kızım...

bende sezeryandan korkuyorum prenses:) olur da bi aksilik çıkar da sezeryana alırlar diye ödüm patlıyor sen nasıl karar verdin sezeryana sırf korktuğun için mi?

ya valla bende sana katılıyorum !! en cok sezeryan olmaktan korkuyorum aklım cıkıyor bısey olurda ılla sezeryan der dr um dıye :uhm: kesilip biçilmek normal dogumdan daha korkunc gelıyor bana ıns gerek kalmaz yerimseniben

bence korkmaya gerek yok alt tarafı yarım saat uyutacaklar. normal doğumun süresi hiç blli omuyo yani 3 gün ağrı çekip sezeryana girenler var .

selam kızlar bende kısmetse şubat annesiyim
31+5 olduk kızımla okadar hızlı geçiyo ki zaman
az kaldı kavuşmamamıza Allah'ın izniyle

bende aynı siz gibiyim ya aklım çıkıyor gerçekten
normal doğumu çoook istiyorum ama
rabbim hakkımızda hayırlısını versin demkten başka çaremz yok
benim oğüluşum ters durduğu için normal olmayabilirsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…