selam arkadaşlar bende şubat25 falan inşallah sağlıkla oğlum olacak 785 gr geliyor sizinkiler nasıllar ?
27 haftada catı muanesi erken degilmi.
ben de 29+2 haftalık hamişim. oğlum ocak sonu şubat başı gibi geliyo inşallah. doktor normal olabilir dedi. ama ün kontrolde kilosu 1kilo 820gr dı. doktor toplu çocuk dedi. gelişimi 3 hafta önde gidiyomuş bakalım normal doğum olabilcek mi. ben de korkmaya başladım
bende 27 haftalık hamıleyım kızım 20subatta dogacakmış beklıyoruz merakla normal mı sezeryna mı nezama bellı olcaka acaba cok merak edıyorum normla olsun dıye dua edıyorum
Ben bugün itibariyle 27+6 haftalık hamileyim. Muhtemel doğum 14 Şubat. Benim tatlı kızım, prensesim; ona kavuşacağım günü iple çekiyorum.
Benimki 27.haftasında 1140tı..Seninki kaçıncı haftada o kilodaydı?
Doktor doğum pozisyonu almış,herşey iyi giderse normal doğum dedi.Bu vakitlerde doktora gidersen bununla ilgili bişeyler söyleyebilirler size de kızlar.Ayrıca bu aralar çatı muayenesi de yapabilir doktorunuz,bu da doğum şeklinin belirlenmesi için önemli rol oynuyor.
Allah kavuştursun bebeğine canım.Bende çok merak ediyorum ama herşey son anda netleşecek hele ki senin de benim gibi ilk doğumunsa:CüvCüv: Sancın falan var mı ? Bende yok hiç... Aslında ara ara sancı gelmesi iyiye işaretmişCADIARZU
bende sezeryandan korkuyorum prenses:) olur da bi aksilik çıkar da sezeryana alırlar diye ödüm patlıyor sen nasıl karar verdin sezeryana sırf korktuğun için mi?
ya valla bende sana katılıyorum !! en cok sezeryan olmaktan korkuyorum aklım cıkıyor bısey olurda ılla sezeryan der dr um dıye :uhm: kesilip biçilmek normal dogumdan daha korkunc gelıyor bana ıns gerek kalmaz yerimseniben