"2010 şubatta bebeğim kucağımda" diyen anne adayları

Merhaba;Benim kızımda şubat sonu gelecek inşallah,25 haftalık 900 gr,34 cm di şuan 28 haftalık olduk.Bu hafta şeker yüklemesi yapılacak,kontrole gideceğim bakalım ne kadar büyümüş:) ben 1 kilo aldım ama.Ayrıca benim ikinci doğumum ilki sezeryandı o yüzden yine sezeryan olacağım.korkulacak hiçbişey yok bence...

bende 30+6 teyim şubat 24 muhtemel doğum tarihi oğluşumun ama ne olur bilinmez 1 ay önce gittim muayeneye bişey söylemedi doktor doğum şekli konusunda şimdide geçici göreve gitmiş ne zaman geleceği belli olmadığı için bekliyorum öylece doktorumu :emir_bebek:

29 haftalık hamişim bebgimin kilosu iyiymiş hatta biraz büyükmüş kızım 28 şubat dogumum bir aksilik çıkmazsa inşlh önce olur 4 senede bir dogum günü olur kızımın yoksa
şimdilik herşey normal ama o zaman ne olur bilemiyorum

merak etme canım bu sene şubat 29 çekmiyor benimde 2 mart oğlumun doğum tarihi bende senin gibi düşünmüştüm.

slm.Bende 28 hafta+4 günlük hamileyim.walla şubat sonuna olabilir dedi doktor yada mart başı.Bakalım hangisi olacak?Acayip tedirgin olmaya başladım domuz gribiydi şusuydu busuydu derken.Biran evvel olsa keşke iycene soğuklara kaldık walla.Sabırsızlığım gitgide artıyor.Biran önce oğlumu kucağıma almak istiyorum.:CüvCüv:

slm.Bende 28 hafta+4 günlük hamileyim.walla şubat sonuna olabilir dedi doktor yada mart başı.Bakalım hangisi olacak?Acayip tedirgin olmaya başladım domuz gribiydi şusuydu busuydu derken.Biran evvel olsa keşke iycene soğuklara kaldık walla.Sabırsızlığım gitgide artıyor.Biran önce oğlumu kucağıma almak istiyorum.:CüvCüv:

Of bende aynı dertten muzdaribim elim kolum bağlı virüstü, doğumdu düşüne düşüne geçiyor günlerim..Soğukta bi yere de çıkamıyoruz,çıksak h1n1... çıkmasak evde patlıyoz...Örgü işlerine girdim bende battaniye felan örüyorum :)

Aaaa şubatta daha çok oğlan mı olcak ne? Zeki karizmatik neşeli erkeklerimiz olcak inşallah kızlaaaaar :):):)

Bende inşallah Şubat sonu doğum yapıcam ve oğlum olacak:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Bende inşallah Şubat sonu doğum yapıcam ve oğlum olacak:ecrin_bebek:
Zeyl bende battaniye örmeyi düşünüyorum modelin nasıl basitmi?
Resmini çekip koyarmısın buraya

Üfff örgü programındaymışım gibin açıklamalı resimli tarif edeyim dedim ama resim ekleyebilmek için 100 mesaj yollamış olmak gerekiyormuş kafamçokkarıştı

Çok basit bi örnek 50 cm çapında 4 kareden oluşuyor.Turkuaz ve krem kareler çaprazlama duruyor.Her karenin yarısı düz-haruşa,diğer yarısı pirinç denen;bir ters bi düz örme yöntemiyle örülüyor.En son krem karelere üçer tane filan tığla işlenmiş ayı motifi koymayı düşünüyorum.Çok basit bi örnek ama spor duruşu çok hoşuma gidiyor..Böyle işte canım resimleri eklemek isterdim ama prosedürler şakkıdı:dilcikar:

4 şubatta sezeryan olcam bebesım 35 haftalık hamişim allahım hepimize saglıkla ve sevgıye bebklerımzı kucagımıza almak nasıpp etsın:)

benim doğumumda şubat sonu mart başı gibi gözüküyordu ama en son dr a gittiğimde bebeğim kilosu falan gayet iyiydi dr herşey çok iyi hatta bir hafta önde gidiyor bebek o yüzden mart başını almaz sen şubat 15 ten sonra doğumu beklemeye başla dedi aay tombul kızım yediklerim hep yaramış ona maşallah ama nasıl doğurcam hiç bilmiyorum çok korkuyorum..

şimdilik benimde sezeryan olacağı için 25 şubatta olur dedi doktorum kızım 24 ünde olmuştı eşimin 22 si bakalım oğlum ne zaman olacak?

4subatta sezeryanla dogum yapacam oglusuma gun sayıyorum son 31 gun kaldı allah hepımıze kolay dogumlar ve saglıklı bebekler nasıp etsın ve yardımcımız olsun

SLM BENDE SUBAT annesiyim kısmetse kızım olucak 34+2 haftalık olduk 12 subatta bekliyoruz :)kızımın adıda esila olucak..normal dogum istiyorum inş.

bizimki de sat a göre 12 şubat gibi geliyor, son kontrolde 1 hafta öndeydi 5 şubata çekti ultrasona göre, neticede insallah şubat ta oğluşumuz geliyor...

bende subat annesiyim normal doguma göre 28 subat ama sezeryan oılacagım için 15 subatta falan olur saanırım benimde kızım olacak

ALLAH nasip ederse 26 şubat gibi bende kızıma kavuşucam inşallah
yaa geçsin şu günler meleğimi kollarıma alıyım artık sabırsızlanıyorum

benimde 13 şubat görünüyo ama kızlare erken gelir derler
bakalım ocak sonu şubat başı olur belki die düşünüom bende..çok az kaldı bende yavaş yavaş korkmaya başlamadim deil..
daha beşiğinin içini halledemedim doğum çantam tam hazır deil..oooof
sanki herşey yarımmış gbi..kıyafetleri gözüme az gelio ..herşeyiylede kendm ilgleniyorum bu yğzden sağım solum sobe yanii.,
sağ salim kavuşuruz inş bebeklerimize...:emir_bebek:

inşallah şubat ayı cabuk gelır hepımız için ve bebeklerimize sag saglim kavusuruz ve bende dogum yaklastıkca hem heycanlanıyorum hemde korkuyorum ve meraklıyım sabırsızım daha bır cok hissettıklerım var ıyı bır anne olacakmıyım bebegıme kendım bakabılecekmıyım v.s v.s v.s suan 27 gun kaldı dogumuma :)

X