2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Ayşegül, Zehra, Serap, Zehra(Zeh), Selda, Zeynep, Gülşah, Denizkızıl, Reyhan hepinizin meleklerine kocaman bir maşallah
Reyhancım seninkine ayrıca bir maşallah daha diyeceğim 2010 Şubatın en tombik meleği olarak ve gördüğüm en güzel bebeklerden biri 41 kere maşallah

Adsız güzelimize 41 kere maşallah.... Annesi bu çok tatlı ya... Yeme de yanın da yat valla :ecrin_bebek:

maviyeshill maşallah kızınıa canım ne kadar da tatlı. Bi isim bulun artık annesi bu güzel kızaopuyorumnanaktan

maşallah 41 kere bebişlere çok tatlılar rabbim sağlıcakla büyümelerini nasip eğlesin inşallah bizimde az kaldı heyecan dorukta artık bizdede

canım sagol.artık sende meleginin resmini koyarsın..

buda benim ismine hala karar veremediğim kızım[/B

ayy maşallah kız ne kadar güzelmiş.bu minik kız...

maaşallah bütün şubat bebişleri çok tatlı, allah hepsinin bahtını da güzel kılsın, hayırlı yazılar yazmış olsun inşallah,

Adsız güzelimize 41 kere maşallah.... Annesi bu çok tatlı ya... Yeme de yanın da yat valla :ecrin_bebek:

41 kere maşallah canım, allah analı babalı büyütsün ......

maviyeshill maşallah kızınıa canım ne kadar da tatlı. Bi isim bulun artık annesi bu güzel kızaopuyorumnanaktan

teşekkür ederiz teyzeleri.RABBıM hepimizinkini hayırlı evlat eylesin.

bu arada galiba adına karar verdim ama daha koymadık emin olmamakla beraber ZEYNEP HıRA koyucam heralde.değişmeden fikrim nüfus cüzdanını çıkarmak lazım yoksa kızım isimsiz kalıcak

Son düzenleme:
ayy maşallah kız ne kadar güzelmiş.bu minik kız...

maviyeşil çok tatlıymış kızıçen
ay isimi yokmu daha bulun hemen yahu

teşekkür ederiz kızımın şubat teyzeleri.
ayşegülcüm senin kızında çok tatlı maviş maviş bakıyor rabbim nazarlardan korusun

fotoşcum senin kızını bir türlü göremedim merak ediyorum valla avatarında belli olmuyor hiç eklemedinmi buraya

Son düzenleme:

canım bu topikte yok resmi özel albümümde var arkadaş daveti yollıyım ordan bakabilirsin

evet teyzesi hala mavi bakalım degişecekmi...zeynep biliyosun benim büyük kızın ismi.çoook severim zeynep ismini.hirada çok güzel bence degiştirmeden cüzdanı çıkarın derim.adıyla yaşasın..

maviyesil cnm cok tatli kizin allah nazarlardan korusun masallahh bir omur anali babali buyusun dilerim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…