2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

dscf0220k.jpg
[/URL][/IMG]

bugun ıtıbarıyle ıpek hanım...
masallah deyın bocugume :)

sağolun teyzoşlar sizin miniklerde doğsunda bizde onları sevelim artık yaaa zemuszemus

Kızlar çok güzel kuzucuklarınız...çok tatlılar...allah analı babalı büyütsün...meleklerinizin cennet kokusunu benim içinde koklayın

oyy oyy oyy.. kızlarr maşallah hepinizin bebişlerinizee... maşallah subhanallah.. rabbim nazarlardan korusun.. sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar olmalarını nasip etsin allahım...

daha doğurmayanınız kaç kişi kaldı?

beni tanıyanlarınıza kısaca özet geçim :))) utku bey geliyo kızlarr inşallahh... 1-2 nisan gibi en geç alırız dedi doktor amcamız :) vee en son 26+5 de gittiğimizde 35 cm, ve 1035 gr. dık.. :)) önümüzdeki cçtesi gidicezz.. bize dua edin kızlarr.. hem utku muz büyümüş olsun herşey normal olsun .. hem de dr.un alıcağı zamanı bekleyip zamansız gelmeye kalkmasın :)) sezeryan olucaz çünkü. ablamız da öyleydi :)

ayy çıkamıycam.. accık daha bakınayım da öyle çıkarım :)) maşallah maşallahh....

serap-selda-denizkızıl-zeynepb-maviyeşil-hulen-aykız-camdankalp maşallah bebişlerinize girmeyeli foto dolmuş burası hepsini öpüyorum anneleri iyi bakın miniklere.....

canım bu topikte yok resmi özel albümümde var arkadaş daveti yollıyım ordan bakabilirsin

canım 41 kere maşallah çok güzel rabbim nazarlardan saklasın hayırlı evlat olsunlar inşallah
ayy canım benim maşallah:nazar: çok tatlı, mis gibi kokar şimdi..zeynep hira güzel isim bence. Adıyla yaşasın canım güzel kızın.

amin canım .dün gece 2 de koyduk ismini karar veremiyordum.en son kura kağıtlara yazdım avucumu kızımın avucuna dayadım elini sıktı 1 tane kağıt kaldı baktık hira çıktı yani kendi adını kendi çekmiş oldu.hakkında hayırlı olur inşallah
sende ahmet burak'ımızı kokla bizim için
evet teyzesi hala mavi bakalım degişecekmi...zeynep biliyosun benim büyük kızın ismi.çoook severim zeynep ismini.hirada çok güzel bence degiştirmeden cüzdanı çıkarın derim.adıyla yaşasın..

canım değişeceğini sanmıyorum ama değişsede maşallah o her haliyle çok güzel.evet canım senin kızınında adı zeynep biliyorum çok sevdiğim bir isim benimde .ama ne kadar zormuş isim koymak rahatladım valla
maviyesil cnm cok tatli kizin allah :nazar:nazarlardan korusun masallahh bir omur anali babali buyusun dilerim cnm

teşekkür ederiz teyzesi amin inşallah.sen daha doğurmadın dimi darısı başına inşallah
dscf0220k.jpg
[/URL][/IMG]

bugun ıtıbarıyle ıpek hanım...
masallah deyın bocugume :)

kız zeynep bu çok güzel maşallah ama yaramaz olucak gibi baksana bakışlara ayaklarıda dikmiş koltuğa yavrum benim.rabbim hayırlı yazgılar yazsın anasına babasına millete hayırlı evlat olsunlar inşallah maşallah barekallah

X