2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

saol canım benımmm bakma boyle fıldır fıldır durduguna masallah pek uslu benım bebegım hıc uzmuyo annesını ınsallah hep boyle gıder

masallah utku bebege ınsallah bekler zamanınıda uzmez annesını :lepi:

aman da aman güzelliklere bak 41 kere maşallah bebişlerin hepsi çok çok güzel allah bahtlarınıda güzel etsin yerım onların yanaklarınısırnaşık şeyŞeniz

Kızlar bu da benim topitopum..Çok hasta oldu kuzucum maşallah demeyi unutmayın lüflemmm

[/URL]

Senin minicik ellerin mi dolduracaktı dünyamı?
ılk fotoğrafımız...

[/URL]

Bu da bugün ki halimiz 10 günlük oldu kuzummmm

Son düzenleme:
Zeyl maşallah canım çok tatlı ya bayıldım valla..
Allah nazarlardan saklasın kuzucuğunu hayırlı evlat olsun inşallah..:Saruboceq:
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirde üzmez annesini..

masallah miray prensese allah nazarlardan korusun

Hülyacımmmmm maşalllah Miray a... Allah analı babalı büyütsün tekrar

Zeynepb,hulen maşallah bebişlerinize allah nazarlardan korusun ..

oy oy maşallah miray hanıma. hülya sana benzettim mirayı...

serap-selda-denizkızıl-zeynepb-maviyeşil-hulen-aykız-camdankalp maşallah bebişlerinize girmeyeli foto dolmuş burası hepsini öpüyorum anneleri iyi bakın miniklere.....

hepinize çok teşekkür ederiz teyzoşlar... öpüyoruz kocamanından...
masallah mıray bebege tatlım ama bu kız senın kopyan he soylıyım kaydirigubbakcemile2

oyyy yavrum benim maşallah hülyacım kızına ALLAH analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın rabbim hayırlı ömrü olur inşallah kuzunun

amanın bişey yazmadan onayladım sandım ama arada kalmış.

çok çok teşekkür ederiz teyzoşlar. öpüyoru kızım ellerinizden. valla hep babaya benzetiyolar. çok sevindim bana benzettiginize.

zeyl maşallh kuzuna çook tatlı annes.ellerini yesinler nede güzel pozar vermiş.hayındır neden hasta oldu...i

zeyl masallahhh bebisine cok tatli allah anali babali buyutsun bir omur saglikli mutlu buyusun nazalar deymesin

senin ağzını yesinler maşallah barekallah çok tatlı bu ya hayırlı uzun ömrü olur inşallah

ZeyL maşallah çok tatlı canım , allah analı babalı büyütsün inş......

zeyl maşallh kuzuna çook tatlı annes.ellerini yesinler nede güzel pozar vermiş.hayındır neden hasta oldu...i

zeyl, hulen maaşallah bebişlerinize, allah nazarlardan esirgesin, bahtları açık olsun inşallah...

zeyl masallahhh bebisine cok tatli allah anali babali buyutsun bir omur saglikli mutlu buyusun nazalar deymesin

Saolun kızlar Rabbim hepinizdençok çok razı olsun bebişlerinizi size bağışlasın inşallah...

İyiyiz şimdi teyzeleri sarılıktan yattık iki gün küvezde sonra da böbreklerinden şüphelendiler salmadılar üç günde öyle yattık sefil olduk anlayacağınız ben böle dikişli dikişli neyse ki şükürler olsun artık iyiyiz evimizdeyiz göbeğimizde düştü zemuszemusgelsin cıbı cıbılar :):)kaydirigubbakcemile5

Bu arada hulen zeynep Allah bağışlasın çok tatlılar biz oğlumla esmer kızlara bayılırız yerimsenibenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zeyl cım yerım o mınık agzı ben yaaaa....
masallah tatlım cok sırın boncuk gıbı cıkmıs kuzucuk...

amanıııınnn ben bu tontişi yerim annesiiiiii kırkbirkere maşallaaaaaaaaaaaaaahh zeyl

buda aç kızım benim kaydirigubbakcemile3ayy gene aynı kıyafetiyle denk geldiii ama kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $15022010107.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…