saol canım benımmm bakma boyle fıldır fıldır durduguna masallah pek uslu benım bebegım hıc uzmuyo annesını ınsallah hep boyle gıdercanım 41 kere maşallah çok güzel rabbim nazarlardan saklasın hayırlı evlat olsunlar inşallah
amin canım .dün gece 2 de koyduk ismini karar veremiyordum.en son kura kağıtlara yazdım avucumu kızımın avucuna dayadım elini sıktı 1 tane kağıt kaldı baktık hira çıktı yani kendi adını kendi çekmiş oldu.hakkında hayırlı olur inşallah
sende ahmet burak'ımızı kokla bizim için
canım değişeceğini sanmıyorum ama değişsede maşallah o her haliyle çok güzel.evet canım senin kızınında adı zeynep biliyorum çok sevdiğim bir isim benimde .ama ne kadar zormuş isim koymak rahatladım valla
teşekkür ederiz teyzesi amin inşallah.sen daha doğurmadın dimi darısı başına inşallah
kız zeynep bu çok güzel maşallah ama yaramaz olucak gibi baksana bakışlara ayaklarıda dikmiş koltuğa yavrum benim.rabbim hayırlı yazgılar yazsın anasına babasına millete hayırlı evlat olsunlar inşallah maşallah barekallah
oyy oyy oyy.. kızlarr maşallah hepinizin bebişlerinizee... maşallah subhanallah.. rabbim nazarlardan korusun.. sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar olmalarını nasip etsin allahım...
daha doğurmayanınız kaç kişi kaldı?
beni tanıyanlarınıza kısaca özet geçim :))) utku bey geliyo kızlarr inşallahh... 1-2 nisan gibi en geç alırız dedi doktor amcamız :) vee en son 26+5 de gittiğimizde 35 cm, ve 1035 gr. dık.. :)) önümüzdeki cçtesi gidicezz.. bize dua edin kızlarr.. hem utku muz büyümüş olsun herşey normal olsun .. hem de dr.un alıcağı zamanı bekleyip zamansız gelmeye kalkmasın :)) sezeryan olucaz çünkü. ablamız da öyleydi :)
masallah miray prensese allah nazarlardan korusun
Hülyacımmmmm maşalllah Miray a... Allah analı babalı büyütsün tekrar
Zeynepb,hulen maşallah bebişlerinize allah nazarlardan korusun ..
oy oy maşallah miray hanıma. hülya sana benzettim mirayı...
serap-selda-denizkızıl-zeynepb-maviyeşil-hulen-aykız-camdankalp maşallah bebişlerinize girmeyeli foto dolmuş burası hepsini öpüyorum anneleri iyi bakın miniklere.....
masallah mıray bebege tatlım ama bu kız senın kopyan he soylıyım kaydirigubbakcemile2
oyyy yavrum benim maşallah hülyacım kızına ALLAH analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın rabbim hayırlı ömrü olur inşallah kuzunun
senin ağzını yesinler maşallah barekallah çok tatlı bu ya hayırlı uzun ömrü olur inşallah
ZeyL maşallah çok tatlı canım , allah analı babalı büyütsün inş......
Zeyl maşallah canım çok tatlı ya bayıldım valla..
Allah nazarlardan saklasın kuzucuğunu hayırlı evlat olsun inşallah..:Saruboceq:
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirde üzmez annesini..
zeyl maşallh kuzuna çook tatlı annes.ellerini yesinler nede güzel pozar vermiş.hayındır neden hasta oldu...i
zeyl, hulen maaşallah bebişlerinize, allah nazarlardan esirgesin, bahtları açık olsun inşallah...
zeyl masallahhh bebisine cok tatli allah anali babali buyutsun bir omur saglikli mutlu buyusunnazalar deymesin
buda aç kızım benim kaydirigubbakcemile3ayy gene aynı kıyafetiyle denk geldiii ama kaydirigubbakcemile3
aslinda foto buyuk koyunca ufaliyo....sagolun teyzeeleri Şenizmaşallah zehre çok tatalı.annesi biraz daha büyük bi resim koy daha net görelim.
buda aç kızım benim kaydirigubbakcemile3ayy gene aynı kıyafetiyle denk geldiii ama kaydirigubbakcemile3