Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinizin bebişlerine maşallah Allah analı babalı hayırlı uzun ömürler versin tüm bebişlerimize inş.:Saruboceq:
tanıştırayım teyzoşları buda benim oğluşum
Eki Görüntüle 36740
maşallah canım kızına çok güzel analı babalı büyütürsünüz inş.buda benim ismine hala karar veremediğim kızım
oy yerim ben o böcüğü çok tatlı maşallah[/URL][/IMG]
bugun ıtıbarıyle ıpek hanım...
masallah deyın bocugume :)
maşallah hülyacım tam bir esmer güzeli Allah size bağışlasın uzun ömürlü olsun inş.
maşallah kuzucuya canım ya acıkmıştır tabi kaydirigubbakcemile3buda aç kızım benim kaydirigubbakcemile3ayy gene aynı kıyafetiyle denk geldiii ama kaydirigubbakcemile3
sağol teyzesi çarşamba günü canım baktım gelmiyor dayanamadım oğluşuma kavuşayım diye sezeryan oldumzemuszemusmaşallah tuğbacım gözün aydın yaa ne zaman doğum yaptın
paşamız çok tatlı alah uzun ömürler versin
gözünaydın tuğbacım allah analı babalı büyütsün,41 kere maşallah oğluşuna canım
kızlar hepinizin bebişlerine maşallah Allah analı babalı hayırlı uzun ömürler versin tüm bebişlerimize inş.:Saruboceq:
Eki Görüntüle 36740
zeyl cım yerım o mınık agzı ben yaaaa....
masallah tatlım cok sırın boncuk gıbı cıkmıs kuzucuk...
amanıııınnn ben bu tontişi yerim annesiiiiii kırkbirkere maşallaaaaaaaaaaaaaahh zeyl
zeyl, hulen maaşallah bebişlerinize, allah nazarlardan esirgesin, bahtları açık olsun inşallah...
Eki Görüntüle 36740
maşallah canım kızına çok güzel analı babalı büyütürsünüz inş.
oy yerim ben o böcüğü çok tatlı maşallah
maşallah hülyacım tam bir esmer güzeli Allah size bağışlasın uzun ömürlü olsun inş.
maşallah kuzucuya canım ya acıkmıştır tabi kaydirigubbakcemile3
sağol teyzesi çarşamba günü canım baktım gelmiyor dayanamadım oğluşuma kavuşayım diye sezeryan oldumzemuszemus
teşekkür ederim canım Şeniz
mrb kızlar.
hulen maşallah Miray hnm'a. pek tatlı çıkmış.
Tugba'cım maşallah oğluna. Allah analı babalı büyütsün inş.
buda aç kızım benim kaydirigubbakcemile3ayy gene aynı kıyafetiyle denk geldiii ama kaydirigubbakcemile3
Eki Görüntüle 36740
mrb kızlar.
hulen maşallah Miray hnm'a. pek tatlı çıkmış.
Tugba'cım maşallah oğluna. Allah analı babalı büyütsün inş.
uzun zamandır resim yükleyemiyordum sitede problem vardı
bu miniğimin benden ayrıldığı ilk dakika çok ağlattılar kuzumu
buda 1 haftalık halimiz
oy kıyamam kuzucuga ınsanın ıcı gıdıyo onlar aglarken :sinifsinif:
masallah dıyım bu arada sapkasına da bayıldım kaydirigubbakcemile2
uzun zamandır resim yükleyemiyordum sitede problem vardı
bu miniğimin benden ayrıldığı ilk dakika çok ağlattılar kuzumu
buda 1 haftalık halimiz
aykız canım çok tatlı bebeğin maşallah bebişine Allah bağışlasın .....
ecrine benzentim senin kızı :ecrin_bebek:
çok ttalı maşallah canım
ayyy reyhan nede guzel gulmus ya yerım onu ben
masallahhhhh
benım yerımede kokla bıtanem kızını
Reyhancım maşallah kuzucuğuna.. Ne güzel de gülmüş ya.. Oyuncak bebekler gibi maşallah.
Zeynep hakkaten sana benziyo böcüğün :)
aykızz hemn kaldır bu fotoyuu, bak nazar değer karışmam.. Aman Allah ım maşallah maşalllah
Allah'ım sen bu tatlı melekleri koru,tüm kazalardan,nazarlardan.Kızlar hepsi çok çok tatlılar.İnsan bakmaya doyamıyor.Maşallah hepsine sonsuz kere.
41 kere maşallah reyhancım.gördüğüm en güzel bebeklerden biri. Allah nazarlardan saklasın.
Ayşegül, Zehra, Serap, Zehra(Zeh), Selda, Zeynep, Gülşah, Denizkızıl, Reyhan hepinizin meleklerine kocaman bir maşallah
Reyhancım seninkine ayrıca bir maşallah daha diyeceğim 2010 Şubatın en tombik meleği olarak ve gördüğüm en güzel bebeklerden biri 41 kere maşallah
MAŞAALLAH çok şeker, Allah bağışlasın, hayırlı uzun ömür nasip etsin...opuyorumnanaktan
serap-selda-denizkızıl-zeynepb-maviyeşil-hulen-aykız-camdankalp maşallah bebişlerinize girmeyeli foto dolmuş burası hepsini öpüyorum anneleri iyi bakın miniklere.....
Hepinize çok çok tesekkur ediyoruz teyzeleri hepinizi Öpüyoruzopuyorumnanaktan
hülya nerdesin yaa.bak benim kıza talip var ona göre.bende sattım ben onu çoktan diyom.ama burak bey hiç gözükmüyo..kaydirigubbakcemile3
bi resim istiyoruz.benimkiler taaa başta..bak gelinine..