2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Maviyeşil,Yaren,Tuğba,Hulen,Zeh,Fatıma... çok tatlı bebişleriniz yaa ısırasım geliyo hepsini dişlerimi sıkmaktan dişlerim dökülcek valla
maşallah hepsine

zeynepçim benim kızımda 2830 48 cm doğdu hastaneden çıktığımızda 2630du bugün topuk testimiz vardı tarttılar 3700 olmuş maşallah.hiç sıkılma küçük doğanlar daha çabuk toparlıyor diyorlar bende çok üzülmüştüm 20 kilo aldım 20 kiloya bu kadarmı beslemişim bebeğimi diye ama çok şükür toparlandı.ama gözüme çok küçük geliyor hep aynı geliyor

ooy oy maşallah kızlar datlu bunlar yerim ben maşallah

zeynepçim benim kızımda 2830 48 cm doğdu hastaneden çıktığımızda 2630du bugün topuk testimiz vardı tarttılar 3700 olmuş maşallah.hiç sıkılma küçük doğanlar daha çabuk toparlıyor diyorlar bende çok üzülmüştüm 20 kilo aldım 20 kiloya bu kadarmı beslemişim bebeğimi diye ama çok şükür toparlandı.ama gözüme çok küçük geliyor hep aynı geliyor
haklısın galıba canım bızımkılerde buyıcek kocaman olucaklar dımı :lepi:

oy kıyamam masallah mınık kusa ya cok tatlıııı :nazar:
burnu benım ıpegınkıne benzıyo kız bunlar burunlarını karnımızda bı yere dayamıslar heralde yer bulamayıp :roflol:

Eklentiler

• $Resim 066.jpg
    $Resim 066.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 98
  • $Resim 070.jpg
    $Resim 070.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 67
  • $Resim 114.jpg
    $Resim 114.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 129
  • $Resim 135.jpg
    $Resim 135.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 45
pınar arama motoruna "kadınlar kulubu resım ekleme" yaz
orda ılk yada ıkıncı lınkte cıkıyor sıtede bırı anlatmıs.
ben her seferınde ordan bakıp eklıyorum :)

mesaj yazdıgın yerin altında gelişmiş cevap yazıyo orayı tıkla..

mesajda boyut yazan yerin yanında ataş resmi var orayı tıkla.
küçük görüntü gelecek.orda gözat var orayı tıkla..
istedigin resmi bul ve resime tıkla
gözatını yanındaki yükle yazısına bas..
yüklenmiş dosyalan diye yazı gelir
kırmızı yazının üzerine gel ve sag tıkla
kısa yolu koplaya yazısına bas ve
istedigin topigin mesaj yerine gel ve tekrar fareyi sag tıkla ve yapıştır yazısına bas
artık gelmiştiiirr..
umarım anlatabilmişimdir...

sağolun kızlar.
ayşegülcüm çok güzel anlatmışsın canım.ekledim bende oğluşumun resmini.

maşallah bütün bebişlerimize allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin inş.....

Allah sağlıklı sıhatli buyutsun kızlarhesi çok tatlı maşşallah.Bende haziran annesıyım daha var ama şimdiden sızlerı gordukce ağladım.Butun bebekler sağlıklı sıhatli buyusun ınş.

X