2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

uzun zamandır resim yükleyemiyordum sitede problem vardı

bu miniğimin benden ayrıldığı ilk dakika çok ağlattılar kuzumu

dsc00117.jpg

ay çok tatalı maşallah.giysiside pek yakışmış prensese....

buda 1 haftalık halimiz

dsc00168p.jpg

neyy kim talip olmuş bakayım benim defneme.? beşik kertiği var, aman dünür unutma. resmi hatırıyorum, ikiniz bi arada olna süperdi, çok duygusal.
çok haklısın canım burak'tan fırsat bulup giremiyorum ki, sen iki bebişten iyi fırsat buluyorsun maşallah.:nazar: o uyuyoken, evin işleri ile uğraşıyorum, tam işleri bitirip bilgisayarı acacakken vıyaklıyor oğlum. çoğu zaman da annem oluyor ya da ben onlara gidiyorum.
çok haklısın, resim yükleyim şimdi. artık çok az görüşebiliyoruz ya, tekrar toplansak valla çok iyi olur, merak ediyorum herkesi.

ben deneyimliyim anacım.planlı gidiyorum.şaka bi yana defne bolbol uyuyo ondan vakit buluyorum.degilsi iki çocukla tabi zor omacak bir ay sonra işimiz daha zorlaşacak....

Ahmet Burak Bey,23 günlük

ayyy yesin onu kaynanası çook yakışıklı maşallah.tamam damadıda gördük.verdik gitti artık......

veee Miray Hn. da geldiiii. maşallah demeyi unutmayın emi sempatiksalakcinni

Maşallah canım miray hanıma çok tatlı. Allah nazarlardan saklasın..:nazar:

buda aç kızım benim kaydirigubbakcemile3ayy gene aynı kıyafetiyle denk geldiii ama kaydirigubbakcemile3

Ay ne kadar acıkmış bıcırık meme arıyor resmen. Maşallah Zehracım kızına..:nazar:

:nazar:kızlar hepinizin bebişlerine maşallah Allah analı babalı hayırlı uzun ömürler versin tüm bebişlerimize inş.:Saruboceq:

tanıştırayım teyzoşları buda benim oğluşum

Eki Görüntüle 36740

Çok tatlı oğluşun maşallah canım. Allah analı babalı büyütsün..:nazar:

uzun zamandır resim yükleyemiyordum sitede problem vardı

bu miniğimin benden ayrıldığı ilk dakika çok ağlattılar kuzumu

dsc00117.jpg

buda 1 haftalık halimiz

dsc00168p.jpg

Oy maşallah canım çok tatlı kuzucuk bizimde var böyle bir resmimiz. Onlar ağladıkça biz fena oluyoruz. Güle güle büyütün inşallah..:nazar:
Ahmet Burak Bey,23 günlük

Canım maşallah damat beye.. Çok yakışıklı Allah nazarlardan saklasın. Bu arada biz talip olmuştuk Ayşegülün kıza:kedi: ama bilmiyorduk beşik kertmesi olduklarını. Öğrenince hemen caydık kaydirigubbakcemile3 Allah mutlu mesut etsin kuzucukları canımopuyorumnanaktan

Oğluşum Yiğit Eymen teyzeleri...

Bu arada tüm bebişlere maşallah, Allah nazardan korusun.

Eklentiler

• $SDC14031.jpg
    $SDC14031.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 54
Oğluşum Yiğit Eymen teyzeleri...

Bu arada tüm bebişlere maşallah, Allah nazardan korusun.

oyyy kıyamam masallah bu paşaya yerım senı mınık sey :kedi:

hulya bu arada burak bebek cok buyumus ya masallahhhh baya ele avuca gelır olmus :lepi:

kızlar yenı resımler koyun ya topık senlensın aysegul defnenın yenı resmını beklıyoruzzzzzzz
ben koyıyım barı ıpek bocugumu

maşallahhhh ben yerim bunları...

kız zeyno seninki tam kız gibi bakıyo cilveliii :))) benim kızda erkek fatma gibi hiç kıza benzemiyo aynı babası suratı kaşlar hep çatık suratı düzelsin foto koycam bidaha

maşallahhhh ben yerim bunları...

kız zeyno seninki tam kız gibi bakıyo cilveliii :))) benim kızda erkek fatma gibi hiç kıza benzemiyo aynı babası suratı kaşlar hep çatık suratı düzelsin foto koycam bidaha

kız azcık işve cilve yapsın erkek fatma mı olcak basınıza kaydirigubbakcemile3

kızlar yenı resımler koyun ya topık senlensın aysegul defnenın yenı resmını beklıyoruzzzzzzz
ben koyıyım barı ıpek bocugumu
ay valla canım çekiyoda.benim makine kardeşimde biraz çekineyim dedi.bir iki güne kadar getirir.ozaman çekir koyarım son halini.şimdi olan fotograflar ya dogum fotofrafı yada bi haftalık hali..teyzesi büyük halini koyayım.çok yakındaaaaa.

ayy ipek'im de pek tatlı maşallah. biz de bugün doktora gittik, oğlum 1 aylık ve 4100 gr olmuş,3250 doğmuştu,3000 gr a düşmüştü.evet zeynep teyzesi hala kafayı tutamıyor :) ama bize de büyüdü gibi geliyor artık.
gerçekten bebekler birbirine benziyor, hele gözler hep aynı :)
Allah hepsini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
zehracım demek gelinime göz koymuştun,Allah sana da benimki gibi güzel bi gelin ve güzel bir dünür nasip etsin şekerim.

tüm bebeklere maşallah hepsi ayrı bi güzel.Allah nazarlardan korusun hepsini.
biri bana buraya nasıl resim ekleyeceğimi anlatsın lüften.
bende yakışıklı oğlumun resmini ekleyeyim.

pınar arama motoruna "kadınlar kulubu resım ekleme" yaz
orda ılk yada ıkıncı lınkte cıkıyor sıtede bırı anlatmıs.
ben her seferınde ordan bakıp eklıyorum :)

ayy ipek'im de pek tatlı maşallah. biz de bugün doktora gittik, oğlum 1 aylık ve 4100 gr olmuş,3250 doğmuştu,3000 gr a düşmüştü.evet zeynep teyzesi hala kafayı tutamıyor :) ama bize de büyüdü gibi geliyor artık.
gerçekten bebekler birbirine benziyor, hele gözler hep aynı :)
Allah hepsini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
zehracım demek gelinime göz koymuştun,Allah sana da benimki gibi güzel bi gelin ve güzel bir dünür nasip etsin şekerim.

ayyyyy zemuszemus burada banada dokunmuşsunuz...çok teşekkür ederim hüüülyaa..senin gözler renklimiydi banamı öyle gelmişti hülya.bak gelininde mavi gözlü...

benim kız .3.072 dogdu.hastaneden çıkarken 30.gr verdi sadece3.040 ile evimize döndük.ço vermemişti.ya çocuklarda aslında kilo kaybı degilmiş o.nasıl bizde ödem olurya onlardada su toplama yani ödem oluyormuş onu veriyorlarmış...

tüm bebeklere maşallah hepsi ayrı bi güzel.Allah nazarlardan korusun hepsini.
biri bana buraya nasıl resim ekleyeceğimi anlatsın lüften.
bende yakışıklı oğlumun resmini ekleyeyim.

mesaj yazdıgın yerin altında gelişmiş cevap yazıyo orayı tıkla..

mesajda boyut yazan yerin yanında ataş resmi var orayı tıkla.
küçük görüntü gelecek.orda gözat var orayı tıkla..
istedigin resmi bul ve resime tıkla
gözatını yanındaki yükle yazısına bas..
yüklenmiş dosyalan diye yazı gelir
kırmızı yazının üzerine gel ve sag tıkla
kısa yolu koplaya yazısına bas ve
istedigin topigin mesaj yerine gel ve tekrar fareyi sag tıkla ve yapıştır yazısına bas
artık gelmiştiiirr..
umarım anlatabilmişimdir...

bizde geldiikk...buda benim prensesim Ecenaz...

Eklentiler

• $Gul3.jpg
    $Gul3.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $Bebeek.jpg
    $Bebeek.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $Bebek6.jpg
    $Bebek6.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 44
X