2010 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

ayşegül bizim 4. ay 6400dü yazmamışsın canım
kilosu az diye canım sıkılmıştı boyunu hatırlamıyorum

O kadar düzeltmiştin Ayşegülcüm ama site gittiii ( Ben de tekrar söyleyim bari..

5. ay bilgilerimiz:
8440 gr
66 cm

ayşegülcüm 5.ay bilgimizi sen adanada iken yazmıştım belki bi başka yazabilen olur diye sandım :))
8600 kilomuz 68cm

benimki kilo almıyor çok canım sıkkın.. bugün itibariyle 5 ayı bitti.. biz hala 6,5 kiloyuz.. ek gıdalara başladık ama geç oldu sanırım.. sevgiler. bu arada boyumuz 68 cm

aysegul cnm 4 bucuk ay bılgımız 7.400 boyumuzda 68.5 bugun saglık ocagındaydık ogrendık cnm bızım 4 ay bılgımız gıtmıs eklersen sevınırım

benimki kilo almıyor çok canım sıkkın.. bugün itibariyle 5 ayı bitti.. biz hala 6,5 kiloyuz.. ek gıdalara başladık ama geç oldu sanırım.. sevgiler. bu arada boyumuz 68 cm

üzülme kız defnecikte zayıf.olsun saglıklı olsunlarda.ama evet seni anlıyorum insan accıkta alsın istiyo.
bu arada 4.ay bilgileriniz yok.onuda yaz olurmu.

birşey farkettim ben kızın boyunu pek önemsemiyorum sempatiksalakcinni babasıyla planladık basketbol oynatacağız kızımıza bayanssulusmile

canım 5. ayı yazmamışsın silindi galiba
5. ay kilosu 7600 boyu 65cm di
6. ay kilomuz 8200 boyumuz 68.5
rabbim tüm bebişlerimizi nazarlardan korusun hepisne kocaman maşallah sübhanallah

Hasan Eymen oğluşum da listeye dahil olsun.
26.02.2010 da doğdu
5.ay aşıya gittiğimizde
boyu 62 cm
kilo 8.200 dü.

Hasan Eymen oğluşum da listeye dahil olsun.
26.02.2010 da doğdu
5.ay aşıya gittiğimizde
boyu 62 cm
kilo 8.200 dü.

canım sileri dahil edcem de.
dogu tarih
bebek ismi
dogum kilo boy
1.ay
2.ay
3.ay
4.ay
5.ay kilo boyları lagzım onlarıda yaz ekleyeyem oldumu.eksik kalmasınl.

selam biz bu ay 500 gr almışız yani 6buçuk kilo olduk boyumuz 65 cm
maaşaallah kızına canım ne tatlı cıkmıd resimde yaa valla yiyesim geldi...

bu arada bizim 5. ay değerler 7210 ve 67.5 cm

Yeni doktorumuz tamamen soyup tarttı...bi de biraz zayıfız dedi.. ee napiyim öğüre öğüre yiyor tıka tıka bu kadar oldu.. sütü de benden içiyor mama meyve sebze derken 610 gr ı buldurduk napalım... gercekten doktorlar zayıf deyince insan cok uzuluyo:gitme:

ayşegülcüm 5.ay bilgilerimizi yazmıştım ben 2 defa ama sanırım arada kaynadı tekrar yazayım ekleyebilrmisin
8600 kilo 68cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…