2010 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

hepinizden bir merhaba diliyorum..:))
canlar ben de 2008 mayıs erkek çocuk annesi ve 2010 şubat kız çocuk annesiyim..topiğinizi okuyorum ama aranıza henüz katılabildim..benim verilerimi de girer misin papatyacım..
kızımın ismi ebru betül..37.haftamda sezaryenle doğum yaptım..
3.200 gr ve 48 cm olarak dünyaya geldi..
1. ay 4.150 gr 54 cm
2.ay 4.800 gr 56 cm
3.ay 5.600 gr 58 cm
4.ay 6.200 gr 60 cm
5.ay 6.900 gr 63 cm /B]

Allah tüm bebişleri sağlıklı büyütmemiz için tüm annelere sağlık versin..amin

hoşgeldin canım maşallah kızına da oğluna da
diğer topiğe gel orda konuşuyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/346148-2010-subat-annisleri-hadi-iceri.html

canım dogum tarihinide ver öyle ekleyeyim..

ayşegülcüm ben yanlış yazmışım 8300 kilosu 100 gr eksik olmuş hehehe

Tüm bebişlere maşallaaahhhhh

Bizim de 5. ay verilerimiz.

7450 / 68 cm...

Öptük Ayşegül teyzemizi

aysegül teyze bizim 6. ay bilgilerimiz
kilo: 8.400
boy 72
2 adette diş çıktı. (diş kolonunu ekleyecekmiydin bir ara yazılmıştı sanırım)
teşekkür ederiiiiiz

Canım arkada kalmış biraz...

düzeltmeleri yaptım.hepsine maşallahhh..
zeynepcim daha öncede yazdım.inan buna anca bakıyorum.malum benim iki cadı varr..gönüllü olan olursa başka topik açılsın.inanın anca oluyo(

ayşegülcüm damladım canım
aras paşa 7. ay
6900 kg
boy 65

sankim az dimi neyse iyi olsunda napçan

maşallah tüm bebelere ridacım hoşgeldin topiğede bekleriz
aras paşamanın kilosuda çok iyi maşallah ona

kız duygu kopardın beni he 1.67 yazmışın bana yakın nerdeyse boyu senin kızın heheheh

maşallah tüm bebelere ridacım hoşgeldin topiğede bekleriz
aras paşamanın kilosuda çok iyi maşallah ona

kız duygu kopardın beni he 1.67 yazmışın bana yakın nerdeyse boyu senin kızın heheheh
anammmm öylemi yazmisimmm... kiz anasinda bile yok okaar boy kaydirigubbakcemile3 boy:67
kilo:7,140 ya sanki kizlar kilosu az gibi geldii yaa bilmiyorumkismile

Ayşegül teyzesi bizim 6.ay kilomuz 8,600 gr,boyumuzda 70 cm eklermisin canımopuyorumnanaktan

6. ay boyumuz kilomuz 7.500gr 65 cm benim kızım kısa boylu olcak sanırımbenneyaptımki

ahmet burak'ın 6. ay bilgileri.

kilo:7600
boy:67 cm

Ayşegül teyzesi bizim 6.ay kilomuz 8,600 gr,boyumuzda 70 cm eklermisin canımopuyorumnanaktan

6. ay boyumuz kilomuz 7.500gr 65 cm benim kızım kısa boylu olcak sanırımbenneyaptımki

ekledim canlarımm.maşallah yavrularımızaa..
caneylomm aslında iyi boyu var.kısa degilkii.benim kızda topigin en zayıflarındann(
ama başta saglık önemli....

ekledim canlarımm.maşallah yavrularımızaa..
caneylomm aslında iyi boyu var.kısa degilkii.benim kızda topigin en zayıflarındann(
ama başta saglık önemli....

haklısın canım önce sağlık tabi napalım benimkide biraz minyon olsun maşallah canım seninkide boyuna veriyo ondan zayıf sanırım olsun kiloyu nasıl olsa almak kolay boyu uzunya sen ona bak maaşallah.. bütün bebiklerimize maaşallah tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…