2010 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

6400 kilosu (((
boyunu falan hiç hatırlamıyorum kilosuna üzüldüğümden

5. ayımız 7,150 gr kilo boyda 64 cm benim kızım biraz kısa olcak sanırım( zaten doğumundada kısaydı 48 cm doğdu( aman neyse sağlık olsun

aysegül aklıma geldi. listeye acaba ilk diş çıkarma tarihlerimizide yazsakmı. sonra ilk yürüme, ilk konuşma falan :)

caneylom üzülme doktorumuz söyledi.... şu andaki boy ölçümü bebeginin uzun yada kısa olup olmayacağını göstermezmiş. aşağı yukarı hepimizin bebegine bak aynı boylarda. arada en fazla 3-4 cm oynuyor. ama insanların hepsi farklı boylarda. yani bebegin boyu kısa bile olsa blu cagında belli olur uzunmu kısamı olacağı..... su andaki boy sadece buyudugunu gösterir baska bir şeyi degil.....

ayşegül teyzemiz tatilden dönünce yazar artık

4.ay gidemedik ama olsun yinede yazalım benim kuzucum 1.5 ayda nerdeyse hiç büyümemiş ama olsun ne yapayım sağlıklı olsunda :sinifsinif:
4.5 aylık bilgilerimiz boyumuz 62 cm kilomuz 6.800 olmuş

sağlıklı büyüsünde inşallah haklısın o sonra belli olur eşimle bizim boylarımızda biraz kısada ondan hep merak ediyodum şimdi üç dört cm de geriden gelse tamam işte bize çekmiş diyom aman neyse biz kısayızda noluyo sağlıklı olsun ne diyim...inşallah dediğin gibi sonradan uzun boylu olur kızım:)

aysegul cnm 4 bucuk ay bılgımız 7.400 boyumuzda 68.5 bugun saglık ocagındaydık ogrendık

denizin 5. ay ölçüleri;
boy 66,5 cm,
kilo 7960 gr. teşekkürler papatya teyzesi....

Son düzenleme:
bizimde 5. ay bilgileri
kilo:6.600
boy:67 cm biz direk boya gidiyoruz topiğin en zayıfı olucaz bu gidişle

7gün sonra 5i bitiriyo bebişin canım...

nasıl yani saglık ocagında 4bucuk aylık dediler yani 4.ay bitiyo 5. ayına giriyomuş..benim kafam karıstı sizede sorayım dedim ama sizde 5.ay bitiyo diyosunuz..bu 6. ayına giriyo demekmi..cok karısık olduu dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…