2010 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

anladım kızlar tesekkür ederim..benim bebegimin kilosu 6400 boyuda 65 cm gecen ay 200gr aldı diye doktor takviye mamaya baslattı sütüm az oldugu zaman önce sütümü 1 saa sonrada 90cc mamasını veriyorum kasıkla biberon almıyo küçük hanım..size sorum mama verince sütümde azalma olurmu ve 90ccc azmı olur daha fazlasını içmiyor cok denedim..kilo almasını cok istiyorum napabilirim cok canım sıkılıyo..sizinkiler bu ayda 7500 olmus bile benimki cok az geliyo..

bizim 5 ay
kilo 6750
boy 64 cm sanırım ölçmediler sağlık ocağında kendim ölçtüm

goncagül cnm üzülme sağlıklı olsunda kilosunu boşver
bak benim oğlumda immün yetmezlik çıktı sürekli hasta oluyo

cok gecmiş olsun canım rabbim sifasını versin..Anne yürgi işte herseyi kusursuz olsun istiyoruz..kızım cok sükür saglıklı hatta cok keyifli neseli bir bebek beni mutlu etmek istercesine hep gülücükler atıyo:) o nasıl bi hastalık acaba belirtileri neki.

canım sürekli rahtasızlanıyodu kan testi felan yaptılar kan değerinde bişiy düşük çıktı tam ne bilmiyorum çarşamba tam sonuç alıcaz

zemuszemusanacimmm bizim 2010 bebislerimizin hepsi massallah manken gibi Analarina cekmislerrr opuyorumnanaktan e birazcikkkktaa babalarinadelikafadulden

kızlar bugün kontrolumuz vardı artık 5. ayımızı doldurduk şükür..
kızım 63 cm 7950 gr, oğlum 63 cm 7680 gr olmuş..herşey yolunda çok şükür..sağlıkları gayet iyi..

kızım 63 cm 7950 gr, oğlum 63 cm 7680 gr olmuş..herşey yolunda çok şükür..sağlıkları gayet iyi..

Aman canlarım maşallah maşallah
Ay Burçin şu şekerlerin resmini koysana resim topiğine görelim yaa zemuszemus

ayy yirimmm ben onlariiiiii yirimmmmm yirimmmmm... ikiz kardes olmak cok güzel bir duygu bende ikizim! opuyorumnanaktan ikizimi dünyalara degismem!

Selam kızlar izindeyim arada okuyorum ama yazacak kadar vaktim olmuyor malesef.
Ayşeül canım bizim 5 aylık bil.7500 ve 69 cm olmuşuz öptük canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…