2010 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

slm kızlar a.s.

oğluşum Yiğit Eymen in 5.ay bilgileri

8850 kg 70 cm,

öpüyorum tüm bebişleri...

kızlar düzeltmeyi yaptım.ekletmek isteyen lütfen listeye bakıp eksikleri yazın ben ekleyeyim...

yaaa kizlarrrrr benim bebisimmm cok zayifff yaaaaa... aslinda kilosu cok iyiydi ama nedense bu ayyy 6.900... haftaya belli olcak!

papatya teyzesı ozgeyın 5 ay bılgısı 7.950 kılo 70 cm boy cuma tartıldık

düzeltmeyi yaptım canlarım.hepsine maşallh.
meleksen kız aynı zeynebim gibi gidiyo özgenin boyu kilosu.zeynepte 5.ayında 71 cm idi.maşallah. hepsine.
tüm şubat bebelerine maşallh.

saol papatya teyzesı tesekur ederıoz nazar degmesın vala allaha sukur ıyı gıdıyo ozge kaynana bırde tuturmus tereyagla unla yapılan corba ver bal ver dıye manyak mıyım ben cocuguma un tereyag da sımdıden verıcem obez yapcam dılmı ama

katılıyorum aynen sakın verme...benm kaynana utkuda aynen böyle ısrar etti...yok şunu ver yok şunu ver...sinir oldum...bunda Allahtan aramız bozukta karışmadı ...

yok yok kilosu boyda çok iyi .maşallah.sen kimseye bakma.kendin büyüt..ya hep unutuyorum siz taşındınızmı...

Tüm bebişlere maşallaaahhhhh

Bizim de 5. ay verilerimiz.

7450 / 68 cm...

Öptük Ayşegül teyzemizi

aysegül teyze bizim 6. ay bilgilerimiz
kilo: 8.400
boy 72
2 adette diş çıktı. (diş kolonunu ekleyecekmiydin bir ara yazılmıştı sanırım)
teşekkür ederiiiiiz

aysegüllll teyzecimmmm bugünnnn doktor amca bana asiii yaptiiii :gitme: bendee eeeee eeee diye ayyaadimmmm :2: sonyaaaa soydularr meniiiii ayyy dok dokkk utandimmmm :kedi: megeysemmmm doktoyyy amcaaaa menimmm boyumuu kilomuuu ölcecekmissss ,
5.ay bilgilerimi ölctüler
boyummmm 1.67
kilom da 7.140 missss.... annem öyye dediiii....eyvahedigeldismile
sonyaa annecikk kizdiii banaaaa " essek sipasiii ( anasi hariccc ) hic biseee yemiyoonnn " dediii
bendeee ayyaaaaadimmmm yaaaa biliyomusunnnnn sen :umursamaz: :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…