Sabahları çok az elma ve şeftali suyu. Bi kaç kaşık. Öğledensonra da yoğurt dedi yine bikaç kaşık. O kadar. Yoğurdu normal inek sütü ile ve normal yoğrutla yapabilirsin dedi. Tatmin olmadım. CADIARZU
Sabahları çok az elma ve şeftali suyu. Bi kaç kaşık. Öğledensonra da yoğurt dedi yine bikaç kaşık. O kadar. Yoğurdu normal inek sütü ile ve normal yoğrutla yapabilirsin dedi. Tatmin olmadım. CADIARZU
gülşah bizim bebişlerin kiloları aynı gidiyor haa.. benim kızda henüz 5250 geldi ama ben hiç üzülmüyorum sağlıklı olsun keyfi yerinde olsunda yeter.... bende sadece meyve veriyorum. birde mamasına 1-2 adet bebe bisküvisi atıyorum. o kadar. yoğurtun hazmı zor olduğundan vermek için biraz daha bekliyorum. malum bizim kzıın midesi hassas....
Ben üzülüyoprum Prensesim ya. Topiğin en zayıf bebekleri bizimkiler. Allah sağlık versin de aç mı kalıyo yavrum bi sağlık sorunu mu var bilemiyorum ki. Ek gıdaya da doğru düzgün geçirmedi doktor. Sütüm çok hassas hemen azalıveriyor o yüzden mamayı da günde bir ya da iki defa sütün hiç olmadığından ve bebeğin aç olduğundan emin olunca veriyorum. Mamayı artırsam sütüm kesilecek diye de korkuyorum.
evet inek sütü ile yapacaksın canım yoğurdu.ya ne 1-2 kaşığı sen gün gün arttır valla ben harfi harfine uymuyorum dr un dediklerine yiyorsa ver.valla 100 cc 1 kerede veriyorum ben.hem yoğurt hem çorba hem prinç unlu muhallebi.
selam kızlar alp' imin, 4. ay boy: 64, kilomuz 7.550,
herkese selamlar
Merhaba, tüm bebeklere maşallah,
bebeğim Güneş'in 4. ay kilosu 7850 boy 66. Bizi eklerseniz sevinirim. Sevgiler..
Merhaba kızlar;
Oğluşum sayesinde gelemez oldum buralara...
3.ay kilomuz 7450 gr boy 64 cm
4.ay kilomuz 8150 gr boy 68 cm
selam kızlar alp' imin, 4. ay boy: 64, kilomuz 7.550,
herkese selamlar
Selam kızlar tüm bebişlere kocaman maşallah
Ayşegülcüm oğlumun 4. ay bilgileri ekleyebilir misin
Boy: 64 cm
Kilo : 7640 gr
celwe,sizin boy ölçümlerinizde bir yanlışlık var sanırım.4. ay ve 5.ay ölçülerinde...
Bizim de eksik kalmış biraz erken degerler ama
3.ay 62 cm 5.700 kg
4.ay 66 cm 6.700 kg
5.ay
kilo:7200
boy:65
Selam ayşegül.
Bizde bugün doktordaydık. 5. ay bilgilerimiz
boy: 68
kg. 7900
teşekkürler.
ayşegülcüm
bugün dr daydık...biraz gecikmeli ama yinede 4.ay olarak geçicez mecbur...sünnetimizden dolayı geciktik...neyse 4.ay bilgilerimiz..
boy:66
kilo:7200 teşekkür canım öptük..