2010 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

Sabahları çok az elma ve şeftali suyu. Bi kaç kaşık. Öğledensonra da yoğurt dedi yine bikaç kaşık. O kadar. Yoğurdu normal inek sütü ile ve normal yoğrutla yapabilirsin dedi. Tatmin olmadım. CADIARZU

evet inek sütü ile yapacaksın canım yoğurdu.ya ne 1-2 kaşığı sen gün gün arttır valla ben harfi harfine uymuyorum dr un dediklerine yiyorsa ver.valla 100 cc 1 kerede veriyorum ben.hem yoğurt hem çorba hem prinç unlu muhallebi.

Sabahları çok az elma ve şeftali suyu. Bi kaç kaşık. Öğledensonra da yoğurt dedi yine bikaç kaşık. O kadar. Yoğurdu normal inek sütü ile ve normal yoğrutla yapabilirsin dedi. Tatmin olmadım. CADIARZU

diger topiktede yazdık.ben hazır sütle.ve hazır yogurtla taze mayalıyorum okadar..mamayı artırınca sütün falan eksilmez.aksine dinlindigi için daha uyu olar..benimkinde bi degişiklik olmadı..bence ek gıdaya geçç..burcunun dedigi gibi harfiyen gitmeyinn.binm düşüncem..

ilk zamanlar ek gıdayı rededebilir.siz yinede vazgecmeyin..

bencedee.zaten benim doktor daha esnek.daha rahat bırakıyoo.biz veriyoruz..yiyebiliorsa engellem diyo banaa,bende engellemiyorum..

Merhaba, tüm bebeklere maşallah,
bebeğim Güneş'in 4. ay kilosu 7850 boy 66. Bizi eklerseniz sevinirim. Sevgiler..

Merhaba kızlar;
Oğluşum sayesinde gelemez oldum buralara...
3.ay kilomuz 7450 gr boy 64 cm
4.ay kilomuz 8150 gr boy 68 cm

Selam kızlar tüm bebişlere kocaman maşallah

Ayşegülcüm oğlumun 4. ay bilgileri ekleyebilir misin
Boy: 64 cm
Kilo : 7640 gr

Merhaba, tüm bebeklere maşallah,
bebeğim Güneş'in 4. ay kilosu 7850 boy 66. Bizi eklerseniz sevinirim. Sevgiler..

Merhaba kızlar;
Oğluşum sayesinde gelemez oldum buralara...
3.ay kilomuz 7450 gr boy 64 cm
4.ay kilomuz 8150 gr boy 68 cm

selam kızlar alp' imin, 4. ay boy: 64, kilomuz 7.550,

herkese selamlar

Selam kızlar tüm bebişlere kocaman maşallah

Ayşegülcüm oğlumun 4. ay bilgileri ekleyebilir misin
Boy: 64 cm
Kilo : 7640 gr

hepsine tek tek maşallah..
ekledim meleklerii...

Selam ayşegül.

Bizde bugün doktordaydık. 5. ay bilgilerimiz
boy: 68
kg. 7900
teşekkürler.

ayşegülcüm
bugün dr daydık...biraz gecikmeli ama yinede 4.ay olarak geçicez mecbur...sünnetimizden dolayı geciktik...neyse 4.ay bilgilerimiz..
boy:66
kilo:7200 teşekkür canım öptük..

Bizim de eksik kalmış biraz erken degerler ama
3.ay 62 cm 5.700 kg
4.ay 66 cm 6.700 kg

biz de perşembe günü aşılarımızı olduk.Bahar'ım hafif ateşle atlattı çok şükür ama o gün çok huysuzlandı canı acıyordu sanırım biraz da şişti aşısı kuzumun.
4.ay:
kilo : 7.310gr
boy: 63 cm

eklermisin beni de papatya kokulu teyzecim.

bu ay biraz az kilo almışım ama meyveye başladım çok sevinçliyim...

Son düzenleme:
akşama güncellerim.
benim kızda 6.330 kg boy 67 cm olmuş.ne diyem.kilo çook az ama allh saglık versin.öyle teselli ediyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…