2010 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

ayşegülcüm bbizimde 4. ay bilgilerimiz

kilo:6400
boy:63 cm
defne ile revna manken olacak artık kasmıyom doktorumuzda çok iyi buldu kilo yüzde 50 persantildeymiş o yüzden önemsemedi anne süt6üne devam ek gıdaya başalamıyoruz bende istemiyordum daha zaten isabet oldu motor gelişimlerini hepsi 6 aylık bebek gibi dedei bende mutlu oldum

aysegülcümm canimm benim zeynomun 3.ay bilgilerini de veriyorum. 4.ay kontrolune 2 hafta var

ay... 3.ay
kilo: 6090
boy: 61
nasil sizce kizlar?

ekledim canımm...1.ay neden yokk.tahminide yazsaydık..

maşallah canım derin hanıma..

selam kızlar oğlusumla cumartesı gunu doktora gittik;

ay : 4,5
kg : 8200
boy: 64 cm

canım.4.ay bilgilerini yazmışım ben.çınarın 3.ay bilgileri eksikk.söylersn ekleyeyim..

kaydirigubbakcemile3herhal öyle olacak..yokyaa bende hiç kasmıyorumm.saglıklı olsunda gerisi önemli degil..

canooo cok sagolasin!

Canım seninki benimkinden tombişmiş cidden dr sizede ekgıdayı yasakladımı merak ettim?

masallah derin prensese
bizimkinin kilosu masallah baya bi iyi ek gida verme ama sadece meyve sebze pürelerinden bi iki çay kasigi tattir dedi alissin diye ama o kadar arada bi meyve suyu veriyorum az az
emzirmeye devam bende kizimi tombik tombik seviyom valla

aykız 60 gr farkla geçmişiniz bizi ama biz mamada yiyoz ek gıdayada başladık.. maşallah tontişine anne sütü yarasın

papatya canım bizim 3. ay bilgilerimizi 7500 62 cm 4. ay bilgimizide 8000 64 cm yaparmısın canım

bende senin gibi yapıyorum canım dr hiç verme dedi ama meyve suyu veriyorum arada elma suyu henüz.sağlıklı olsunlarda beni tek korkutan o ama hareketlenince verirler herhalde.

Kilo:5250, boy:61,5cm

kız gülsah bu ne şimdiklava: ya saglıklı olsunlarda geresi önemli degil.benimkide 6 kilo çok matrak bi kiloda degil.ama ben üzülmüyorum..sende üzülme annesi derdimiz bu olsun..ek gıdaya geç dedimi doktor anlat bakalım..ekleyecegim sonraa...

ayşegül özür dilerim ben sanırım bilgileri yanlış verdim
4 ay.. 6250 gr.. 64 cm..
ben sana kiloyu eksik boyu uzun söyledim bu şekilde düzeltir misin canım..

Sabahları çok az elma ve şeftali suyu. Bi kaç kaşık. Öğledensonra da yoğurt dedi yine bikaç kaşık. O kadar. Yoğurdu normal inek sütü ile ve normal yoğrutla yapabilirsin dedi. Tatmin olmadım. CADIARZU

Sabahları çok az elma ve şeftali suyu. Bi kaç kaşık. Öğledensonra da yoğurt dedi yine bikaç kaşık. O kadar. Yoğurdu normal inek sütü ile ve normal yoğrutla yapabilirsin dedi. Tatmin olmadım. CADIARZU

gülşah bizim bebişlerin kiloları aynı gidiyor haa.. benim kızda henüz 5250 geldi ama ben hiç üzülmüyorum sağlıklı olsun keyfi yerinde olsunda yeter.... bende sadece meyve veriyorum. birde mamasına 1-2 adet bebe bisküvisi atıyorum. o kadar. yoğurtun hazmı zor olduğundan vermek için biraz daha bekliyorum. malum bizim kzıın midesi hassas....

Ben üzülüyoprum Prensesim ya. Topiğin en zayıf bebekleri bizimkiler. Allah sağlık versin de aç mı kalıyo yavrum bi sağlık sorunu mu var bilemiyorum ki. Ek gıdaya da doğru düzgün geçirmedi doktor. Sütüm çok hassas hemen azalıveriyor o yüzden mamayı da günde bir ya da iki defa sütün hiç olmadığından ve bebeğin aç olduğundan emin olunca veriyorum. Mamayı artırsam sütüm kesilecek diye de korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…