2010 Şubat Anneleri

Selam kızlar,
Biz de oglumla kavustuk. 13 Subat Cmt gunu sabaha karsı 38+2 iken suyum geldi. Normal diye dusunuyoduk gerci catı muayenesi o cmt gunu sabah randevumuz vardı drla ozaman belli olacaktı. Bekledik 4 saat kadar suni sancı verildi ama bebek kanala yerleşmediğinden birde catım musait olmadıgından epidural sezaryanle oglumla bulustuk. Epidural korkulacak bisey yok sonrasında ilk gün evet biraz zor ama dayanılmayacak gibi değil ben 3-4 gun tam anlamıyla ayaklandım. Oglum 2.760 47 cm dogdu. Minik bir oglum var yani. 2500 ile hastaneden cıktık. Cıktıktan 1 gun sonra sarılık nedeniyle hastanede kaldı. Simdi ii cok sukur ama sut sorunumuz var. Sutum cok az ve mecburen mama veriyorum. Sutum de gelse hersey cok daha ii olacak. Daha bebislerle bulusmayan kim kaldıysa hepsi saglıcakla kavusur insallah ...

Serapcım gözünüz aydın canım çok tatlı bir oğlun var maşallah Allah nazarlardan saklasın paşanızı ...

bekleyen arkadaşlar sizlerde en yakın zamanda hayırlısı ile bebişlerinizi kollarınıza alırsınız inşallah strese girmeyin onları kollarınıza alıınızda herşey unutuluyor kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...

Son düzenleme:
kocam bilgisayar başında oyun oynuyordu klava: yeni kalktı
yarın sabah 6 da hastanede olacağım. doğum başlatılacak inşallah sorunsuz geçer dua edin nolur
bugün çok sinir olduğum şeyler yaşadım eşimin ailesi tarafından gelince anlatırım
bundan sonraki girişimde kızım elif erva'm yanımda olacak boshayallersmile

gunaydin akpak cnm insalah bebeyini bi avazda kucagina almis ol belkide suan bebeyine kavustun allah yardimcin olsun dilerim ben kaldim tek topkte yalniz konusurum artik mafoldumben akpakta giti

ayyyyyy dogumlar tamamlanmaya baslamıs herkes kavusuyo bebıslerıne ne guzel....
rüvüşüm hadi Allah bi avazda kurtarsın senide...
topık pek ıssız yenıden ne zaman toparlanırız acaba

topikte kimsecikler yok yine:umursamaz: herkes bebişleriyle ilgileniyor tabi benim kuzumda uyuyor fırsat bulmuşken bakayım dedim ama neyse yakında yine toparlanırız bende fırsat bu fırsat doğum hikayemi yazayım baribayanssulusmile

canlırım artık sizdi bitiriyorsunuz demek. hayarlısı olsun.bu hafta sonunna kadar şubat bebişleri bitmiş olacak sanırım..

bende defneyi banyo yaptırdım uyuttum.oturdum yazıyorum sizleri....
ayy defne dofdugundan bu yana en iyi uykumu uyudum valla.iki kez kalktı gece ma emip hemen uyudu.ayy valla cin gibiyim.uyku alınınca nasılda rahat oluyo insan..
kızlar alanyada yaz başladı iki haftadır muhteşem bir hava var.ayy ben daha 25.günlük ettim ama ben üç kez dışarı ıçıkıp gezdim valla tabi defnede gezdi.ne yapayım ne güzel hava.kırkımızda çıkmıda ama olsun ben inanmıyorum böyle şeylere.yarın kontrolümüz var kilosunu çok merak ediyorum aceba sütüm yetiyormu...
ya kızlar herkes dogurdu artık eski topigimize geri gelilim valla artık burda yazacagım .glen gelsin kızlar....

mrb arkadaşlar bende allah kısmet ederse şubat annesı olucam ama daha tık yok bekliyoruz bakalım normal istiyorum ama bakalım artık olursa

zeynep kiz dogumlar azaldi da ben kaldim vala 40.1 bugun ne tik yok canim sikiliyo bugun cokmafoldumben benim kizim ne keci inati bisimis vala yatamiyorum belimin agrisindan kasigimin ama dogum yapicak kadarda sanci yok nisan yok su yok dusunuyorum bi doktora gideyim ama oda bana 25 subat sabah gel bebek dogmamis sa demisti suni sanciya

son 3 gun gelsın ama artık ozge hanım kötükedihüso

slm kızlar benimde kızım dogdu..normal dogum diye gittim hastaneye suyum geldi.ama sancı yok suni sancı verdiler 7saat sancı cektim ama 2cm acılma oldu mecburen sezaryan oldum normal cok istiyodum ama olmadı..kızm saglıklı ya herseye deger..korkutmak istemem ama su suni sancı olayı cok berbat bişi Allahım kimseyi mecbur bırakmasın..yeni anne olanlarıda terik ediyorum Allah analı babalı büyütsünn

mrb arkadaşlar bende allah kısmet ederse şubat annesı olucam ama daha tık yok bekliyoruz bakalım normal istiyorum ama bakalım artık olursa

şubat anneleri alıştı artık sende bekle...40.dan aşagı doguran gibi..

maşallah canım allah analı babalı büyütsün kurtulmuşsun sen..

kizlar benim nisan gldi ebele randevum vardi gitim tatilde az sonra yine gidicem bakalim ne dicek nisan geldiya dugun yakindir :teytey: insallah gelir bugun yarin kizimm

cnm allah hayırlı ewlat etsın

kizlar benim nisan gldi ebele randevum vardi gitim tatilde az sonra yine gidicem bakalim ne dicek nisan geldiya dugun yakindir :teytey: insallah gelir bugun yarin kizimm

çook sevindim canm, inşaAllah suni sancıya falan gerek kalmadan hayırla doğar kızın...opuyorumnanaktan hihoyyyt
darısı başıma ve tüm bekleyenlere inşaAllah... :Saruboceq:

merhaba kızlaaarrrr
uzun zamandır giremiyorum klübe ...sonra da malum doğum ,bebek derkennn, nihayet bebeğim dünyaya geldi çok şeker bir kızım var.biraz uykusuz ve gazlı ama olacak o kadar...geceleri keyifle kalkıyorum onu uykulu gözlerle bile izlemek çok keyifli...
epidural sezeryanla doğum yaptım çok kolay geçti.ilk gün gece çok ağrım oldu ..ama o anı yaşamak çok keyifliydi eşimde benimle birlikte doğuma girdi,bana müthiş güç verdi .bebeğimizi eşimin kucağına verdiler doğardaoğmaz hem titriyor hem ağlıyordu...(tabi bende) o an herşeye değerdi ....
Allah bu güzel duyguyu olmayanlara da nasip etsin.yeni annaelere babalara hayırlı olsun bekleyenleri de kısa zaman da kurtarsın..

Hadi hayirlisi melekcim kizin yolda

Kizlar dogum hikayemi yazdim topigebayanssulusmile

Havvacim canim gözün aydin esrani almissin kollarina Allah anali babali büyütsün canim
10 gündür giremedim bilgisayar bozuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…