Selam kızlar ben de oğlumu aldım 9 ay 9 gün sonra. 17 Şubat 14:30 da 3900 gr 54 cm epidural sezeryanla doğdu oğlum. Normal giderken kalp düzensizliğinden sezeryana alındık ama ikimiz de iyiyiz. Ben de doğumdan 2 saat sonra kalktım ayağa bi daha da yatmadım ağrım sızım da yok çok şükür. Allah sizlere de hemen kavuşmayı nasip etsin. Aslında Perşembe sabahtan beri evdeyiz ancak vakit bulamadığım için giremedim bir türlü. Ev kalabalık malum gelen giden, oğlanla savaş ancak fırsat buldum :)
Bekleyenlere de sağlıkla kavuşmalarını diliyorum
sancıları nasıl hissedorsun? yürürken çişin gelmiş gibi sızı mı wuruyor? bana öyle oluyor
zeynep kiz dogumlar azaldi da ben kaldim vala 40.1 bugun ne tik yok canim sikiliyo bugun cokmafoldumben benim kizim ne keci inati bisimis vala yatamiyorum belimin agrisindan kasigimin ama dogum yapicak kadarda sanci yok nisan yok su yok dusunuyorum bi doktora gideyim ama oda bana 25 subat sabah gel bebek dogmamis sa demisti suni sanciya
mrb arkadaşlar bende allah kısmet ederse şubat annesı olucam ama daha tık yok bekliyoruz bakalım normal istiyorum ama bakalım artık olursa
slm kızlar benimde kızım dogdu..normal dogum diye gittim hastaneye suyum geldi.ama sancı yok suni sancı verdiler 7saat sancı cektim ama 2cm acılma oldu mecburen sezaryan oldum normal cok istiyodum ama olmadı..kızm saglıklı ya herseye deger..korkutmak istemem ama su suni sancı olayı cok berbat bişi Allahım kimseyi mecbur bırakmasın..yeni anne olanlarıda terik ediyorum Allah analı babalı büyütsünn
Kızlar biz evdeyiz çok şükür. geçmişi okuyamadım. Cası kızım izin vermiyo. Sezeryan olmak zorunda kaldım. kalp atışları riskli çıktığı için. En kısa zamanda doğum öykümü yazmak istiyorum. güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 3610 gr vr 51 cm ağırlığında çok güzel bir kızım var. Gerçekten muhteşem bir duuyguymuş...
kizlar benim nisan gldi ebele randevum vardi gitim tatilde az sonra yine gidicem bakalim ne dicek nisan geldiya dugun yakindir :teytey: insallah gelir bugun yarin kizimm
kizlar benim nisan gldi ebele randevum vardi gitim tatilde az sonra yine gidicem bakalim ne dicek nisan geldiya dugun yakindir :teytey: insallah gelir bugun yarin kizimm