kızlar ben 22 şubatı beklerken oğluma kavuşmak için, oğlum bize 14 şubatta gelerek hediye verdi..
çok güzel bir duygu gerçekten.. allahım isteyen herkese versin.. bekleyen arkadaşlar en kısa zamanda kavuşursunuz inş siz de bebişlerinize..
bebeğim büyüme hızı yavaşlamış bir de suyu azalacak gibi görünüyor dedi doktor -tatlicadiarzu- (o ne demekse)
endişelerim bu yüzden. günün geçmesi gerçekten çok sıkıntı veriyor böyle olacağını tahmin etmezdim başıma gelmedikçe
aklıma her türlü şey geliyor. şimdi de ölecekmişim gibi son günümü yaşıyormuşum gibi hissediyorum.
mantığım kalmadı, öyle saçma şeyler yapıyorum ki eminim sonra çok güleceğim. sürekli ağlıyorum. bir de ben ilk bebeğimi kaybedince ağır bir depresyon yaşadım onun etkisi var galiba, bu beklemeler bana o günleri hatırlatıyor...
bebeğimin odasını her gördüğümde kötü oluyorum
39. haftaya kadar umutla ve ruh sağlığıyla bekliyordum ama yavaş yavaş ruh sağlığımı kaybediyorum senağlama
Selam kızlar ben de oğlumu aldım 9 ay 9 gün sonra. 17 Şubat 14:30 da 3900 gr 54 cm epidural sezeryanla doğdu oğlum. Normal giderken kalp düzensizliğinden sezeryana alındık ama ikimiz de iyiyiz. Ben de doğumdan 2 saat sonra kalktım ayağa bi daha da yatmadım ağrım sızım da yok çok şükür. Allah sizlere de hemen kavuşmayı nasip etsin. Aslında Perşembe sabahtan beri evdeyiz ancak vakit bulamadığım için giremedim bir türlü. Ev kalabalık malum gelen giden, oğlanla savaş ancak fırsat buldum :)
Bekleyenlere de sağlıkla kavuşmalarını diliyorum