2010 Şubat Anneleri

Valla bilmem kurcalandım ya ondandır. Ben oğlumda nişan görmedim direkt düğün olayına girdim valla. Gece bi sancım tuttu gittik 8 cm açılmış dedi doktor 2 saat içinde doğurdum doğum da bu muymuş dedim. Tam 38 haftalık doğum yaptım. Şimdi 40'ı bitiriyoruz salı günü henüz bişey yok ama şu var ki insan bekledikçe stres oluyormuş. İnşallah sağlıkla biter gider. Bu defa hem çok büyüdüm şiştim hem de psikolojik olarak çöktüm niyeyse. Bakalım. Senin ilk doğum di mi hiç çatı kontrolü falan yaptı mı

kızlar az kaldı rahat olmaya çalışın strese sokmayın kendinizi.
yüksek moral ve enerji ile dahada güzel karşılarsınız bebişlerinizi.
dualarımız sizlerle...

kızlar ben 22 şubatı beklerken oğluma kavuşmak için, oğlum bize 14 şubatta gelerek hediye verdi..
çok güzel bir duygu gerçekten.. allahım isteyen herkese versin.. bekleyen arkadaşlar en kısa zamanda kavuşursunuz inş siz de bebişlerinize..

akpak bir haftadır sizi takip ediyorum bende kısmetse mart annesi olacağım. bence kendini gereksiz yere strese sokuyorsun. birkaç kişi kalmanızın nedeni sizden öncekilerin sezeryan yapmış olması benim cevremde normal doğum yapmış olanların coğu 40+ da doğum yapmış. istersen 2010 ocak veya daha önceki aylarda normal doğum yapmışlara bak. Bu birazcıkta yapı ile alakalı. bence kendini hiç strese sokma bebekte her hangibir sıkıntı yoksa suni sancıyı falan boş ver birkaç gün daha bekle

iyi geceler kizlar akpak cnm sonuna geldik allaha sukur 40 doldurduk gelicek bebekler orda kalcak diller ya az kaldi bak bende ne durumdayim inan sikintidan aylemin yaninda durasim yok esim uzakta dort gozle kizimi bekliyorum hersey uzerime geliyomus gibi hisediyorum 2 gecedir uyukum bile kaciyo ama sabir diyorum yuzduk yuzduk yolun sonuna geldik allah bizle olsun yavrularimizla hepimizin

bebeğim büyüme hızı yavaşlamış bir de suyu azalacak gibi görünüyor dedi doktor -tatlicadiarzu- (o ne demekse)
endişelerim bu yüzden. günün geçmesi gerçekten çok sıkıntı veriyor böyle olacağını tahmin etmezdim başıma gelmedikçe
aklıma her türlü şey geliyor. şimdi de ölecekmişim gibi son günümü yaşıyormuşum gibi hissediyorum.
mantığım kalmadı, öyle saçma şeyler yapıyorum ki eminim sonra çok güleceğim. sürekli ağlıyorum. bir de ben ilk bebeğimi kaybedince ağır bir depresyon yaşadım onun etkisi var galiba, bu beklemeler bana o günleri hatırlatıyor...
bebeğimin odasını her gördüğümde kötü oluyorum
39. haftaya kadar umutla ve ruh sağlığıyla bekliyordum ama yavaş yavaş ruh sağlığımı kaybediyorum senağlama

canım ben ocak annesiyim
doğuma gitmeden ben de senin gibi hissettim ama geçici sakın üzme kendini ve bebişini normal bekliyorsun galiba çok doğru bi karar ben de normal doğurdum ve çok kolay toparlandım ne ağrı ne sızı var dikşlerim de iyileşti
sana tavsiyem moralinni bozma ve yenidoğan bakımını araştır kadir tğcunun röportajını dinle yenidoğan bakımıyla ilgili ve bebeğine emzik vermek istiyorsan hastanede emzirdikten sonra ver ki alışsın

oy ne güzel bi hediye olmuş.alah analı babalı büyütsün.

akpak canım hiç stres yapma bak sakin ol.sizleri sürekli girip çıkıp takip ediyorum ne yaptı meleksen ve akpak diye.moralini yüksek tut.bilmiyorum ama içimden hep keşke sezeryan olsaydın diyorum.evet normali daha iyi ama ne bileyim ilk yaşadıklarından sonra valla tebrik edirim normal istiyorsun.ben yerinde olsaydım çok beklemeden sezeryan isterdim.az kaldı annesine kavuşmak için.melegini bugün yarın alacaksın kollarına.o güzel günleri düşünün canlarım sizeri çok seviyorum sabır sabır..moral moral..bak kızalrınızında moralini bozmayın çocugunuzu içerde strese sokmayın...

gunaydin kizlar nasilsinizzz bugun son gunumuz allah yardimcimiz olsun akpak cnm 40 hafta dolduya korkma sen yarin suniye bende persembe suniye napalim bebeklerimiz saglikli olsunda daha 3 gun beklerim sonra insallah bir omur bzimle olcaklar kotu seyler dusunme cnm gece kizim bi heycanli gibi bi hareketler bi kipirtilar ay guldum durdum ona

sağolun kızlar destek oluyorsunuz a.s.
bugün annem geliyor, sık giremeyebilirim merak etmeyin beni. ben iyiyim sancı mancı hiçbişey yok -tatlicadiarzu-
suni sancıdan korkuyorum. belki doktorumu arayıp birkaçgün daha beklesek mi diye sorabilirim, dayanamayıp "aman suni muni kurtulayım artık" da diyebilirim. duygularım karışık.
ama yine de moralim düne göre daha iyi çünkü eğer istersem bebğime yarın kavuşacağım :1rolleyes: bebişimi zorlamak da istemiyorum ama neyse
gece çok zor uyudum ama sabaha doğru güzel uyumuşum dinlendim, uykusuzluk da stres ediyor insanı.
hoyacornosa yenidoğan bakımını öğren demişsin. zor mu ki? annem var ya ben hiç bakmadım öyle şeylere ne de olsa annem bilir diye -tatlicadiarzu-
neyse bugün fırsat bulursam bakayım sağol tavsiyen için

eskilerin bakımı farklı canım mesela bebeğin eli soğuk olunca kat kat giydirşirdi kaynanam ama yanlış
vücut sıcak olunca açık yerler klima görevi görüyor terlememek için
doktor sadece yelek giydir kundaklama deikçe kqy6nanam sarmaya kalktı
mesela bebeğin kakası yıkanması olsun araştır iyi olur kadir tuğcuyu dinlemutlaka

akpak cnm naber nasilsin bugunde gelmicek bizim kiler bel agrisi falan bos vala keylerini beklicez prenseslerin guzelim insallah yarin suniye gidersen hemencecik bebeyini kucagina alirsin allahin iznile

SELAM KIZLAR 40 HAFTAYI BİTİRMİŞSİNİZ WE HALA GELMEMİŞ MELEKLERİNİZ BEN MART ANNESİYİM WE BU HAFTA BEKLİYORUM GELİR DİYE AMA SİZİ GÖRÜNCE KARAMSARLIĞA KAPILDIIIM YA BENİMKİDE ANNE SEN DAHA ÇOK BEKLERSİN BEN 3 HAFTA DAHA BURDAYIM DİORSAmafoldumben allah kolaylık wersin

sancıları nasıl hissedorsun? yürürken çişin gelmiş gibi sızı mı wuruyor? bana öyle oluyor

Selam kızlar ben de oğlumu aldım 9 ay 9 gün sonra. 17 Şubat 14:30 da 3900 gr 54 cm epidural sezeryanla doğdu oğlum. Normal giderken kalp düzensizliğinden sezeryana alındık ama ikimiz de iyiyiz. Ben de doğumdan 2 saat sonra kalktım ayağa bi daha da yatmadım ağrım sızım da yok çok şükür. Allah sizlere de hemen kavuşmayı nasip etsin. Aslında Perşembe sabahtan beri evdeyiz ancak vakit bulamadığım için giremedim bir türlü. Ev kalabalık malum gelen giden, oğlanla savaş ancak fırsat buldum :)

Bekleyenlere de sağlıkla kavuşmalarını diliyorum

SRPP hayırlı olsun kıs maşallah ...nerede doğurdun ....bende cuma sanırım epudral sezeryan olcam ...çok korkuyom çok stres yaptım ya ...zaten normalde korkağımdır....başağrısı falan yaşamadın dimi en çok ta ondan korkuyom ben başağrısısnada hiç tahammülüm yok.........................ya bi yandan korkuyom bi yandan yeter bu eziyet diyorum geceleri hiç uyuyamıyorum hemde hiç ağırlıktan yürüyemez oldum ayak parmaklarım kaşınmaktan hep yara.....Allah hepimizi korusun ve tez zamanda hayırlısıyla kurtarsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…