2010 Şubat Anneleri

Adım Seda.Sana özelden yazmıştım tel.numaramın yanına ama önemli değil, ha kızım ha ben.

Son düzenleme:
Evet mutlaka ekle.Berkin'in odasını gezelim biz de.Ayrıca Berkin'in anlamı çok güzelmiş.Adı gibi olsun inşallah.Oğlum olursa bir gün ben de düşünebilirim.

İnşallah canım adı gibi olur. Kız olsaydı Berin istiyordum babası da istersen Berkin olsun o zaman dedi:)
Ne kadar heyecanlanıyoruz onlara bir çorap alınca bile odalarıyla eşyalarıyla uğraşmak ne kadar zevkli:asigim:

havva uyumaya gitti galiba...Benim de uykum gelsin artık lütfen.Oturdukça da karnım acıkıyor.

Ya kızlar ben bebişime çok fazla bi şey almadım. Doğduktan sonra alırım dedim. Babamız da frenledi beni alma fazla diye. Şimdi resimleri gördükçe özendim yaaa

Seda ikinci tekini yapıyorum bitirmek üzereyim. Şu converse patik var ya onlardan yapıyorum. Lacivert yapmıştım bir çift resmi profilimde vardı şimdi açık mavisini yapıyorum.

Havva ben de giysi fazla almadım canım. Hatta öyle pantolonmuş dış giysilermiş hiç yoktu. Çok özendim de geçen hafta bir tane pantolon aldım. Sonra gider alırız canım ya sanki dışarı mı çıkmıcaz. Sürekli bişeyler görcez özencez. Bunları giydirmek nasip olsun inşallah.

Aman Havvacım ne kadar alsak gözümüz mü doyacak sanki sonra yine alcaz. Hem ben korkuyorum ne kadar hızlı büyüyecekleri belli olmuyor ilk aylar. Kimi 40 günde 3-6 aylıklara geçiyormuş. Hangi bedeni hangi mevsimlik alacağımı düşünüp duruyorum birşey alırken. Çıkarız hem gezdiriz hem giydiririz onları yawkaydirigubbakcemile3

iyi geceler kizlar nasilsiniz hulen kavusmus demek prensesine allah saglik versin insallah bizde en kisa zamanda kavusuruz kizlar beklemek cok sikiyo ya misafir vardi nete giremedim iyim srrp cnm kizim az korkutu sadece saol dusundugun icin

Aayy evet valla haklısın canım. Moral oldu şimdi bana
meleksen canım nasılsın..Rahatsızlanmışsın galiba

Aman Havvacım ne kadar alsak gözümüz mü doyacak sanki sonra yine alcaz. Hem ben korkuyorum ne kadar hızlı büyüyecekleri belli olmuyor ilk aylar. Kimi 40 günde 3-6 aylıklara geçiyormuş. Hangi bedeni hangi mevsimlik alacağımı düşünüp duruyorum birşey alırken. Çıkarız hem gezdiriz hem giydiririz onları yawkaydirigubbakcemile3

slm kızlar
valla biz bugün 10 günlüğüz ve ayaklı tulumlarımız küçük geliyo
çok almayın

ay ben cok aldim ya gisi haya artik 1 yas 2 yasa gectim :kedi: ama londrada gordugumu turkiyede goremem diye napim gidirmediklerimi saklarim bidahakine insallah

Kızlar benimkileri de ben almadım.ınanır mısınız sayılıdır benim aldıklarım.Annem ve örgücü teyzem sağolsun.Örgülerin hepsi onlara ait.Ben bi tane elbise örebildim kızıma.Ama hep hediye geldi.5 tane teyze var bende,yaşlarımız yakın arkadaş gibi, bir de hevesli ve marifetli bir annem.Yani durum böyle benim kız etraftan yana şanslı galiba biraz.Ben genelde süslerini hazırlayabildim o da bebek şekerini yapamadım içimde kaldı.

Camdankalp maşallah bebişine. Ben küçülenleri kardeşime vereceğim. O da bebiş bekliyo 2,5 aylık. ınşallah temiz kullanır kızım :)

Selam Gülşahçım. Napıyo bakalım güzel kızın.
Valla Havva bak canlı örnek geldisengözlerimebaksanab

vala dogurmus bizle hamiledi bi biz kaldik ya mafoldumben depresyondayim dogramadim sikildim sanci bekliyorum ama sen daha tik bile yoksun

X