2010 Şubat Anneleri

hııı evet izmirdeki canım ...yok ya ben büyük ihtimalle aydında NYSA da doğum yapcam ...çınarlı dediğin gibi yılbaşından sora uuu ...bide öğlen aradım bunu sormak için bi sekreter çıktı Allahım uyuzmu uyuz bi ilgisiz bi alakasız...içimden dedeimki personel işallah öle deildir işallah......

Fiyat mı konuştun canım öğrenebildin mi?

Fiyat mı konuştun canım öğrenebildin mi?

evet canım sadece sordum......sadece hastane ücreti 1.300 tl doktorla ayrı anlaşcan yani muyene olcan dedi...devlet memuruyum dedim devletin doktorları ayrı dedi tabi onlar ne kadar alcak konuşmadım....yalnız ocaktan sora fiyatlar artacak dedi....ayrıyeten bunlar ekstrasız sadece hastane fiyatı

evet canım sadece sordum......sadece hastane ücreti 1.300 tl doktorla ayrı anlaşcan yani muyene olcan dedi...devlet memuruyum dedim devletin doktorları ayrı dedi tabi onlar ne kadar alcak konuşmadım....yalnız ocaktan sora fiyatlar artacak dedi....ayrıyeten bunlar ekstrasız sadece hastane fiyatı

heralde doktorun alcagı parayla 2,500 tl yı bulur bu neymıs boyle yahu?

kızlar ya hastane danısmasındakıler konusabılıyomu oyle fıyat konusunda oyle bısey varsa bende soruyum napcaz bız yaaa cok pahalancak masraflar

SSK anlaşması olmayan hastaneler pahalı maalesef. Bu akşam doktoruma sorucam ben de ne istiyormuş öğrenelim bakalım. Doktorumdan çok memnunum ama doktora 1500 hastaneye doktora 1500 veremem. Sokakta toplamıyoz parayı yaa. Akşama bi konuşucam doktorumla da sonra SSK anlaşmalı hastane arıcam gerekirse o hastanelerin kendi doktoruna gidicem artık. Of valla ne yapacağımızı şaşırdık.

Canım normal sezeryan falan ayrımı yok muymuş? Bi de ekstrasız derken ne dahil değil?

Son düzenleme:
haklısın canım ya cok pahalı 3000 tl akannehir ya ben sezeryanla normal dogum fıyatları farklı dıye bılıyorum orda nasıl bılmıyorum amafisfisfis

anacım millet ne doktora gidio ne kontrole gidio vakti gelince önüne gelen hastaneye gidip doğruyo beee
nedir bu çektiğimiz bizim

SSK anlaşması olmayan hastaneler pahalı maalesef. Bu akşam doktoruma sorucam ben de ne istiyormuş öğrenelim bakalım. Doktorumdan çok memnunum ama doktora 1500 hastaneye 1500 veremem. Sokakta toplamıyoz parayı yaa. Akşama bi konuşucam doktorumla da sonra SSK anlaşmalı hastane arıcam gerekirse o hastanelerin kendi doktoruna gidicem artık. Of valla ne yapacağımızı şaşırdık.

Canım normal sezeryan falan ayrımı yok muymuş? Bi de ekstrasız derken ne dahil değil?

normali 1.200 sezeryan 1.300 epudralli fiyat ekstrada özel oda deniz gören oda tek kişilik oda ...kordon kanı aldırcaksan ek fiyat

anacım millet ne doktora gidio ne kontrole gidio vakti gelince önüne gelen hastaneye gidip doğruyo beee
nedir bu çektiğimiz bizim

Ha valla kız sancı tuttu mu nereye yetişirse :teytey:
Doktor yüzü görmeden kendi kendine doğuranlar da var o ayrı bizim her şeyimiz dert.

geldim kızlar uzandım soluma evde şekerli ne varsa yedim
süt içtim oynadı zilli oyun istedi canı heralde
ama benide çok korkuttu valla

normali 1.200 sezeryan 1.300 epudralli fiyat ekstrada özel oda deniz gören oda tek kişilik oda ...kordon kanı aldırcaksan ek fiyat

Doğum için o kadar ara ver bi de oda için ayrı mı para veriliyormuş yuh yani:umursamaz:

ıyıymıs valla sec secebılırsen o neymıs oyle hastaneye bak denız goren falan kaydirigubbakcemile3

sakındıkça bi halt çıkıyo galiba
pimpirik yapmamak lazım ben çok pimpirikliyim patronum bile dio sadece sen doğurmucan millet 11 tane doğuruyo hastaneye bile itmiyo dio :ecrin_bebek:

hııı bide kan uyuşmazlığı falan varsa bi kaç bişi daha dedide unuttum..........ektralar bunlar

noliy kim dogurmus... :eek:
bu arada ocaktan bı kısı daha dogurmus dun ama o 38. haftada dogurmus normal zamanda yanı :emir_bebek:

geldim kızlar uzandım soluma evde şekerli ne varsa yedim
süt içtim oynadı zilli oyun istedi canı heralde
ama benide çok korkuttu valla

ben demedımmı sana keyıf yapıyodur dıye sana oyun yapmıs bak cadı hadı gozun aydın canım kaydirigubbakcemile2

maşallah ocak annelerine ayy onlar doğurdukça bana geliyolarr heyecanlanıyom zeynooo

Doğum için o kadar ara ver bi de oda için ayrı mı para veriliyormuş yuh yani:umursamaz:

malesef anacım böle .................ben Aydın nisada olcam büyük ihtimal benikide 1000 yada 1500 mal olucak büyük ihtimal

plaj ben devlette doğum yapıcam nasipse ondan doğum üsretlerini hiç bilmiyorum
özel odada kalmak istiorum ondan fark alırlarmı onu öğrenmem gerek doktorumdan

X