2010 Şubat Anneleri

aryaa, Beris, maviyeshill, reptilia, sumifer

herkese günaydın...
canım çok sıkkın arkadaşlar... sabah dr kontrolm vardı fakat hava muhalafeti sebebiyle gidemedim..
düşünsenize çok kar yağıyor ve ben kontrole gidemedim..allahtan bi sıkıntım yok sancı vs..
doğum yapacak olsam ne olacak..
çok canım sıkkın çok..

sanada günaydın canım
sıkma canını her işte bir hayır vardır.bende dün gittim doktora doktor sadece nst ye bağladı muayene etmedi haftaya pazrtesi son kntrolümüzü yapıcak bebeğimin kilosunu acayip merak ediyorum bende

maviyeshill,ben de temizlik yapana kadar hiç rahat değildim anlıyorum seni.Ben evi bile süpüremiyorum aylardır.Denediğim anlarda akşam sancıdan kıvranıyordum onun için bırakalı çok oldu.Artık eve gelenlerden medet umar olduk iş yapsın diye.Ama az daha sabret yorma kendini.Yakında kendi işimizi görmeye başlayacağız yine Allah'ın izniyle.

benim kız o :) ama bende herhangi bir olay olmuyor, duruyorum bir anda boyle kederleniyorum hafif goızyasları pıtırdıyor sonrası duruyorum hic bir sey olmamıs gibi devam ediyorum, aptala dondum yani :) noldugunu anlamadım mutlaka hormonaldir tabi de, son haftalara ozgu bir sey mi onu merak etmiştim, bi tek ben olmadığımı bilmek guzel... şekerim bu arada artık iş yapma ama, ben sana diyeyim benim kız kardeşim acayip titizdi, yegenim 2 yasına geldi simdi, o dugdugundan beri titizlige vakit bile kalmadı :KK70: gecer bunlar gecer, bırak kayınvaliden yapsın, yardım etmek isteyenin varsa ne ala onlara da yardımcı olabildiklerini hissettirmiş olursun sevinirler, ben bugun pazar alışverişimi yaptırıcam mesela :KK70:

günaydın kızlar
zehracım gözün aydın ALLAH hayırlı evlat eylesin
reyhancım gelen kan doğumun başladığını gösterirmiş rabbim bir avazda kolaylıkla doğurmanı nasip etsin dualarımız seninle.rabbim yardımcın olsun

canbahar tatlım geçmişi okuyordum sen nasılsın
neler olmuş buralarda böyle hiç gerek yoktu kalp kırılmasına pınarcım boşver canım

ya kızlar dünden beri zor yürüyorum çatı denen yer felaket ağrıyor dün gece kasılmalarımdan miyom sancımdan zor bir gece geçirdim neyseki az kaldı anne olmak kolay değilmiş sağlıkla doğsunda yavrularımız çektiğimiz sıkıntılara değer

ya şimdi unuttum kim olduğunu durmadan ağlamaklı oluyormuş.bu durum bendede var hatta ben durmadan ağlıyorum temizlik için teyzem yengem gelicekti teyzem bahanesini sundu gelmiyor yengemde bronşit olmuş ALLAHtan kayınvalidemler gelicek sıkılma yaparız dedi.ama bende temizlik takıntısı var herkesin temizliğine güvenemiyorum sabah oturarak 2 tane halı yıkadım makineyle bu halimle ağlaya ağlaya birşeyler yapmaya çalışıyorum bunalıma girdim valla

amaannn bende iç kararttım valla:)))

Canım bende senin gibiyim evi annem temizliyor ama kalkıp kendim yapmak istiyorum sakın iş yapma bak son haftalarımız.Allah korusun bu kadar sabrettik biraz dahasabredelim.çatı ağrısı bendede var penguen gibi yürüyorum.

hahahah penguen gibi valla tam teşhis koydun aynen öyle güldürdün beni

haklısın canım sabretmek lazım ama huylu huyundan vazgeçemiyor işte yapıyorum sonra pişmanlık duyuyorum sonrada ödüm patlıyor bebeğim ya oynamazsa diye yatıp hareketlerini dinliyorum biraz dinlenip başka iş yapıyorum ama çookk huzursuzum hep ağlamaklı pozisyonundayım.ahh annem olsaydı beni bu durumda bırakırmıydı sıkışınca arayacağım kimse yokmuş etrafımda bunu gördüm çıkar dünyası millet çıkarı için kuyruğumda dolanır normalde ama işim düşünce kimse yok aslında gözüm açıldı enayi pervin olmayacağım bundan sonra ayyy yine girdim bunalıma:sinifsinif:

günaydın kızlar
zehracım gözün aydın ALLAH hayırlı evlat eylesin
reyhancım gelen kan doğumun başladığını gösterirmiş rabbim bir avazda kolaylıkla doğurmanı nasip etsin dualarımız seninle.rabbim yardımcın olsun

canbahar tatlım geçmişi okuyordum sen nasılsın
neler olmuş buralarda böyle hiç gerek yoktu kalp kırılmasına pınarcım boşver canım

ya kızlar dünden beri zor yürüyorum çatı denen yer felaket ağrıyor dün gece kasılmalarımdan miyom sancımdan zor bir gece geçirdim neyseki az kaldı anne olmak kolay değilmiş sağlıkla doğsunda yavrularımız çektiğimiz sıkıntılara değer

ya şimdi unuttum kim olduğunu durmadan ağlamaklı oluyormuş.bu durum bendede var hatta ben durmadan ağlıyorum temizlik için teyzem yengem gelicekti teyzem bahanesini sundu gelmiyor yengemde bronşit olmuş ALLAHtan kayınvalidemler gelicek sıkılma yaparız dedi.ama bende temizlik takıntısı var herkesin temizliğine güvenemiyorum sabah oturarak 2 tane halı yıkadım makineyle bu halimle ağlaya ağlaya birşeyler yapmaya çalışıyorum bunalıma girdim valla

amaannn bende iç kararttım valla:)))

şunun şurasında ne kaldı doğuma :eek:klava:
halı yıkamak senin işin değil artık.hem ayakta kalıyorsun hem eğiliyorsun yapma böyle şeyler. bak kayınvaliden gelecekmiş.yavaş yavaş yapılır.biliyorsun hamilelere stres hiç iyi değil kendini riske atıyorsun.

maşallah allah hepinizi korusun analı babalı büyüsün bebişin... :nazar:

Ayşegül maaşallah sana da Defne' ye de canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Resimlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

Papatyacım canım Allah analı babalı büyütsün. Maşallah yavruna...Sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah...

Canım adet ağrısı gibi olanlar doğum sancısıymış demişti Zeynep

Kızlaaaaar bu arada Eliferdi doğum yapmış bu sabah. Sezeryan olmuş. Daha günü vardı ama... Ayrıntıları gelince öğreniriz inşallah..

canım masallah allahım analı babalı buyutsun ıns

canım Allah seninle olsun sakın korkma panik yapma iyi düşün iyi olsun bende epidural oldum çok memnunun sakın iğne yapılırken kıpırdama
sağsağlim kavuşursun inş. kuzuna

canım çok sevindim almışsın kızını kollarına ohh
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
ohh maşallah emmeside iyiymiş bide bide bizim kız emse zilli

ayy canım çok sevindim hemen msj atimm

Maşallah barekallah tüm bebişlerimize..opuyorumnanaktan

Eliferdi de doğum yapmış he..opuyorumnanaktanİnşallah bi problemle karşılaşmadan hayırlsıyla almıştır bebişini kucağına...

canım benim maşallah sanada kızınada.bizim doğum tarihimizde belli oldu.sizin tarihinizi çaldık 5 şubat.darısı başımıza inşallah sağsalim.

dualarımız seninle canım.allah yardımcın olsun.güzel haberlerini bekliyoruz.

zehracım nerdesin sennn.nişanın gelmiş geliyor isimsiz kahraman desene.hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.

kızlar selam... esımle carsıya cıktık baya dolandık fazla yurudum sanırım kasıldım kaldım sımdıde sıze bı bakıyım dedım dunden bugune neler olmus ya kaydirigubbakcemile2

melekcım cok cagırdın kızını oda yola cıktı heralde saglıkla kavusursun ıns ozge bebege.

ayyy dun cok sancısı war demıstın dogum yapmıs demek cok sevındım ya resım cekebılırsen beklıyoruz pınarcım kaydirigubbakcemile2

yarın buyuk gun desene bu gece uyku tutmaz senı... saglıkla gelsın minişin...

aysegulcum defnenın resımlerını gordum cok tatlı masallah ıkı melek annesı oldun yanı :lepi:
Allah saglıklı uzun omurler versın kızlarına cok opuyorum sızı .

ayyy bı dogum haberı daha ne guzel bı gun kaydirigubbakcemile2

saglıklı kolay bı dogum olur ıns dualarımız senınle...

bu arada bılgen alıntı yaptım ama olmadı sanırım hangı esra dogurdu? escoş mu voles mi???

canlarım çook teşekkür ederim.ayy defnenein odasından pek çıkamıyorum.malum havalarda iyi degil.ama.bugün çok güzel güneş var.zeynoda babasıyla gezmeye gitti.ben küçük hanımla kalınca sizleri merak ediip duruyordum.merak ediyorum ilk şubat anası kim oldu...bizlere nasip olmadıguclubacismile
biz iyiz herşey yolunda çok şükür.defne bi emiyo.gören kıtlıktan çıkmış sanır.tabi feci acıyo gögüslerim.aman emsindee....ee haber verin bana şimdi..

benim kız o :) ama bende herhangi bir olay olmuyor, duruyorum bir anda boyle kederleniyorum hafif goızyasları pıtırdıyor sonrası duruyorum hic bir sey olmamıs gibi devam ediyorum, aptala dondum yani :) noldugunu anlamadım mutlaka hormonaldir tabi de, son haftalara ozgu bir sey mi onu merak etmiştim, bi tek ben olmadığımı bilmek guzel... şekerim bu arada artık iş yapma ama, ben sana diyeyim benim kız kardeşim acayip titizdi, yegenim 2 yasına geldi simdi, o dugdugundan beri titizlige vakit bile kalmadı :KK70: gecer bunlar gecer, bırak kayınvaliden yapsın, yardım etmek isteyenin varsa ne ala onlara da yardımcı olabildiklerini hissettirmiş olursun sevinirler, ben bugun pazar alışverişimi yaptırıcam mesela :KK70:

kız senmiydin o :)) yok yalnız değilsin tatlım. ne yapıyım elimde değil bende biraz ablana benzesem iyi olucak kadın tutuyorum işini beğenmiyorum arkasından kendim yapıyorum şimdi kayınvalidemin işinede fazla güvenmediğim için ne yaparsam yaptım ameliyatlı yapamam diyorum doğumdan sonra yardımcı kadınımda gelicek ben iyice sinir hastası olucam kalkıp yapamıcam diye.güvendklerim sağolsun sırtını döndü.
valla ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok kötü bişeymiş.bu aradaiyi yönünden bakarsak bende belki bu hastalıktan kurtulurum kaydirigubbakcemilerahat ederim biraz

Günaydınlar herkeseeeee..Umarım herkes iyidir...Güzel ve bol bebişli bir gün olsun inşallah...
Reyhancım inşallah kavuşursun bebişine sağlıkla...biizi habersiz bırakma..
DuygusuzDuygu ve Ebruli den benim de haberim yok. ınşallah güzel haberlerle gelirler.
Ayşegülcüm maşallah Defne hanıma. Allah nazardan saklasın. Darısı Fato'nun bebişne...Bu arada normal doğumla doğuran ilk şubat annesi Zehra oldu...

şunun şurasında ne kaldı doğuma :eek:klava:
halı yıkamak senin işin değil artık.hem ayakta kalıyorsun hem eğiliyorsun yapma böyle şeyler. bak kayınvaliden gelecekmiş.yavaş yavaş yapılır.biliyorsun hamilelere stres hiç iyi değil kendini riske atıyorsun.

tamam canım gösterme oklavayıkaydirigubbakcemile3
haklısın yapmamam lazım yatayım bende biraz.

ayşegül hoşgeldin canım defne hanım nasıl?

ahh ahhh.. akçağlayan toki konutlarındayız canım.. hemde en yukarı da

öyle canım yaa ne yapalım..

CNM orayı bilmiyorum bursalı değilim ama tokiler hep yukarıda evet.sıkma canını ki bugün doğurma.dua et otur evde cnm.birkaçgün daha sabredebilsek iyi olucak şu havalar düzelir o zamana.ben osmangazideyim yaseminparkta burdada çok yağıyor kar.

hahahah penguen gibi valla tam teşhis koydun aynen öyle güldürdün beni

haklısın canım sabretmek lazım ama huylu huyundan vazgeçemiyor işte yapıyorum sonra pişmanlık duyuyorum sonrada ödüm patlıyor bebeğim ya oynamazsa diye yatıp hareketlerini dinliyorum biraz dinlenip başka iş yapıyorum ama çookk huzursuzum hep ağlamaklı pozisyonundayım.ahh annem olsaydı beni bu durumda bırakırmıydı sıkışınca arayacağım kimse yokmuş etrafımda bunu gördüm çıkar dünyası millet çıkarı için kuyruğumda dolanır normalde ama işim düşünce kimse yok aslında gözüm açıldı enayi pervin olmayacağım bundan sonra ayyy yine girdim bunalıma:sinifsinif:

cnm geçen gün penguenlerin belgeselini izledimde yumurtalarını taşıyorlardı aynı benim gibi yürüyorlardıkaydirigubbakcemile3 ordan geldi aklıma.cnm biz çok hassas olduk galiba bende senin gibiyim.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.sanki kimse beni anlamıyor gibi geliyor bana benimde ağlamak geliyor içimden.lahusalık dahada zormuş kendimizi frenlememiz lazım.

günaydınlar...

bu arada günaydın herkese, umarım herkes iyidir...

günaydın şekerleropuyorumnanaktan

canlarım çook teşekkür ederim.ayy defnenein odasından pek çıkamıyorum.malum havalarda iyi degil.ama.bugün çok güzel güneş var.zeynoda babasıyla gezmeye gitti.ben küçük hanımla kalınca sizleri merak ediip duruyordum.merak ediyorum ilk şubat anası kim oldu...bizlere nasip olmadıguclubacismile
biz iyiz herşey yolunda çok şükür.defne bi emiyo.gören kıtlıktan çıkmış sanır.tabi feci acıyo gögüslerim.aman emsindee....ee haber verin bana şimdi..

canım ayşegül'üm senden haber almak ne güzel.
bizler iyiyiz gün sayıyoruz işte.
ilk şubat annesi normal doğum yapan zehra oldu dün 15:58'de.
ama sezeryanla pazartesi ilk doğum yapan camdankalp gülşah oldu yanlış hatırlamıyorsam.
maşallah defne yeğenime emsin emsin maşallah diyelim

aman maşallah de cnm:nazar defnemize.hava güneşlimi orda ne güzel.boshayallersmile bizim burası bembeyaz hemde tam son haftalarımızda.istanbuldakilere dahada zor.ben zaten hiç sevmem kışı birde doğumuma denk geldi.

kızlar uykusuz bir gece geçirdim ben biraz uyuyayım öptüm hepinizi hayırlı haberler alırız inşallah bugün sonra görüşürüz

Günaydınlar herkeseeeee..Umarım herkes iyidir...Güzel ve bol bebişli bir gün olsun inşallah...
Reyhancım inşallah kavuşursun bebişine sağlıkla...biizi habersiz bırakma..
DuygusuzDuygu ve Ebruli den benim de haberim yok. İnşallah güzel haberlerle gelirler.
Ayşegülcüm maşallah Defne hanıma. Allah nazardan saklasın. Darısı Fato'nun bebişne...Bu arada normal doğumla doğuran ilk şubat annesi Zehra oldu...

tamam canım gösterme oklavayıkaydirigubbakcemile3
haklısın yapmamam lazım yatayım bende biraz.

ayşegül hoşgeldin canım defne hanım nasıl?

canım ayşegül'üm senden haber almak ne güzel.
bizler iyiyiz gün sayıyoruz işte.
ilk şubat annesi normal doğum yapan zehra oldu dün 15:58'de.
ama sezeryanla pazartesi ilk doğum yapan camdankalp gülşah oldu yanlış hatırlamıyorsam.
maşallah defne yeğenime emsin emsin maşallah diyelim

demek zehra oldu.hımm.allah analı bablı olsun diyelim.gülşah 2 şubat salıydı bildigim kadıryla pazartesimi dogum yaptı.
pınar demek 5 şubat aldın tarihikaydirigubbakcemile3 iyi anacım bize nasip olmadı .ahdi seni artık hatırlar dudurum.o taihlerde.iyi cumya az kaldı ha gayret..
defne iyi şimdi uyuyo.şimdilik emiyo.uyuyo.gaz problemimiz hiç yok çok şükür zeynodada hiç yaşamamıştım.sanırım bundada yaşamayacagım.maşallah.
zeyno kadreşini iyi karşıladı.defne deiyip öpüyo seviyo akşuyo.ama bilemiyorum artık.inşallah problem yaşamam.dün kontrolü vardı defnenin 5 günde 150 gr almış.doktor çok güzel sütün iyi demekki dedi.haliyle sevindim bende.kız 3.072 kilo dogdu.şubatı bekleseydik.3,300 dogardı dedi doktor.o kadar stres yapmıştım.neyseki problem yok.en azından 3 ü geçtimkaydirigubbakcemile3 .

kız senmiydin o :)) yok yalnız değilsin tatlım. ne yapıyım elimde değil bende biraz ablana benzesem iyi olucak kadın tutuyorum işini beğenmiyorum arkasından kendim yapıyorum şimdi kayınvalidemin işinede fazla güvenmediğim için ne yaparsam yaptım ameliyatlı yapamam diyorum doğumdan sonra yardımcı kadınımda gelicek ben iyice sinir hastası olucam kalkıp yapamıcam diye.güvendklerim sağolsun sırtını döndü.
valla ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok kötü bişeymiş.bu aradaiyi yönünden bakarsak bende belki bu hastalıktan kurtulurum kaydirigubbakcemilerahat ederim biraz

Canım çok haklısın ama şimdi sadece kendini değil beeğini de düşüneceksin. Hepimizin içi gidiyo ama yapacak bir şey yok. Üstelik senin sıkıntın bizimkinden kat kat büyük. lütfen kendini yorup da bebeğine ve kendine zarar verme. Allah korusun Sütün azalır falan.
Bİ de gerçekten insanlar zor günlerinde kim dost kim düşman daha iyi anlıyo. İnan ki bebekten önce evimden çıkmayanlar şimdi kapımı çalmıyo. Bebek olduktan sonra da açık aramaya dolacaklar eve. Bunlar dünyanın gerçekleri ne yazık ki...

X