Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aryaa nasılsın???iyi geceler...ben de bi okuyayım geçmişi diye geldim.
Günaydin kizlar
yarim saat önce kanamam oldu artik nisan mi baska biseymi bilmiyorum bi heyecan sardi beni elim ayagim titredi resmen
sancilarda var hastane yolu gözüktü minik kizim gelmeye karar verdi galiba
dua edin bana
aykızz hadi bakalım allah bi nefeste kurtarsın artık zamanı gelmiş demek ki.. hayırlı olsun canım allah kolaylık versin!!Günaydin kizlar
yarim saat önce kanamam oldu artik nisan mi baska biseymi bilmiyorum bi heyecan sardi beni elim ayagim titredi resmen
dua edin bana
sana da hayırlı olsunKızlar bu arada akşam rüyamda fıstık yedim tabire baktım şimdi yakında doğuracaksın yazıyor:)))))))
aryaa benim de doktor kontrolüm var bugunnnn cok heyecanlıyımmmmmmmmm!!mafoldumbengünaydın cnm sen yazdığında çıkmışım şimdi gördüm.
Herkese günaydın kızlar ben ne yazıkki dün dr gidemedim bugüne kaldı aynı stresi bir gün daha yaşıyorum yani ne yazıkki.doğuran varmı?:) akşam birara doğuruyorum sandım sancı nasıl anlamıyorum ki sanki benim cimcimekafasını çıkarmaya çalışır gibi baskı yaptı bıçak batar gibi oldu ama anlıyamadım sancımı.karnımda hep ağrıyor.bakalım bugün Allah nasip ederse gidicez dün akşam olmamıştı bugün hiç olmaz.
HADİ GÜZEL HABERLERLE DOLU BİR GÜN OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq: BUGÜN AÇILIŞ BENDEN.Herkesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aykızz hadi bakalım allah bi nefeste kurtarsın artık zamanı gelmiş demek ki.. hayırlı olsun canım allah kolaylık versin!!
sana da hayırlı olsun
aryaa benim de doktor kontrolüm var bugunnnn cok heyecanlıyımmmmmmmmm!!mafoldumben
herkee slm kızlar
oncelıkle dogum yamıs arkadaslara hayırlı olsun dıyorum
gecmıse bakamıyorum malesef
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
herkese saglıklı dogumlar dılıyorum allaha emanet olun
GÜNAYDIN kızlar...Nasılsınız???
Günaydin kizlar
dua edin bana
Dualarımız seninle canım.Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize.herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
sizi hep takip ettim ama yazma fırsatım olmadı maalesefffff..
bende bugün son doktor kontrolümü oldum.
Allah nasip ederse cuma günü sabah sezeryana giriyorum..
ve çok heyecanlıyım :)
duanızı eksik etmeyin nolurr..
Amin. İnşallah hayırlı haberlerle gel canım, bekliyoruz.günaydın cnm sen yazdığında çıkmışım şimdi gördüm.
Herkese günaydın kızlar ben ne yazıkki dün dr gidemedim bugüne kaldı aynı stresi bir gün daha yaşıyorum yani ne yazıkki.doğuran varmı?:) akşam birara doğuruyorum sandım sancı nasıl anlamıyorum ki sanki benim cimcimekafasını çıkarmaya çalışır gibi baskı yaptı bıçak batar gibi oldu ama anlıyamadım sancımı.karnımda hep ağrıyor.bakalım bugün Allah nasip ederse gidicez dün akşam olmamıştı bugün hiç olmaz.
HADİ GÜZEL HABERLERLE DOLU BİR GÜN OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq: BUGÜN AÇILIŞ BENDEN.Herkesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ya çok heyecanlandım.Bekliyoruz ama insan okuyunca daha bi değişik oluyor.Hadi hayırlısı bakalım.Günaydin kizlar
dua edin bana
aryaa benim de doktor kontrolüm var bugunnnn cok heyecanlıyımmmmmmmmm!!mafoldumben
öncelikle konuyu tekrar edip eskiyi canlandırmak değil amacım ama ben de şahsi fikrimi söyleme gereği duyuyorum -voles denen kız, sumifer denen kız- tabirlerinden ve konusma tarzından son derece rahatsız oldum. buraya girmemizin amacı birşeyler paylaşıp öğrenmek olduğu kadar bu paylaşımların sağlıklı olması için de saygılı ve karşındakine değer veren bir üslupla yapılması bence. burda söylemler yazıya döküldüğü için noktalama işaretleri çoğu zaman kullanılmadığı için bazı şeyler yanlış anlaşılabilir benim de başıma gelmiştir. bunu böyle hepimizi gerecek kadar dallandırıp ortalığı velveleye vermenin ne gereği var. şu son haftalarımızı huzurla geçirelim ve geçirtelim, burdan soğutmayalım birbirimizi lütfen.arkadaslar bırbırımızı kırmaya gerek yok. aramızda eskılerde var yenılerde var. kımısının ılk cocugu kımısının 2. yada 3.cocugu... kımılerımız aylardır burda herseyını paylastı ıyısını kotusunu derdını acısını paylastı kımımız daha yenı yenı aramıza katılıyor...
plaj ozellıkle senın ıcın soylurum ınsanlara yaklasımın ve hıtap tarzın hıc ama hıc hos degıl!
şu voles denen kız
sumifer denen kız
çingeleşmek yada çingeneleştirmek...
bunlar senin deyimlerin. tarzını soylemlerını begenmıyosan bıle bu sekılde hıtap cok kucultucu.tanımıyo olabılırsın,yazdıklarından hoslanmamıs katılmıyo olabılırsın,fıkrıne saygı duyarız ama ınsanlara bu sekılde hıtap edılmez!!!
şahsım adına soylıyım bende senın tarzını cok begendıgımı soyleyemıcem ama şu plaj denen kız dıye bı sey yazmadım topıge,cunku bana yakısmaz...
bır sey daha soyleme geregı duyuyorum kı o voles denen kızın adı esradır,sumıfer ın adıda pınar. ıkısıde benım cok cok sevdıgım ve deger verdıgım arkadaslarımdır. en azından ben bulundugum ortamda sevdıgım ve deger verdıgım kısıler ıcın bu tarz hıtaplar gecmesıne ızın vermem!
lutfen arkadaslar. herkes hamıle. sadece 2-3 kısı degıl bu topıktekı herkes aynı hassasıyete sahıp. agzımızdan cıkan seylerı yazdıktan sonra bıde donup okuyalım ne yazmısım dıye...
Allah ikinize de sağlık sıhhat versin canım hadi gözünüz aydınherkese iyi akşamlar arkadaşlar...
sizi hep takip ettim ama yazma fırsatım olmadı maalesefffff..
bende bugün son doktor kontrolümü oldum.
Allah nasip ederse cuma günü sabah sezeryana giriyorum..
ve çok heyecanlıyım :)
duanızı eksik etmeyin nolurr..
reyhancım bizi habersiz bırakma merak ederiz. inşallah herşey yolunda gider miniğini alırsın kucağınaGünaydin kizlar
dua edin bana
herkee slm kızlar
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
günaydın cnm sen yazdığında çıkmışım şimdi gördüm.
Kızlar bu arada akşam rüyamda fıstık yedim tabire baktım şimdi yakında doğuracaksın yazıyor:)))))))
herkee slm kızlar
Ya şu normal doğumda dikiş atılması beni de endişelendirmiyor değil.Haftaya benim de çatı muyenem var bakalım ne olucak sonuç.
sumifer,sezeryanı sen kendin mi tercih etmiştin yoksa mecburen mi???Malum burda kalabalığız unutuyor insan.
Esra günaydın...
hadi bakalım ne diyecek bugün Erkan Bey size.doğum şekliniz belli olacak sanırım.
bizimde yarın son kontrolümüz var.cuma yada c.tesi sezeryandayız.
bende yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım.:asigim:
Ya şu normal doğumda dikiş atılması beni de endişelendirmiyor değil.Haftaya benim de çatı muyenem var bakalım ne olucak sonuç.
İnşallah dr dan güzel haberlerle gelirsiniz.ve en kısa zamanda güzel kızın kollarının arasında olur.
hamilelerin gördüğü rüyaların çıkarmış zemuszemus eee artık zamanıda geldi beklemez senin cimcime daha fazla içerde
maşallah oğluna canım.zaten şubat oğlanları çok aceleci çıktı zamanlarını beklemediler.
sonunda sende kavuştun oğluna darısı başımıza.
ama sıkıntılı bi doğum yaşamışsın anlaşılan inşallah en kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşursun geçmiş olsun.