2010 Şubat Anneleri

slm subat anneleri bir kısmınız bebişlerine kavuştu bir kısmınızda kavuşmak üzere...daraısım bizimde başımıza inş. bişey sormak istiyorum sizlere kasılmaların nasıl olduğu hakkında bilgisi olan var mı...dün gece karnım sertleşti sanki bebeğimbir yerde toplandı hareet ettikçe canım yandı resmen...korkudan sabaha kadar uyuyamadım...şimdi daha iyiyim p.tesi hastaneye gidicem beklemeli miyim yoksa bugün gideyim...yani bu yaşadığım durum normal mıdırki hepiniz yaşadınızmı...şimdiden teşekkür ederim

cnm benim uzun zamandır oluyor öyle eğer düzenli oluyorsa dr gitmek gerek diye biliyorum.10 dk bir mesela.dk larını takip et.

seçil haber ver canım bizede meraktan çatlarım burda kaydirigubbakcemile3

slm subat anneleri bir kısmınız bebişlerine kavuştu bir kısmınızda kavuşmak üzere...daraısım bizimde başımıza inş. bişey sormak istiyorum sizlere kasılmaların nasıl olduğu hakkında bilgisi olan var mı...dün gece karnım sertleşti sanki bebeğimbir yerde toplandı hareet ettikçe canım yandı resmen...korkudan sabaha kadar uyuyamadım...şimdi daha iyiyim p.tesi hastaneye gidicem beklemeli miyim yoksa bugün gideyim...yani bu yaşadığım durum normal mıdırki hepiniz yaşadınızmı...şimdiden teşekkür ederim

canım kasılmalarının sıklıgını takıp et. gunde bı kac kere olması normal rahım kendını hazırlıyo ama duzenlı aralıklarla olursa doktorunu bılgılendır. hatta sen ara soyle doktoruna boyle boyle dıye. ıhmale gelmez :eek:lmaz:

cnm benim uzun zamandır oluyor öyle eğer düzenli oluyorsa dr gitmek gerek diye biliyorum.10 dk bir mesela.dk larını takip et.

öyle ara ara gelip geçen bişey değil...gece 11 buçukta karnım bi sertleşti enson sa.te baktığımda sabah 6 ydı..hala sertti...off ne kadar zormuş...umarım bende sizler gibi bu haftaları görebilirim..çok teşekkür ederim..

selam kızlar nasılsınız baya az kaldı herkes heyecanlıdır çoğuda bebeişlerine kavuştu ne güzel
bişey sorabilirmiyim doğum listesi ilk baştaki listemi

öyle ara ara gelip geçen bişey değil...gece 11 buçukta karnım bi sertleşti enson sa.te baktığımda sabah 6 ydı..hala sertti...off ne kadar zormuş...umarım bende sizler gibi bu haftaları görebilirim..çok teşekkür ederim..

canım o bebekten dolayıdır bence çünkü o kadar uzun süren bir kasılma olmaz benim bildiğim
bebek sırtını dayamıştır karnının dış kısmına ondandır
başkja bir şikayetin yoksa önemli değil
tabi yine takip etmen lazım bebeğin hareketlerini falan

kaydirigubbakcemile3 tmm cnm sanada ayırırımkaydirigubbakcemile3 zaten ben doğuma ayağımı sürüye sürüye gidicem zeynep berin diye diye ki arkamdan gelin hemen.kaydirigubbakcemile3

cnm walla kışın doğurmak hem iyi hem kötü ele avuca gelicekler yazın o güzel bence ama bu üşütme konusu benide endişelendiriyor.yine antalya çabuk ısınır sen şanslısın buranın havası çok tuhaf.bir soğuk bir sıcak.

evet yazında güzel olcak.bizim şurda marta girdigimizde havalar artık düzelir.bir ay bakansam tamam atlatmış sayılırım kışı.haklısın yani..

Ayyy ne güzel aslında tam zamanı gelmiş bundan sonra pıtır pıtır doğurursun inşallah canım...

Ne güzel maşallah kız nazar değmesin emmesine..İri bebeklerden daha çabuk büyüyor diyolar küçük bebekleri doğruymuş demekki:emir_bebek:

bencede.çabuk büyo teyzesi.aman maşlalah iyi emiyo.hatta kopartıyo.beni bi bagırtıyo..kaydirigubbakcemile3

kızlar dogum hikayemi yazdım anacım...

selam kızlar
ne var ne yok
kızımı yıkadık uyuyo mışıl mışıl :ecrin_bebek:

kızlarrrrrrrrr selam
nasılsınız.. bugün son ultrason kontrolüm vardı herşey yolunda, nasipse 9 şubat salı sabahı mutlusonn :))
ay çok heycanlıyımmmmmmm

kızlarrrrrrrrr selam
nasılsınız.. bugün son ultrason kontrolüm vardı herşey yolunda, nasipse 9 şubat salı sabahı mutlusonn :))
ay çok heycanlıyımmmmmmm
ayy canım hadi hayırlı olsun
,sende kavuşucaksın meleğine hayırlısıyla ohh

ya fato ne şanslısın ha, biz hala beklemedeyiz :KK43:

canım valla ben bekleyemedim aldım kızımı erkenden kollarıma iyikide almışım
az kaldı canım biraz daha sabır

mrb kızlar ben pazartesi çatı muayenesi oldum dr bana cumaya tekrar gel bebeğin kilosuna bakalım dedi.bende gitmek istemiyorum sizlere öyle bişey dedimi doktorunuz.yani kilosunu nie söylemediki anlamadım.doğumla alakalı bişeymi acaba.

Maşallah barekallah mis gibidir o şimdi zaten kendi kokusu yeeter yaa opuyorumnanaktan
Ağlıyomu kızz banyo yaptırırken :sinifsinif:

kokladın mı herşeyi unutıyosun zaten büyülü bi koku ya
Allah hepinize tatdırsın bu duyguyu hayırlısıyla inş.
yok canım öyle çok ağlamıyo sevdi suyu :ecrin_bebek:

X