2010 Şubat Anneleri

:Hayır olsun canım ya.. İnanmayacaksın ama bu sabah ben de erken kalktım uyku tutmadı. Topiğe bakayuım dedim. Aklımdan sen geçtin. Anacım benim cadının gelmeye niyeti yok daha

Bu arada dr teyzemizden geldik. Kilo almamışım. Hatta yarım kg vermişim kızlar. Çatıya çıktık yine bir parmak kadar açılma var ama sayılmaz o dedi. Olsun en azından açılım başlamış rahatladım...Suyumuz gayet normal. Esracık 3500 kg olmuş. Geçen hafta 2800 dü. Güzel bir pozisyonda değildi geçen hafta tam ölçüm alamamışımdır, yoksa bir haftada o kadar kilo almaz dedi dr teyzemiz. Nst ye girdik. Numunelik bir iki sancı çıktı ama olacak o kadar dedi.Olsun en azından doğum belirtileri başlamış sevindim kızlr yaaa...

Son düzenleme:
günaydın iyi haftalar herkese,,
havvacım maşallah canım esraya, hadi bakalım açılmada varmış rabbim sağlıkla kavuştursun inş.meleğine...

günaydın kızlar, herkese iyi haftalar,
bir kaç gündür giremedim, herkes iyidir umuyorum, doğumlar son hız devam ediyor bakıyorum, var mı sıradaki benim diyen :)

benimde dönmedi canım biliyormusun.perşembe son kontrolümüz var ve hala dönmemişse dr'umuz cumaya gün verdi sezeryan için.
son 4 gün anlayacağınız zaten hep gece rüyalarımda mavi battaniyeler içinde bebek emziriyorum.yeter artık gelsin oğlum gece uykularım bitti artık.

maşallah canım kızına.açılmada başladı desene.inşallah en kısa zamanda sende meleğini kucağına alırsın.

benimde ellerim ve ayaklarım hep ateş içinde.kim elime dokunsa ayy yanıyosun sen diyolar.hele geceleri yatarken ayaklarımla ellerim dışarda olmazsa asla uyuyamıyorum.bide yazın geçirseydik bu ayları ne yapardık.

gözün aydın tatlım, çok sevindim. yakında alırsın esra hn ı kucağına inş.

kızlar, sabah zehra ileti göndermiş. 10 dk ya 1 sancı geliyormuş. "inş doğururum" diyor. dua edelim: sağ sağlim kucağın alsın o da meleğini. :Saruboceq:

kızlar, sabah zehra ileti göndermiş. 10 dk ya 1 sancı geliyormuş. "inş doğururum" diyor. dua edelim: sağ sağlim kucağın alsın o da meleğini. :Saruboceq:

Ayy inşallah.. Allah yardımcısı olsun.İnşallah bir avazda kurtulur.

inşallah bu sefer olacak Zehranın inşallah bi avazda kucağına alır.kız bekle bekle en baştaydı en son doğuracak nerdeyse.

bol sancılı doğumlu günler diliyorum tabii vakti gelmiş arkadaşlar için kaydirigubbakcemile3
Ay Amin insallah canim
Havvacim gözün aydin canim masallah Esra miza seninde yakin demek hadi hayirlsi
Hadi insallah kizlar bana da dua edin bende dogurayim artik yavrumu 41. haftamiza girdik

ben demiştim 48 yada en geç 72 saatte gelecek bu cimcime diye.hadi bakalım zehracam sık dişini de al güzel kızını kucağına.

Pınarcığım seninde son 4 günün o arada giremez isem Allah bi avazda kurtarsın.Hayırlısı ile kucağına al inşallah.

Amin canım.çok teşekkür ederim.sanada Allah yardımcın olsun.en kısa zamanda kavuşalım yavrularımıza.

gunaydın kızlar....

havvacım masallah esraya doguma yakın bazıları kılo verırmıs kız senınde yakın heralde bugun yarın anıden dogurma kız kaydirigubbakcemile

pınar cok az kaldı senınde ya heyecan doruktadır sımdı :lepi:

ayyyyyyy hadı bakalım ınsallah gelsın artık ısımsız prensesımız cok bıle durdu kaydirigubbakcemile2

Ay Amin insallah canim

Havvacim gözün aydin canim masallah Esra miza seninde yakin demek hadi hayirlsi

Hadi insallah kizlar bana da dua edin bende dogurayim artik yavrumu 41. haftamiza girdik

reyhan sende ınsallah bı an once kucagına alırsın bu kızlar tembel cıktı bu ne aaaaaa gelsınler artık ya akannehir

kızlar benim bebişim doğdu 30 01 2010 da sezeryanla doğdu 3 kg boyu 48 cm darısı başınıza biz çok şükür iyiyiz allah hepinizi kurtarsın görüşmek üzere bu arada ismimz kerem oldu

eşim biraz önce aramış yarın akşam sinemaya gidelim mi diyor.:sm_confused:
avatar için 3 boyutlu sinema kurmuşlar özdilek'e.
sancıların tutarmı sinemada bişey olurmu diyor.ben cuma günü sezeryana giricem bilmem olurmuki sancım.
ben o yaratıklardan korkuyorum.sen sinemaya gir ben annemle özdilekde gezerim sancım olursa sesi ararız çıkarsın filmden dedim.bu sefer annem korkmaya başladı yok yok mağazalarda sancın tutarsa ben tek neyaparım diyor.sırnaşık şey
onların bana moral vermesi lazımken ben onlara destek oluyorum alemler ya lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…