HAVVA bütün gece rüyamdaseni görüdm doğum yapmuştın 3 2 gündür girmeyince doğurmuştur dedim ama burdasın
benimde bugün kontrolüm var gce hiç uyuyamadım uyuduğum 2 saattede seninle uğraştım valla
günaydın iyi haftalar herkese,,
havvacım maşallah canım esraya, hadi bakalım açılmada varmış rabbim sağlıkla kavuştursun inş.meleğine...
günaydın kızlar a.s.
benide uyku tutmadı kalktm oturdum bilgisayar başına,
Zehracım nişan gelmiş, Allah ım kolay doğumlar nasip eder inş.
Benim bebeğim hala ters duruyor dönemedi, perşembe kontrolüm var, bakalım doktor ne diyecek, hayırlısı olur inş.
Bu arada doğum yapan tüm arkadaşlarım gözünüz aydın olsun, kendinize ve bebişlere iyi bakın....
Bu arada dr teyzemizden geldik. Kilo almamışım. Hatta yarım kg vermişim kızlar. Çatıya çıktık yine bir permek kadar açılma var ama sayılmaz o dedi. Olsun en azından eçılım başlamış rahatladım...Suyumuz gayet normal. Esracık 3500 kg olmuş. Geçen hafta 2800 dü. Güzel bir pozisyonda değildi geçen hafta tam ölçüm laamamışımdır, yoksa bir haftada o kadar kilo almaz dedi dr teyzemiz. Nst ye girdik. Numunelik bir iki sancı çıktı ama olacak o kadar dedi.Olsun en azından doğum belirtileri başlamış sevindim kızlr yaaa...
Kızlar bende uyuyamayanlardanım demek sıcak birtek bana basmıyor bütün gece ter döküyorum.bizde alsaydık hayırlısıyla kucağımıza kuzularımızı.ne güzel hergün 4-5 kişi doğuruyor topik renklendi:)))maşallah kızlara darısı başımıza.şubat topiğinde bir biz şubatta doğurucaz galiba yarımız ocakta doğurdu:)))
Bu arada dr teyzemizden geldik. Kilo almamışım. Hatta yarım kg vermişim kızlar. Çatıya çıktık yine bir parmak kadar açılma var ama sayılmaz o dedi. Olsun en azından açılım başlamış rahatladım...Suyumuz gayet normal. Esracık 3500 kg olmuş. Geçen hafta 2800 dü. Güzel bir pozisyonda değildi geçen hafta tam ölçüm alamamışımdır, yoksa bir haftada o kadar kilo almaz dedi dr teyzemiz. Nst ye girdik. Numunelik bir iki sancı çıktı ama olacak o kadar dedi.Olsun en azından doğum belirtileri başlamış sevindim kızlr yaaa...
Sumifercim hakkında hayırlısı canım. Sağlıkla gelsinler de önemli olan o.
kızlar, sabah zehra ileti göndermiş. 10 dk ya 1 sancı geliyormuş. "inş doğururum" diyor. dua edelim: sağ sağlim kucağın alsın o da meleğini. :Saruboceq:
kızlar, sabah zehra ileti göndermiş. 10 dk ya 1 sancı geliyormuş. "inş doğururum" diyor. dua edelim: sağ sağlim kucağın alsın o da meleğini. :Saruboceq:
evet havvacım önemli olan oğlumun sağlıkla gelmesi.hayırlısı buymuş demekki bizim için.
Ay Amin insallah canimbol sancılı doğumlu günler diliyorum tabii vakti gelmiş arkadaşlar için kaydirigubbakcemile3
Havvacim gözün aydin canim masallah Esra miza seninde yakin demek hadi hayirlsiBu arada dr teyzemizden geldik. Kilo almamışım. Hatta yarım kg vermişim kızlar. Çatıya çıktık yine bir parmak kadar açılma var ama sayılmaz o dedi. Olsun en azından açılım başlamış rahatladım...Suyumuz gayet normal. Esracık 3500 kg olmuş. Geçen hafta 2800 dü. Güzel bir pozisyonda değildi geçen hafta tam ölçüm alamamışımdır, yoksa bir haftada o kadar kilo almaz dedi dr teyzemiz. Nst ye girdik. Numunelik bir iki sancı çıktı ama olacak o kadar dedi.Olsun en azından doğum belirtileri başlamış sevindim kızlr yaaa...
Hadi insallah kizlar bana da dua edin bende dogurayim artik yavrumu 41. haftamiza girdikkızlar, sabah zehra ileti göndermiş. 10 dk ya 1 sancı geliyormuş. "inş doğururum" diyor. dua edelim: sağ sağlim kucağın alsın o da meleğini. :Saruboceq:
Pınarcığım seninde son 4 günün o arada giremez isem Allah bi avazda kurtarsın.Hayırlısı ile kucağına al inşallah.
Hadi insallah kizlar bana da dua edin bende dogurayim artik yavrumu 41. haftamiza girdik
havvacım masallah esraya doguma yakın bazıları kılo verırmıs kız senınde yakın heralde bugun yarın anıden dogurma kız kaydirigubbakcemileBu arada dr teyzemizden geldik. Kilo almamışım. Hatta yarım kg vermişim kızlar. Çatıya çıktık yine bir parmak kadar açılma var ama sayılmaz o dedi. Olsun en azından açılım başlamış rahatladım...Suyumuz gayet normal. Esracık 3500 kg olmuş. Geçen hafta 2800 dü. Güzel bir pozisyonda değildi geçen hafta tam ölçüm alamamışımdır, yoksa bir haftada o kadar kilo almaz dedi dr teyzemiz. Nst ye girdik. Numunelik bir iki sancı çıktı ama olacak o kadar dedi.Olsun en azından doğum belirtileri başlamış sevindim kızlr yaaa...
pınar cok az kaldı senınde ya heyecan doruktadır sımdı :lepi:benimde dönmedi canım biliyormusun.perşembe son kontrolümüz var ve hala dönmemişse dr'umuz cumaya gün verdi sezeryan için.
son 4 gün anlayacağınız zaten hep gece rüyalarımda mavi battaniyeler içinde bebek emziriyorum.yeter artık gelsin oğlum gece uykularım bitti artık.
maşallah canım kızına.açılmada başladı desene.inşallah en kısa zamanda sende meleğini kucağına alırsın.
benimde ellerim ve ayaklarım hep ateş içinde.kim elime dokunsa ayy yanıyosun sen diyolar.hele geceleri yatarken ayaklarımla ellerim dışarda olmazsa asla uyuyamıyorum.bide yazın geçirseydik bu ayları ne yapardık.
ayyyyyyy hadı bakalım ınsallah gelsın artık ısımsız prensesımız cok bıle durdu kaydirigubbakcemile2kızlar, sabah zehra ileti göndermiş. 10 dk ya 1 sancı geliyormuş. "inş doğururum" diyor. dua edelim: sağ sağlim kucağın alsın o da meleğini. :Saruboceq:
Ay Amin insallah canim
Havvacim gözün aydin canim masallah Esra miza seninde yakin demek hadi hayirlsi
Hadi insallah kizlar bana da dua edin bende dogurayim artik yavrumu 41. haftamiza girdik
bol sancılı doğumlu günler diliyorum tabii vakti gelmiş arkadaşlar için kaydirigubbakcemile3