2010 Şubat Anneleri

walla cnm sorma bende oyleyim yaniyorum askli badiyle geziyorum evde haiylrisiyla bir kurtulsaydik

sancı felan hissetmiyom inanki heveslenmiyomda çünkü benim iki hafta önceden beri açılmam var ama doğuramadım ilerleme yok normal istiyom inşallah

yine dogum yapan ark olmuş hepsini kutlarım. ne güzel kıskandım vallahi bende istiyorum kuzuma kavusmak safak 9eyvahedigeldismile

sanada iyi geceler iyiyiz sen nasılsın

Saolun kızlar biz de iyiyiz kızımla.Tek farkla kızım bu gece çok hareketli ve bu sabah 8 de kalkmama rağmen hiç uykum gelmedi.Bugün kızımın dolapları geldi,silindi temizlendi kokusu çıksın yerleştiricem.Herhalde kızım ondan heyecan yaptı.

eliferdi normal doğurmayacakmıydı arkadaşlar,bilgisi olan var mı???Daha gününe de vardı...

selam kızlar herkese günaydıııın güzel bir güünn........zemuszemus

bol sancılı doğumlu günler diliyorum tabii vakti gelmiş arkadaşlar için kaydirigubbakcemile3

uyku tutmadı heyecandan.Bugün kontrol günümüz. Gerçi neden heyecan yapıyosam normal deyip göndercek. ne açılma,ne sancı yok ki bi şey ya offf

günaydın herkese
doğum yapğan arkadaşların gözü aydın
aras bebek de evine gelmiş ne güzel

HAVVA bütün gece rüyamdaseni görüdm doğum yapmuştın 3 2 gündür girmeyince doğurmuştur dedim ama burdasın
benimde bugün kontrolüm var gce hiç uyuyamadım uyuduğum 2 saattede seninle uğraştım valla

günaydın kızlar a.s.
benide uyku tutmadı kalktm oturdum bilgisayar başına,
Zehracım nişan gelmiş, Allah ım kolay doğumlar nasip eder inş.
Benim bebeğim hala ters duruyor dönemedi, perşembe kontrolüm var, bakalım doktor ne diyecek, hayırlısı olur inş.
Bu arada doğum yapan tüm arkadaşlarım gözünüz aydın olsun, kendinize ve bebişlere iyi bakın....

X