2010 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar....

günaydın zeynep'cim.

pınar cok az kaldı senınde ya heyecan doruktadır sımdı :lepi:

valla şu an sakinim pek heyecan hissetmiyorum ama son günlere doğru heyecanlanırım sanırım.dünden beri hep uykum geliyo uyumak istiyorum neden ki acaba.

kızlar benim bebişim doğdu 30 01 2010 da sezeryanla doğdu 3 kg boyu 48 cm darısı başınıza biz çok şükür iyiyiz allah hepinizi kurtarsın görüşmek üzere bu arada ismimz kerem oldu

maşallah canım.Allah nazarlardan saklasın.sonunda sende aldın kucağına yakışıklı oğlunu.darısı başımıza canım.

kızlar benim bebişim doğdu 30 01 2010 da sezeryanla doğdu 3 kg boyu 48 cm darısı başınıza biz çok şükür iyiyiz allah hepinizi kurtarsın görüşmek üzere bu arada ismimz kerem oldu

bı melek daha geldı desene. kerem bebegı bızım ıcınde op kokla kaydirigubbakcemile2
Allah bebegıne uzun saglıklı omurler versın ınsallah canım darısı bız kalanlara :eek:

eşim biraz önce aramış yarın akşam sinemaya gidelim mi diyor.:sm_confused:
avatar için 3 boyutlu sinema kurmuşlar özdilek'e.
sancıların tutarmı sinemada bişey olurmu diyor.ben cuma günü sezeryana giricem bilmem olurmuki sancım.
ben o yaratıklardan korkuyorum.sen sinemaya gir ben annemle özdilekde gezerim sancım olursa sesi ararız çıkarsın filmden dedim.bu sefer annem korkmaya başladı yok yok mağazalarda sancın tutarsa ben tek neyaparım diyor.sırnaşık şey
onların bana moral vermesi lazımken ben onlara destek oluyorum alemler ya lülülülülülü

kız sızınkıler senden panık kaydirigubbakcemile3

sancıların tutarmı sinemada bişey olurmu diyor.ben cuma günü sezeryana giricem bilmem olurmuki sancım.
ben o yaratıklardan korkuyorum.sen sinemaya gir ben annemle özdilekde gezerim sancım olursa sesi ararız çıkarsın filmden dedim.bu sefer annem korkmaya başladı yok yok mağazalarda sancın tutarsa ben tek neyaparım diyor.sırnaşık şey
onların bana moral vermesi lazımken ben onlara destek oluyorum alemler ya lülülülülülü

Sumifer kız bende gitmeyi düşünüyorum özdileke ..Tocam tam bi sinema manyağı olduğu için kaçıramaz 3 boyut hikayesini...Amaaaan sancı mancı olduğu yok gelirse kalkar gideriz hastaneye napalım:eek: Su gelirmiş bi de o zaman işler karışır tabibilmiyorumkismilesırnaşık şey

kızlar, sabah zehra ileti göndermiş. 10 dk ya 1 sancı geliyormuş. "inş doğururum" diyor. dua edelim: sağ sağlim kucağın alsın o da meleğini. :Saruboceq:

Ay ne güzel bi haber ya bi dk. da bire indiyse doğurur herhalde artık maşallah barekallah

Bu arada dr teyzemizden geldik. Kilo almamışım. Hatta yarım kg vermişim kızlar. Çatıya çıktık yine bir parmak kadar açılma var ama sayılmaz o dedi. Olsun en azından açılım başlamış rahatladım...Suyumuz gayet normal. Esracık 3500 kg olmuş. Geçen hafta 2800 dü. Güzel bir pozisyonda değildi geçen hafta tam ölçüm alamamışımdır, yoksa bir haftada o kadar kilo almaz dedi dr teyzemiz. Nst ye girdik. Numunelik bir iki sancı çıktı ama olacak o kadar dedi.Olsun en azından doğum belirtileri başlamış sevindim kızlr yaaa...

Evet Zeynebin dediği gibi doğumdan önce kilo verirmiş anneler...Belkim bi anda başlar tüm belirtiler..Tıkır tıkır işler ondan sonra doğum..Arkadaşımın 33.haftada açılması olmuştu 2cm ama 40 a kadar bekledi son anda da durdu açılması doğum ilerlemedi..Belki böylesi daha hayırlıdır bizim için..:Saruboceq:

sevil'cim gözün aydın, darısı bizlerin başına artık,

...

sumi, kız benimkiler de beni panik ettiler sonunda beni, ne kadar rahattım, arayıp sormayan anneme günde 2 kez telefonda rapor veriyorum 1 haftadır, telefon acıyor ilk sordugu soru "var mı bir değişiklik", isyan ettim artık bugun yaa dogurdum da soylemiyorum diye, gunu geçtim adama saat saydırıyor bunlar :) avatar guzel filmdi ben cuma gittim cok eglendim, ama sen benden 1 hafta ondesin film de uzun 3 saat surdu, bilemiyorum ama dogumdan evvel de gitmezsen film kacacak, :) en kotu guzel anı olur, filmdeydik sancı tuttu çıktık diye anlatırsınız ilerde hehe...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım maşallah gözün aydın sağlıklı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin Allah uzun ömürler versin :nazar: :nazar: :nazar:

zehracım nişanın gelmiş haberini aldım Allah tez vakitte bebişini kucağına almayı nasip etsin canım ha gayret..

yokmu doğuran hadi
Allah hepinize sancı versin hayırlısıyla bi sesde kurtulun kızlarr

canım muhakkak git :) ben de dün gece sinemadaydım avatarda muhteşem bir film. 26 tl verdik ama kocamla değdi doğrusu. filmin her sahnesi muhteşem. film 00:15 e kadar sürdü ve salonda sadece 2-3 kişilik boş yer vardı :1shok: bazıları daha önce izlemiş yine gelmişler, insan doymuyor izlemeye.
bir de eşimle gittiğim için çok mutluyum çünkü romantik sahneleri vardı ve elele tutuştuk :asigim:
sevişme sahnesi falan yok, romantik deyince yanlış anlaşılmasın :kedi:
bi de yaratıklar hiç korkunç değil ve hi korkunç sahnesi yok.
herkese tavsiye ederim, bu fırsatı kaçırma derim suyum gelir diye de endişe ediyorsan ped kullan su hiçbiryere kaçmaz kaydirigubbakcemile3 ben ilk doğumumda ped vardı ve bütün suyum hastanenin kafesinde gelmişti, kıyafetim bile su olmadı ped doldu ama.
bir de doğum öyle hemen başlayıp hemen biten birşey değil, sanciların başlasa bile film izlemeye devam edebilirsin yerimseniben
Sumifer kız bende gitmeyi düşünüyorum özdileke ..Tocam tam bi sinema manyağı olduğu için kaçıramaz 3 boyut hikayesini...Amaaaan sancı mancı olduğu yok gelirse kalkar gideriz hastaneye napalım:eek: Su gelirmiş bi de o zaman işler karışır tabibilmiyorumkismilesırnaşık şey

Ay ne güzel bi haber ya bi dk. da bire indiyse doğurur herhalde artık maşallah barekallah

Evet Zeynebin dediği gibi doğumdan önce kilo verirmiş anneler...Belkim bi anda başlar tüm belirtiler..Tıkır tıkır işler ondan sonra doğum..Arkadaşımın 33.haftada açılması olmuştu 2cm ama 40 a kadar bekledi son anda da durdu açılması doğum ilerlemedi..Belki böylesi daha hayırlıdır bizim için..:Saruboceq:

sevil'cim gözün aydın, darısı bizlerin başına artık,

...

sumi, kız benimkiler de beni panik ettiler sonunda beni, ne kadar rahattım, arayıp sormayan anneme günde 2 kez telefonda rapor veriyorum 1 haftadır, telefon acıyor ilk sordugu soru "var mı bir değişiklik", isyan ettim artık bugun yaa dogurdum da soylemiyorum diye, gunu geçtim adama saat saydırıyor bunlar :) avatar guzel filmdi ben cuma gittim cok eglendim, ama sen benden 1 hafta ondesin film de uzun 3 saat surdu, bilemiyorum ama dogumdan evvel de gitmezsen film kacacak, :) en kotu guzel anı olur, filmdeydik sancı tuttu çıktık diye anlatırsınız ilerde hehe...kaydirigubbakcemile3

kızlar selaaam maaaşaallaaahhhhhhhhhhhhhhhhh ana herkes doğurmuş kısssssssss valla ben evdeyim ama ben hep uyuyom gözümü açamıyorum ya çok ağırım bide iki adım bile zor yürüyorum valla tam zamanında izna ayrılmışı sizlerden ne haber

4 sezeryan vardı bugün. doğurmuşlardır herhalde. bilmiyorumkismile allah kolay geçitten geçirsin

HÜLEN AKPAK NE HABERSİNİZ KISSS ya valla ben şu sezeryan olanlara çok üzüldüm hep normal istiyolardı...................

aykızzzzzzzznasılsın arkadaşım kısss sen nediye doğurmuyon anam kırkıda geçtin ha

çok şükür iyiyim plaj sen nasılsın?
kocam grip olmuş izin aldı eve geldi ben de hazır araba evdeyken kuaföre gideceğim, ateş basıyor her gece terliyorum bari saçlaımı kısalttırıyım da hasta olmayım di mi?!
kıyamıyorum saçlarıma zor uzatmıştım ama napıyım artık anne olacağım saçlaımla değil bebişimle igilenmeliyim :ecrin_bebek:
bu sırada bende bazen adet sancısı gibi ağrı oluyor o kadar başka bişi yok. zaten doktor da ntsye alırken bile birşey çıkmaz ama neyse diye gönderdi. bebek kanaldan çok uzaklardaydı kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba ben 2010 temmuz annesıyım yazdıklarınızı okudum ve cok duygulandım cenabı allah hepınıze bebeklerınızı hayırlısıyla kucagınıza almayı ve hayat boyu bebıslerınızın butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın ınsopuyorumnanaktan

benimki de hala kanala yanaşmamıştı, bakalım yarın tekrar bakacak doktor ama ben aşağı indiğini çok hissedemiyorum, yürümemde de bir değişiklik yok halen, rahatı yerinde herhalde :)

çok şükür iyiyim plaj sen nasılsın?
kocam grip olmuş izin aldı eve geldi ben de hazır araba evdeyken kuaföre gideceğim, ateş basıyor her gece terliyorum bari saçlaımı kısalttırıyım da hasta olmayım di mi?!
kıyamıyorum saçlarıma zor uzatmıştım ama napıyım artık anne olacağım saçlaımla değil bebişimle igilenmeliyim :ecrin_bebek:
bu sırada bende bazen adet sancısı gibi ağrı oluyor o kadar başka bişi yok. zaten doktor da ntsye alırken bile birşey çıkmaz ama neyse diye gönderdi. bebek kanaldan çok uzaklardaydı kaydirigubbakcemile3

X