2010 Şubat Anneleri

selam canbahar nasilsin bebis nasil benim az kasiklarda agri varya niyese yarim satir gecmedi ebe demistiki bebek asagi iniyo diye ama duramican agri olursa hemen hastaneye demisti

insin artık yavaş yavaş meleksen
gözümüz yolarda kaldı :)))
haftasonu ya pek bi sakin buralar :KK43:

evet cnm kimse yok benimde canim sikiliyo cok gelse bebislerde sikilmasak cnm

günaydın teyzoşlar dr dan geldik şimdi şu meşhur çatıya baktırdık bizde sonunda çok şükür normal doğum için hiçbir engel görünmüyor.ben acayip kastım kendimi o yüzden biraz fazla acıdı ama geçio yani 3 dk sonra bişiy yokmuş gibi oldum.oğluşum 3.600 olmuş.bizim dr boyu ölçülmez diyo sadece maşallah ayakları uzunca sende babada uzun olunca buda sanırım uzun filan dedi 8 şubata verdi tekrar randevu bundan sonra bebişim ne zaman isterse o zaman gelicek:))) darısı sizlerin başına minnoşlarımmm
maşallah Gencer bebeğe.ne zamandır konuşamadık senle umarım sen de iyisindir...

gözün aydın elifcim. sevindim normal doğumla alakalı bi problem olmadığına. oğluşun da büyümüş maşallah. bizim kız da 3300 dü perşembe günü. bakalım -sen, ben ve havva- üçümüzden ilk kim doğuracak.
bencede aşkolsun siteye yeni girdk diye adamdan sayılmıyomuyuz bende son 15güne girdim 14 şubat kısmetse...
bizim de senle günlerimiz aynı,hadi hayırlısı bakalım...

daha ıyı gıbıyım kocısın meyve ıhlamur takvıyesı sayesınde gozumu actım bıraz.
yazık adamlara ya dogursada kurtulsak dıye gozumuzun ıcıne bakıyolar artık :roflol:
hiç de yazık değil bence adamlara.var mı öyle yan gelip yatmak.Biz kendi başımıza yapmadık bebişlerimizi.Çalışsınlar,hizmet etsinler valla hiç acımayın!!!

selam canbahar nasilsin bebis nasil benim az kasiklarda agri varya niyese yarim satir gecmedi ebe demistiki bebek asagi iniyo diye ama duramican agri olursa hemen hastaneye demisti

Selam kızlar....
nasılsınız bakalım

Biz de iyiyiz maşallah Bahar'ımla.Bugün aile günümüz vardı oradaydık toplandık.11 aylık ikizlerimiz de var biri kız biri erkek.İnanın onlarla vakit nasıl geçti anlamadım.Onların cıvıltısını duydukça Bahar'ım da içimde kıpır kıpır.Çok şükür Rabbime...:nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar dünden beri bakamadım bi heyecan girdim var mı yeni bebeğimiz diye ama yok galibaa.
Havvacım Zehra' dan haber var mı?

kızlarrrrrr özlemi aradım şimdi annesi çıktı telefona.
özlem şu an çok sancı çekiyor dedi.
annesi sessiz konuşuyordu ve sesi titriyordu.bende unuttum sormadım şu an hastanedemisiniz diye.
ayy telaş yaptım bende çok heyecanlandım eğer bu akşam doğum gerçekleşirse ben yarın özlemi ziyarete giderim kızlar.sizlere yine haber veririm.

mesela şu an gözüküyorsun ama 5 dk önce yoktun listede.neyse ben de anlamadım.Esra nasıl senin de az kaldı canım.

Canım bugün Sevilirem doğum yapacaktı...
Zehradan haber yok daha teli de yok ben de arayamadım. Doktora gidecekti bugün ama ne oldu bilmiyorum.
Az önce Meleksenle konuştuk sancım var diyodu. Duş alacaktı. sonra çevrimdışı olmuş. Ne oldu acaba.

annesi sessiz konuşuyordu ve sesi titriyordu.bende unuttum sormadım şu an hastanedemisiniz diye.
ayy telaş yaptım bende çok heyecanlandım eğer bu akşam doğum gerçekleşirse ben yarın özlemi ziyarete giderim kızlar.sizlere yine haber veririm.

Ayy canım benim.Allah tez zamanda dindirsin sancılarını hayırlısıyla.Dualarımız onunla.Bize de haber verin canım ya gelişmeleri.

Saol cnm bende mi öyle yapsam diyorum ama korkutuyorlar hissediyormuşsun sesleri duyuyormuşsun ürküyormuşsun öyle dediler.bekliyoruz cnm doğum hikayeni seviniriz.sanırım bebişler doğduktan sonra pek zaman olmuyor bakalım biz napıcaz.gelen giden de çok oluyordur tabi.ecrinini bizim için kokla dualarını bizden esirgeme cnm.
EVET CANIM HİSSEDİYOSUN AMA ACI YOK GARİP Bİ TECRÜBEYDİ BENİM İÇİNDE
SON ANDA KARAR VERDİM bebğimi ilk gören ben olmak istedim çokta memnun kaldım
koklarım tabi teyzesi büyük bi zevkle hemde :ecrin_bebek:

ayy canım ya ne oldu acaba merak ettim bende şimdi
yarın haber vermeyi ihmal etme sakın tatlım

Ayy inşallah iyi haberler veriisin bize pınarcımmmm

Sumifer normal yapacak galiba Özlem öyle mi? Hangi hastanede devlet mi özel mi?

Ayy Özlem' in Allah yardımcısı olsun bir avazda kurtulsun inşallah:Saruboceq:

X