Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah Gencer bebeğe.ne zamandır konuşamadık senle umarım sen de iyisindir...günaydın teyzoşlar dr dan geldik şimdi şu meşhur çatıya baktırdık bizde sonunda çok şükür normal doğum için hiçbir engel görünmüyor.ben acayip kastım kendimi o yüzden biraz fazla acıdı ama geçio yani 3 dk sonra bişiy yokmuş gibi oldum.oğluşum 3.600 olmuş.bizim dr boyu ölçülmez diyo sadece maşallah ayakları uzunca sende babada uzun olunca buda sanırım uzun filan dedi 8 şubata verdi tekrar randevu bundan sonra bebişim ne zaman isterse o zaman gelicek:))) darısı sizlerin başına minnoşlarımmm
bizim de senle günlerimiz aynı,hadi hayırlısı bakalım...gözün aydın elifcim. sevindim normal doğumla alakalı bi problem olmadığına. oğluşun da büyümüş maşallah. bizim kız da 3300 dü perşembe günü. bakalım -sen, ben ve havva- üçümüzden ilk kim doğuracak.
bencede aşkolsun siteye yeni girdk diye adamdan sayılmıyomuyuz bende son 15güne girdim 14 şubat kısmetse...
hiç de yazık değil bence adamlara.var mı öyle yan gelip yatmak.Biz kendi başımıza yapmadık bebişlerimizi.Çalışsınlar,hizmet etsinler valla hiç acımayın!!!daha ıyı gıbıyım kocısın meyve ıhlamur takvıyesı sayesınde gozumu actım bıraz.
yazık adamlara ya dogursada kurtulsak dıye gozumuzun ıcıne bakıyolar artık :roflol:
selam canbahar nasilsin bebis nasil benim az kasiklarda agri varya niyese yarim satir gecmedi ebe demistiki bebek asagi iniyo diye ama duramican agri olursa hemen hastaneye demisti
Selam kızlar....
nasılsınız bakalım
kızlarrrrrr özlemi aradım şimdi annesi çıktı telefona.
özlem şu an çok sancı çekiyor dedi.
annesi sessiz konuşuyordu ve sesi titriyordu.bende unuttum sormadım şu an hastanedemisiniz diye.
ayy telaş yaptım bende çok heyecanlandım eğer bu akşam doğum gerçekleşirse ben yarın özlemi ziyarete giderim kızlar.sizlere yine haber veririm.
EVET CANIM HİSSEDİYOSUN AMA ACI YOK GARİP Bİ TECRÜBEYDİ BENİM İÇİNDESaol cnm bende mi öyle yapsam diyorum ama korkutuyorlar hissediyormuşsun sesleri duyuyormuşsun ürküyormuşsun öyle dediler.bekliyoruz cnm doğum hikayeni seviniriz.sanırım bebişler doğduktan sonra pek zaman olmuyor bakalım biz napıcaz.gelen giden de çok oluyordur tabi.ecrinini bizim için kokla dualarını bizden esirgeme cnm.
annesi sessiz konuşuyordu ve sesi titriyordu.bende unuttum sormadım şu an hastanedemisiniz diye.
ayy telaş yaptım bende çok heyecanlandım eğer bu akşam doğum gerçekleşirse ben yarın özlemi ziyarete giderim kızlar.sizlere yine haber veririm.
Baharcım Esranın keyfi yeirnde maşallah gelmeye niyeti yok cadının