2010 Şubat Anneleri

Canım bugün Sevilirem doğum yapacaktı...
Zehradan haber yok daha teli de yok ben de arayamadım. Doktora gidecekti bugün ama ne oldu bilmiyorum.
Az önce Meleksenle konuştuk sancım var diyodu. Duş alacaktı. sonra çevrimdışı olmuş. Ne oldu acaba.

havvacım banada meleksen söyledi.zehra dr gitmiş bugün dr'u herşey yolunda demiş.sancısıda yokmuş.çarşambaya tekrar çağırmış.
ama ben 3 gündür göremiyorum zehrayı.

srpp canbahar ve meleksen le satlarımız çok yakın
bakalım ne olacak :)

napıyosunuz kızlar...
ayy özlem bugun yarın dogurur ya heyecan yaptım sımdı zemuszemus

bende çok oturamıyorum bazen ayakta devam ediyorum kaydirigubbakcemile3

evet normal yapacak doğumunu özlem bi aksilik olmazsa.
Kocaelinde oda.özel akademi hastanesi nuri beye gidiyor.

İnşallah bi aksilik olmaz da normal doğum yapar hayırlısıyla:Saruboceq:
Allahım böyle beklemek ne kadar zormuş:sinifsinif:

SLM KZLAR BENDE 39 .haftama girdim 15subat dogumum tabi daha erken gelmezse..cok heycanlıyım haftaya catı muayanem vr nasıl bişi oluyo bilen varmı anlatırmı acaba.

SLM KZLAR BENDE 39 .haftama girdim 15subat dogumum tabi daha erken gelmezse..cok heycanlıyım haftaya catı muayanem vr nasıl bişi oluyo bilen varmı anlatırmı acaba.

hayırlı doğumlar olsun güzelim. geç kalmış senin dr çatı muayenesi için. 37. haftada yapıyolar genelde. neyse, 2 parmakla yokluyo ayıptır söylemesi ama kasma kendini. kasınca acıyor. korkacak bişey yok ama canın acısa bile 3-4 dk sonra bişey olmamış gibi geliyo.

bilmem anlatabildim mi?
iyi geceler

iyigeceler canlarım ben oğluşumla kavuştumçarşamba güü taburcu oldu yavrum.girip haber vereyim dedim.çok şükürikimizde iyiz.siz nasılsınız.umarım herkes iydir.

son mesajımdan sonra dışarı çıkmıştım tam 1 saat 40 dakikadır yürüyorum. dışarıda da öyle rüzgar var ki beni uçuracak sanki rüzgara karşı yürüdüğümde zor nefes aldım akannehir
hepsi kolay doğum için. sabah heryerim ağrıyarak uyanıyorum biraz hareket edince hafifliyor, acaba sürekli yatanlar ne yapıyor sempatiksalakcinni Allah yardımcıları olsun
burcin canım senin ikizler gayet iyiymiş hiç canını sıkma! benimki de 35. haftada o civarlardaydı kilosu. en son 36+5 te gittim 2800 dedi doktor. ki ikizlerin kilosu daha düşük olması normal yani ben bir taneyi ancak bu kadar besleyebiliyorum sana maşallah kaydirigubbakcemile3

havvacım ben senin yerine de yürüdüm bol bol kaydirigubbakcemile2 merak etme olumunekankayizsmile
aslında bundan sora hergün yürümek lazım ama havalar çok kötü. eve geldiğimde kulaklarım dizlerim yüzüm buz tutmuştu

ayy canım yaa nasıl rahatlattın beni anlatamam..çok teşekkür ederim..

herkese slm kızlar opuyorumnanaktan
Benimde salı çatım ölçülecek Allah nasip ederde o zamana doğurmazsam benimde karın ağrım var adet sancısı gibi birde arada bıçaklar batıyor.kızımda aşağıya indi sanki baya.sanırım yakında gelicek.çok iştahsızım bu aralar.akıntım çoğaldı.epidural normal çok istiyorum ama hemoroid oldum ve git gide kötüleşiyor sanki hemoroidim.dr normal doğumda çok ıkınıldığı için daha kötü bir hal alabilir dedi.sezeryanda demedi bu salı karar vericek hep hayırlısı diye dua ediyorum.epidural sezeryan olan arkadaşlar ne olur fikir verin bize tecrübelerinize ihtiyacımız var.

bende de 2 gündür ağrı var canım..sanırım doğumun yaklaştığına bi haber bu yaşadıklarımız..hayırlısı olsun..

kizlar yeni acilden geldim yazim gedim sancilar agrilarim vardi yatim falan gecmedi acile gitik hamile bolumune aldilar bebeyin benim sancilarima falan baktilar ben biraz heycanlidim korkmustum doktor tam dogurucak sancilar yok su an dedi sonra catiya acilamaya bakti kendimi cok kastim icin canim cok yandi kanamam da oldu eve geldim da kanamam var doktor normal dedi kanama olcak korkma diye kizimi dinlerken bi kizdi bi vurdu doktor bile gulmeye basladi annemin canini yaktin diye kizdi doktora kizim benim simdi eve geldik cok agri olunca 10 dakikada bir oyle hemen gelin dedi anlicaniz bu gece raheketlidi bize simdi yatalim kizimla cok agrim var yazim dedim size

melekcim Allah yardımcın olsun nefes egzersizleri yapmayı unutma içini ferah tut emi

herkese günaydın heyecan başladı bende pazartesi öğleden sonra kısmet olursa yatacağım salı sabah sezeryan olacağım biraz stres var inşallah güzel haberlerle döneriz oğlumla birlikte.ara ara kasık ağrılarım ve bıçaklanmalar oluyor

bütün doğum yapanların gözleri aydın olsun bebişlere allahtan uzun ömür fatoşun bebeğine kavuşmasına çok sevindim allah bekleyenlerede sabır versin

X