2010 Şubat Anneleri

nasılsınız kızlar.giremiyorum bi türlü..
bizde iyiz bakalım çok az zaman kaldı bir ay.valla devirik koca ayları...

ya kızlar bizim kızım ismi degişecek gibi görünüyo. okodor ipek dedik amam aile bireyleri ve eşim defne diyolar.şuan düşünme aşamasındayım

selam kızlar.

esmacım ne güzel oğluşunu görmüşün. çok da güzel poz vermiş kerata.

özlemcim eşin ufak bi kaza geçirmiş, onula geçmiş olsun canım, Allah beterinden korumuş.

ooo zeynep odayı getirttin sonunda. ohh ne güzel yavaş yavaş yerleştirirsin artık. geçmiş olsun bu arada, önemli bişey değil gibi duruyo anlattığından, hem yarın kontrol varmış ne güzel. dinlen bugün güzelce canım.

biz de sabah doktordaydık. önce d.gribi aşısını oldum,sonra doktora gittim. oğlum 2500 gr olmuş. 47 cm.nst'ye girdim, onda da bi problem yok çok şükür, herşey yolunda dedi. 2 hafta sonra yine gideceğiz.böyle giderse 3500 kilo civarı doğar dedi. ben nasıl normal doğurcam bu bebeyi -tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınz.
ÖZLEMCıM çok geçmiş olsun canıu
ZEYNEP sonunda geldimi odanız maşlh çok sevindim

ya kızlar bizim kızım ismi degişecek gibi görünüyo. okodor ipek dedik amam aile bireyleri ve eşim defne diyolar.şuan düşünme aşamasındayım

defnede güzel bi isim canım
hayrlısı neyse o olsun a.s.a.s.

biz de sabah doktordaydık. önce d.gribi aşısını oldum,sonra doktora gittim. oğlum 2500 gr olmuş. 47 cm.nst'ye girdim, onda da bi problem yok çok şükür, herşey yolunda dedi. 2 hafta sonra yine gideceğiz.böyle giderse 3500 kilo civarı doğar dedi. ben nasıl normal doğurcam bu bebeyi -tatlicadiarzu-

ayy hakikaten ama olsun maaşallah de canım.. mesela ben kendim 4350 kg normal doğmuşum :))delikafadulden

tosun gibi olmuış mşllh canım ya:nazar:
mrk etme doğurursun annesi
koca paşanı
benim daha çok var kntrle ya
ne kadar oldu acaba

aman maşallah damadıma.benimkide 2.300 dü.acep benimki ne kadar dogarki.merak ediyorum...aman dogurulur kız.istiyorsan korkma...

kızlar bende kanlı akıntı var ve kasıklarımda ağrılar var sanki adet dönemindeymişim gibi ağrlar var akıntımda yoğum sümükümsü bir şekilde doktora gittim erken doğum olabilir dedi yatmam gerektiğini söyledi ağrıların çoğalırsa gel hastaneye yatırırım dedi bu yüzden moralim bozuk 31+2deyim
böyle şikayeti olan varmı

kızlar bende kanlı akıntı var ve kasıklarımda ağrılar var sanki adet dönemindeymişim gibi ağrlar var akıntımda yoğum sümükümsü bir şekilde doktora gittim erken doğum olabilir dedi yatmam gerektiğini söyledi ağrıların çoğalırsa gel hastaneye yatırırım dedi bu yüzden moralim bozuk 31+2deyim

canım bence hiç vakit kaybetmeden muayene ol
ciddi bi durum olabilir
inş.herşey yolundadır
geçmiş olsunn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

defnede güzel bi isim canım
hayrlısı neyse o olsun a.s.a.s.

geçmiş olsun canım.dikka et kendine

ah ah.. benim belimde de kırık olduğu için tam ağır vasıta şeklindeyim.. bi de kasıkta duruyor iki haftadır benim sıpa.. iyice zorluyor beni yani..

Aman dikkat et kendine bol bol dinlen canım.

maşallah canım bende çalışıcaktım ama ben biraz ağırlaştım patronla bünyen zayıf evinde dinlen dedi rahatsızlandım bronşit oldum 15 gün de anca iyileştim adam benlemi uğraşıcak

Haklısın canım sağlığın yerinde olsun da gerisi boş.

gunaydın kızlar :emir_bebek:
kızımın odası geldı kuruldu hawalandırıyorum sımdılık hafta sonu cıcılerını yıkayıp utuleyıp yerlestırıcem kaydirigubbakcemile2
cok tatlı oldu cok ıcıme sındı bekledıgıme degdı walla :nazar:
dun gece wc ye kalktım afedersınız sonrasında hafıf pembemsı bı kan farkettım. hemen telas yapmıyım dedım vajen kısmı ıyıce sıldım ordan gelmedıgını farkettım ordan gelse devamıda olurdu en azından ızı falan kalırdı pembelıgı gelırdı ama degıl... bebısımın hareketlerıde ıyıydı sonrasında yarın kontrolum war umarım plesentamla ılgılı bı sorun degıldır bugun yatıp dınlenıcem o yuzden...

Ay ay ay İpek hanımın odası da gelmiş gidip gelip bakıyorsundur sen şimdi.
Bizimki 15 gün sonra gelcek çok heyecanlıyım bu hafta odayı boşaltçaz hazırlıcaz bakalım. Ebrunun dediği gibi odalara topik açalım da oraya koyalım resimlerii.

Herkeze merhaba bayadır eskiyi okuyodum mobilyalar gelmeye başladı bizde diğer topiklerde olduğu gibi topik açalım orda gösteririrz bende bu çarşamba 36.haftaya giriyorum azmı kaldı ne??Dün benimde misafirim vardı valla bugun ayağa kalkıp yürüyemiyorum kalça kemiklerim ağrıyo ayaklarımın üstüne basamıyorum artık misafir defterini kapatmak lazım millet hiç acımıyo valla dün gece 12 ye kadar koşturdum gece ağrıdan uyuyamadım bugunde hala yatıyorum neyse artık....

Şu misafirlerden vazgeçin artık kızlar. Yazık günah yani ne kadar iyi bile olsak 3-5 saat ayakta kalamıyoruz artık. Yat dinlen bugün canım kalkma bari.

Ayşegülcüm isimsiz kalacak bizim çocuklar herhalde biz de habire değiştiriyoruz bakalım nerde durucazkaydirigubbakcemile2

Ay maşallah oğluşumuza:nazar: 3500 kilo normal ya zaten kuşum. Eskiden sezeryan da yokmuş nasıl doğuruyorlarmış 4-5 kiloları acabakafamçokkarıştı

Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine. İnşallah zamanını bekler miniğin.

Ya inşallah normal doğum yapmama engel olmaz çünkü nasip ederse normal doğum istyrm ..

selam kızlar
herkes iyidir inşallah
zeynepcim odanız gelmiş hayırlı olsun güle güle kullansın minik prensesin....
doktora giden arkadaşlan gözünüz aydın çok şükür herkes iyi haberlerle gelmiş maaşallah kocaman olmuş bebikler
darısı bana bide benim gelseydi kontrol günüm10 gün kaldı ocağın 6 sına gitcez bakalım bizim prenses ne kadar büyümüş
papatyacım defne ismide gayet hoş, bide biz bulsaydık kızımın adını nazlı diyoruz şimdi ama biliyorum nazlı olmıycak ismi bugün rüyamda doğum yapmıştım adı zeynep olsun diyodum:))

merhaba kızlar bizde geldik dr dan.Raporumu aldım.hastane kendisi ssk ya yolluyormuş.
31+6 da bebiş 2150 gr 47 cm herşey yolunda ama doğumu 2 hafta öne aldın ilerde gidiyor bizim kız
ama dün çok ağrım oldu yalancı sancı neymiş öğrendim.
birde diyordum ya size boğazımı sıkıyor gibiler nefes alamıyorum gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyor diye.dr kan ve idrar tahlili istedi hepsi temiz çıktı gebelikten gelen sorunlar dedi.uyku sorunu içinde 3 yastık koy başının altına öyle oturur vaziyette uyu dedi.bizden bu kadar.

Zeynep odanız gelmişşşşş gözün aydın sonunda getirdiler.ıpek mışıl mışıl uyusun.
Yaren -Esma gözünüz aydın maşallah bebişler kocaman oldular artık.

kızlar ocak annelerinden şu ana kadar tam 26 kişi doğum yaptı daha dört gün var yılbaşına allah bilir kaça çıkacak ocak ayı girince bizde böyle olcaz inşallah bakalım kimler erkenci davrancak ay çok heycanlandım yaaaaaaa:))))))

selam kızlar
herkes iyidir inşallah
zeynepcim odanız gelmiş hayırlı olsun güle güle kullansın minik prensesin....
doktora giden arkadaşlan gözünüz aydın çok şükür herkes iyi haberlerle gelmiş maaşallah kocaman olmuş bebikler
darısı bana bide benim gelseydi kontrol günüm10 gün kaldı ocağın 6 sına gitcez bakalım bizim prenses ne kadar büyümüş
papatyacım defne ismide gayet hoş, bide biz bulsaydık kızımın adını nazlı diyoruz şimdi ama biliyorum nazlı olmıycak ismi bugün rüyamda doğum yapmıştım adı zeynep olsun diyodum:))

zeynep çok güzel.hani kızımın ismi diye demiyorum baılıyorum bu isme...
ama nazlıda çoook güzel...

merhaba kızlar bizde geldik dr dan.Raporumu aldım.hastane kendisi ssk ya yolluyormuş.
31+6 da bebiş 2150 gr 47 cm herşey yolunda ama doğumu 2 hafta öne aldın ilerde gidiyor bizim kız
ama dün çok ağrım oldu yalancı sancı neymiş öğrendim.
birde diyordum ya size boğazımı sıkıyor gibiler nefes alamıyorum gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyor diye.dr kan ve idrar tahlili istedi hepsi temiz çıktı gebelikten gelen sorunlar dedi.uyku sorunu içinde 3 yastık koy başının altına öyle oturur vaziyette uyu dedi.bizden bu kadar.

Zeynep odanız gelmişşşşş gözün aydın sonunda getirdiler.İpek mışıl mışıl uyusun.
Yaren -Esma gözünüz aydın maşallah bebişler kocaman oldular artık.

aman aman maşallah senin kıza.önde gide gide kızlar erken dogumlarımız olmasın

X