balık,semızotu ve cevız ı bılıyorum bende... cevızı yemeye calısıyorum duzenlı olarak...
bende düzenli ceyiz diğerleri pek olmuyor
inş. bebişime yarar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balık,semızotu ve cevız ı bılıyorum bende... cevızı yemeye calısıyorum duzenlı olarak...
aaa volescim nekadar şanslısın
benim burda hiç öyle kurslar yok.
öğrendikleirni bizle paylaş burda olurmu canım.
kızlar şimdi memorial hastanesinin doğuma hazırlık kursuna yazıldım... doğumdan emzirmeye kadar her şey öğretiliyormuş... ister tek git ister eşinle... süper ya... gelmek isteyenlere her perşemde 18:30-20:30 saatlerinde okmeydanı memorial hastanesinde... ücretsiz... kayıt yaptırmak isterseniz 444 7 888
tabiki canım ne öğrenirsem aynen ertesi gün tüm bilgiler sizde...
kızlar milupanın annebebek kulübüne üyeyim, şimdi ordan bana bir paket geldi içinde (niveanın) şampuan,pişik önleyici, ıslak mendil, yenidoğan bebek bezi (huggies)numunesi vs.bebeğimi beklerken diye bir kitapçık ve bir cd geldi , sizlerden üye olan varmıydı sizede gönderdilermi böyle numuneler.
ayyy bende ıstıyorummm bende uye olcammm![]()
kızlar milupanın annebebek kulübüne üyeyim, şimdi ordan bana bir paket geldi içinde (niveanın) şampuan,pişik önleyici, ıslak mendil, yenidoğan bebek bezi (huggies)numunesi vs.bebeğimi beklerken diye bir kitapçık ve bir cd geldi , sizlerden üye olan varmıydı sizede gönderdilermi böyle numuneler.
günaydın kızlar öglen oldu ama ben yenı kalktımopuyorumnanaktan
aa banada dün geldı delikafadulden
23.haftadan itibarenmi yolluyalar acaba, nezaman üye oldum hatırlamıyorum ama bayağı oldu ben üye olalı zemuszemus